“De beste tip tegen saaie cadeaus: shop lokaal.”

Op maandag 29 november 2021 hebben wij onze allereerste out-of-home campagne in Duitsland gelanceerd! Hiermee stimuleren we duizenden consumenten om bij hun lokale retailers te winkelen. Met deze campagne hebben we 40 van onze lokale retailers, uit vier grote steden, in de spotlights gezet. Lees verder om meer te weten te komen over onze campagne.

Afgelopen september hebben wij een kantoor in Duitsland geopend om onze Duitse klanten beter van dienst te kunnen zijn. We hebben veel retailers gesproken en een hoop nieuwe inzichten opgedaan. Retailers gaven bijvoorbeeld aan dat ze hun klanten graag blij willen maken met unieke items, maar dat het moeilijk is om te concurreren met grote e-commerce bedrijven. Die geven namelijk veel geld uit aan reclame tijdens de feestdagen, wat niet altijd haalbaar is voor lokale retailers. 

Aan de hand van deze inzichten hebben we een lokale reclamecampagne bedacht om consumenten te stimuleren bij lokale winkels te shoppen. Met trots presenteren we: ‘Be a local Hero. Shop local’. Deze campagne draait in: Berlijn, Hamburg, Keulen en München op maar liefst 600 (digitale) schermen in de hele stad en op social media. Per stad hebben we 10 retailers die hun producten inkopen via Orderchamp, aangeboden om zichtbaarheid te krijgen binnen onze campagne.

Bevind jij je in één van deze steden en/of ben je benieuwd naar onze geselecteerde retailers? Klik op de onderstaande links en bekijk ze per stad!

“”De mooiste speurtocht. Wij hadden het geluk geselecteerd te worden voor Orderchamp’s out-of-home campagne. En nu zijn we als lokale winkel te zien op 150 reclameborden in heel Hamburg. We hebben vandaag de eerste advertentie ontdekt. We zijn zo gelukkig. Dankjulliewel, Orderchamp.” – Miss Fadenrot

We zijn erg blij om op deze manier lokale retailers te kunnen steunen. Met grote dank aan HYGH voor het creëren van onze ontzettend mooie digitale advertenties. Ook willen wij graag onze retailers bedanken voor hun deelname en deze campagne mogelijk hebben gemaakt. We hadden het niet zonder jullie gekund! 

Ben jij ook een retailer en wil je jouw assortiment uitbreiden met unieke producten en je klanten precies geven wat ze wensen? Koop eenvoudig via Orderchamp en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden, zoals: flexibele betalingsvoorwaarden, gratis verzending boven de €250 en lage minimale bestelbedragen. Ontdek al onze merken en producten en filter op de waarden die jij belangrijk vindt.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram