“Orderchamp is zeer professioneel en vriendelijk geweest in de onboarding ervaring. We hebben hierdoor onze winkel op een zeer soepele manier kunnen opzetten.”

Maak kennis met de oprichter van Decoragloba, Gonzalo! Decoragloba is een Spaans merk gevestigd in Valencia en biedt heerlijke huisgeuren in verschillende formaten die met liefde zijn gemaakt. Lees verder om Gonzalo’s verhaal te horen over zijn merk en ervaring op Orderchamp!

Waar heb je het idee voor Decoragloba vandaan?

Decoragloba is geboren in 2006 in Valencia, Spanje, om onze klanten huisgeuren met unieke aroma’s en exclusieve decoratieve ontwerpen aan te bieden. Dit is een zeer speciaal element om een huis met persoonlijkheid en stijl in te richten. 

Aroma’s hebben de kracht om ons mee te voeren naar andere plaatsen en zelfs herinneringen terug te brengen via de zintuigen. Daarom kunnen we door de geuren en illustraties van de Decoragloba reizen naar ieder van de plaatsen die elke collectie inspireren, gewoon door te ademen en onze ogen te sluiten.

Wat onderscheidt jouw merk en je producten van anderen?

Onze meester-parfumeur vervaardigt onze geuren met de hand om aroma’s met unieke nuances te verkrijgen en zorgvuldig de geur te recreëren van elke plaats waarvan de geur is geïnspireerd.

In tegenstelling tot andere kaarsen op de markt, bevatten Decoragloba geurkaarsen geen petroleum was. Het zijn 100% plantaardige, soja kaarsen, die niet giftig zijn en het C02-niveau in het milieu niet verhogen. Zo kunnen onze klanten genieten van een mooi, gezond en veilig huis.

Hebben je producten een waarde zoals handgemaakt of eco-vriendelijk?

Onze huisparfums zijn handgemaakt om elk detail te verzorgen. We gebruiken natuurlijke grondstoffen en ondersteunen de lokale productie: natuurlijk beukenhout, katoenen lont, sojawas, rotan stokjes en recyclebare glazen vaasjes.

Bij Decoragloba streven we naar een circulaire economie: verminderen, hergebruiken en recycleren. Zo kunnen we de milieu-impact van de productie en consumptie van onze producten verminderen.

Wij werken aan natuurlijke en duurzame producten, aan de gezondheid van onze klanten en zorgen ervoor dat zij kunnen genieten van een heerlijk ruikende, gezonde en veilige omgeving met onze producten. En uiteraard zijn onze geuren Cruelty Free!

Welke producten zijn momenteel bestsellers?

De keuze van huisparfums is iets heel persoonlijks en iedereen kan zijn favoriet kiezen door de sensaties die het overbrengt of door de herinneringen die het oproept. Dat is waarom we niet graag spreken over bestsellers. Bij Decoragloba streven we ernaar geuren met persoonlijkheid te creëren, zodat iedereen de geur kan vinden die hij het lekkerst vindt en zich eigen kan maken.

Hoe vaak verander je jouw aanbod?

Onze producten zijn tijdloos en eigentijds, zodat onze klanten ze zo lang kunnen gebruiken als ze willen zonder uit de mode te raken en ze zijn te combineren met elke decoratie stijl.

Wij voegen zo nu en dan nieuwe collecties toe om onze klanten met nieuwe geuren te verrassen.

Heb je speciale collecties waar je ons meer over kunt vertellen?

Identity Mediterraneo brengt de geuren samen van de meest karakteristieke mediterrane landschappen, de mediterrane essentie van Decoragloba. De collectie Experiences bevredigt onze avontuurlijke geest en ontdekt nieuwe culturen: Japan, Griekenland en Afrika.

Wat heeft jullie doen besluiten om te gaan verkopen via Orderchamp?

De reden waarom we op Orderchamp hebben gewed, was omdat het ons het vertrouwen gaf dat we nodig hadden om uit te breiden naar online markten en we dachten dat onze producten daar goed bij zouden passen.

Wat bevalt jou het meest aan het Orderchamp-platform?

Orderchamp is zeer professioneel en vriendelijk geweest in de onboarding ervaring. We hebben hierdoor onze winkel op een zeer soepele manier kunnen opzetten. Daarnaast hebben we geweldige hulp en ondersteuning gekregen bij de lancering van ons merk binnen Orderchamp.

Orderchamp stelt ons in staat om collecties te creëren om zo dichter bij de retailer te komen en de snelheid van reageren is een van de kenmerken die het platform van Orderchamp uniek maakt, zodat elke verbetering vrijwel direct gevisualiseerd kan worden.

Heb je nog tips voor mede-merken?

De wereld van online verkopen is moeilijk, want er zijn bepaalde producten, zoals die van Decoragloba, die je moet aanvoelen. Daarom moet je hard werken om alle deugden en waarden van het product over te brengen en proberen zo toegankelijk mogelijk te zijn voor je publiek.

Heb je nog aanbevelingen of suggesties voor ons?

We kunnen jullie alleen maar aanraden om door te gaan zoals jullie tot nu toe hebben gedaan. De ondersteuning aan de verkoper is erg belangrijk en het hebben van professionele mensen die bereid zijn om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt is cruciaal wanneer je besluit om te wedden op een digitaal platform. 

Wil je jouw assortiment uitbreiden met heerlijke huisgeuren? Shop ze hier en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden zoals: flexibele betalingsvoorwaarden, gratis verzending boven de €250 en lage minimum bestelbedragen.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram