BRAND SUCCESS

Merksucces: Mars & More

Ontdek Mars & More, een top Luxury Living & Lifestyle merk uit Zwolle. Natuurlijke materialen, unieke prints, Wendy Lugtenberg's inzichten & meer!


Maak kennis met Mars & More, een toonaangevend Luxury Living & Lifestyle merk uit Zwolle. Mars & More heeft natuurlijke materialen, kussens met unieke prints en nog veel meer! We spraken met Wendy Lugtenberg, e-commerce manager van het bedrijf. We spraken met haar over het verhaal achter het merk, hun ervaring met Orderchamp, ambities voor de toekomst, en meer!

 

Hoe zou je Mars & More omschrijven?

Mars & More is een groothandel in woonaccessoires met producten die stoer  en soms een tikkeltje vreemd zijn. Met onze producten halen mensen de natuur in huis. Hierbij moet je denken aan natuurlijke materialen zoals mango hout en jute, maar ook schapenvachten, konijnenvachten en koeienvellen.

 

“Met onze producten halen mensen de natuur in huis.”

 

Jullie stonden al bij TICA en nu sinds januari ook op Orderchamp. Hoe heeft deze samenwerking jullie overtuigd?

Met TICA waren we al bezig met een online pilot en Orderchamp hadden we al lange tijd op onze radar, dus dit partnership kwam als geroepen. Zo konden we direct doorpakken met Orderchamp en onze producten voor een nog groter publiek online zetten. 

Bekijk Mars & More’s kussencollectie

 

Een vliegende start, zo kunnen we jullie eerste maanden op Orderchamp wel noemen. Hoe kijk je naar dit succes?

We zijn enorm verrast door onze eerste maanden op Orderchamp. Het feit dat we al bij TICA stonden en sommige retailers ons merk en producten al kenden heeft ook zeker aan dit succes bijgedragen. Met Orderchamp spreken we tegelijkertijd ook weer een hele nieuwe groep retailers aan, met name uit Duitsland. Dit monitoren we wekelijks, zo niet dagelijks, in het dashboard in onze backoffice. Mooi om te zien dat het aantal orders uit andere landen ook toeneemt.

 

Mars & More was één van de eerste merken die onze nieuwe Brand Campaigns feature heeft gebruikt. Tevreden?

Het is echt losgebarsten nadat we ons eerste bericht hebben verstuurd. Ons logistieke team kreeg ineens enorm veel extra orders te verwerken. Met extra handen hebben we dit in goede banen weten te leiden. We zijn erg blij met het resultaat van onze eerste bericht. Komende week gaan we opnieuw een bericht versturen met een ander onderwerp  om te ontdekken wat voor ons het beste werkt.

 

Hoe zou je de samenwerking met ons team omschrijven?

Heel soepel! Afgelopen weekend hadden wij bijvoorbeeld een storing in ons systeem. Het Tech Support team heeft ons toen bijzonder goed geholpen om onze producten zo snel mogelijk weer online te krijgen. Fijn om  persoonlijk contact te hebben met het team.

 

Zijn er nog andere updates over jullie merk die onze lezers moeten weten?

Jazeker, onze voorjaarscollectie staat nu live met veel kleur en o.a. wilde bloemenprints. We zullen hier ook typisch zomerse producten aan toevoegen zoals waterafstotende (buiten)kussens, windlichten van zeegras en nog veel meer nieuwe zomerse producten. Hoewel onze producten eigenlijk het hele jaar rond wel in de winkels van retailers passen, zijn dit dus wel leuke producten om aan je zomerassortiment toe te voegen!

Wil je als retailer jouw assortiment uitbreiden met de prachtige producten van Mars & More? Shop en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden zoals: flexibele betalingsvoorwaarden, gratis verzending boven de €250 en lage minimum orderbedragen.

Gerelateerde posts