HOME ESSENTIALS
02 AUG - 05 AUG
BEAUTY & JEWELRY
30 AUG - 02 SEP
KIDS & GIFTS
04-07 OKT

Drie edities vol inspiratie, nieuwe collecties en inkoopgemak!

Een uniek online evenement verdeeld over drie edities waarin inspirerende gastsprekers, Orderchamp merken en retail experts aan het woord komen. Bekijk via webinars op innovatieve wijze de (nieuwe) collecties van alle deelnemende merken.

Wat kan je van ons verwachten?

Live streams met collectie-presentaties van diverse Orderchamp merken
Inspirerende en informatieve webinars van experts binnen retail
Diverse kennissessies met inkoopspecialisten vanuit Orderchamp
Als Orderchamp retailer kun je gratis deelnemen aan alle evenementen!

Merk presentaties

Dit zijn de deelnemende merken:

Sprekers

De volgende experts zullen hun kennis met je delen

Souraya Hassan (Binti Home)

Al bijna 10 jaar (!) is Souraya eigenares van interieur platform Binti Home. Hier deelt ze persoonlijk al haar kennis, expertise én inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. De afgelopen jaren heeft ze hier fantastische opdrachten in mogen realiseren. Denk aan interieur styling voor zowel particulieren en bedrijven. Maar ook styling, fotografie én het maken van video’s voor verschillende merken en tijdschriften. Zie hier een overzicht van de opdrachtgevers van Binti Home.

Carin Frijters (RetailTheater)

Carin Frijters helpt bij de (strategische) ontwikkeling of leidt met haar landelijke netwerk van specialisten het project van begin tot eind in goede banen. Daarnaast geeft ze lezingen, trainingen en een mastercourse over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer. Carin organiseert regelmatig (in binnen- en buitenland) inspiratietours en publiceert in allerlei vakbladen over trends en innovatieve winkelconcepten.

Carin is daarnaast initiator van platform RetailTheater en voorzitter van BNS Crisp de beroepsvereniging Nederlandse stylisten.

showUP

Toonaangevend in retail voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, is showUP kenmerkend vanwege het kwalitatieve, gecureerde aanbod van merken en de ruimtelijke opzet. De woonbeurs bestaat al sinds 2013 en richt zich op inkopers van (online) woon- en cadeauwinkels, concept stores, warenhuizen, boekenwinkels en museumwinkels. Net als Orderchamp streeft showUP naar het samenbrengen van inspirerende merken en unieke producten waarmee retailers zich kunnen onderscheiden.

Directeur van showUP Daan van Trigt: “Als aanvulling op de fysieke beurs is Orderchamp een krachtig online platform om op elk moment met elkaar in gesprek te gaan.”

Lightspeed

Lightspeed levert technologie en hulp bij het creëren van webshops voor midden- en kleinbedrijf met grote ambities. Mogelijk heb je er al eens aan gedacht: het uitbreiden van je business via digitale kanalen. Er heeft zich geen betere tijd aangebroken dan de huidige om dit te onderzoeken.

Lightspeed presenteert haar visie op het succesvol runnen van een webshop en een omnichannel retail operatie. Speciaal voor klanten van Orderchamp biedt Lightspeed nu een gratis abonnement aan tot 6 maanden.

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram