BRANDING

Een nieuw tijdperk voor Orderchamp: het verhaal achter de rebranding

Ontdek de rebranding van Orderchamp en ontdek de nieuwe visie, missie en merkidentiteit. Ga mee op het avontuur om retailers succesvol te maken in de markt van morgen.


Groot nieuws! We onthullen vandaag trots onze bijgewerkte visie, missie en merkidentiteit als onderdeel van de voortdurende evolutie van het Orderchamp merk. Orderchamp groeit ongelooflijk snel sinds we eind 2019 onze digitale wholesale marketplace lanceerden, en we vonden dat het de juiste tijd was voor een verandering. We hebben het merk opnieuw neergezet omdat we voortdurend nieuwe doelen stellen, nieuwe mogelijkheden verkennen en grotere hoogten willen bereiken met onze klanten.

 

Het voortdurende streven naar succes

Wij geloven in bloeiende lokale gemeenschappen over de hele wereld. Zelfstandige winkeliers en merken hebben een belangrijke sociale functie. Zij hebben een vitale verbindingsrol binnen een hechte samenleving. Zelfstandige ondernemers in de detailhandel hebben echter niet de toegang en de middelen om te profiteren van de technologische vooruitgang om concurrerend te blijven. Zij zitten vast in het verleden.

Daarom hebben wij het tot onze missie gemaakt om hen, als ondernemers, in staat te stellen hun volledige potentieel te benutten en nieuwe kansen te grijpen.

Omdat de markt van vandaag zeer concurrerend is, hebben ze een sterk plan voor morgen nodig. Maar aan morgen denken is lastig als ze al hun middelen nodig hebben om de dag door te komen.

 

“In onze kern zijn we ondernemers. Om te bestaan, hebben we een gemeenschap nodig. Om te presteren, vertrouwen we op technologie.”

 
 

Onze diensten vullen hun creatieve talent aan en ondersteunen hun ambities. Wij bouwen efficiënte oplossingen met slimme technologie om de beste digitale wholesale marketplace neer te zetten. Omdat we data-gedreven werken, nemen we het buikgevoel weg, waardoor we een waardevolle toevoeging zijn voor beide partijen. Door steeds te innoveren breiden we ons platform uit om de beste ervaring te bieden aan onze klanten.

Op deze manier helpt Orderchamp hen niet alleen bij het afvinken van de prioriteiten van vandaag, maar denken we voortdurend vooruit om hen te helpen succesvol te zijn in de markt van morgen.

Geworteld in ondernemerschap en gevoed door creativiteit, zijn we er trots op om de toekomst aan hun zijde vorm te geven. En voor alle duidelijkheid, we zijn nog maar net begonnen.

 

Een nieuw jasje

Onze nieuwe merkidentiteit toont wie we vandaag zijn, maar symboliseert ook onze toekomst – samen. Bekijk onderstaande video om de onthulling van ons nieuwe bedrijfslogo te bekijken en laat je onderdompelen in onze vernieuwde wereld.

 

Nieuw logo

Ons nieuwe logo weerspiegelt een moderner imago en weerspiegelt ons doel om de retail opnieuw vorm te geven door zelfstandige winkeliers en merken te voorzien van technologische oplossingen die hen helpen succesvol te zijn op de markt van morgen. De samensmelting van O en C roept samenwerking, energie en innovatie op. Onze twee nieuwe lettertypes combineren perfect verfijning en moderniteit. Dit is waar creativiteit en technologie elkaar ontmoeten.

Orderchamp kleuren

We introduceren een nieuw kleurenpalet en gebruiken ‘Orderchamp Groen’ als onze hoofdkleur vanwege de tijdloze elegantie en de evenwichtige energie. We gebruiken rustgevende aardetinten, waaronder mosterd, terra, roze en crème, om onze creatieve en duurzame kant te ondersteunen.

 

Vier kernwaarden als kompas

Toen we opnieuw bekeken waar Orderchamp voor staat, leidde dat ons naar 4 kernwaarden: ambition, empowerment, responsibility en innovation. Deze waarden zijn verankerd in onze cultuur, voeden onze vooruitgang en geven vorm aan de manier waarop we samenwerken met onze klanten om dingen voor elkaar te krijgen – binnen en buiten onze kantoren.

Ambition: denk groot
Wij zien elke dag als een nieuwe kans om te groeien en te slagen. We zijn er trots op dat we met passie en vasthoudendheid de toekomst vorm kunnen geven.
Empowerment: groei samen
Wij geloven dat samenwerking ons sterker maakt. We zijn dankbaar voor het vertrouwen en de creatieve energie we van onze gemeenschap krijgen.

 

Responsibility: doe het juiste
We pretenderen niet perfect te zijn, maar we zijn vastbesloten om te handelen met integriteit en transparantie. We waarderen diversiteit en inclusiviteit.
Innovation: verleg grenzen
Wij zijn probleemoplossers voortdurend onze grenzen verleggen om de meest innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.

 

Ga mee op avontuur

Onze nieuwe merkidentiteit en ons vernieuwde platform weerspiegelen onze ambitieuze visie en laten zien wat wij Europa en de rest van de wereld te bieden hebben. We zijn enthousiast om je te laten zien hoe morgen eruit zal zien en nodigen je uit om met ons mee te doen. Bezoek onze careers-pagina of meld je aan als merk of retailer. Je zult er geen spijt van krijgen!

Gerelateerde posts