Ontdek hoe deze net geopende retailer haar assortiment via Orderchamp heeft uitgebreid

Maak kennis met Rosandra, eigenaresse van giftshop You Are A Gift in Zutphen, Nederland. Haar boetiek is pas net geopend en ze heeft haar assortiment grotendeels gevuld met Orderchamp merken en producten. Hierbij hecht ze waarde aan duurzaamheid, authenticiteit, gezondheid en kwaliteit. Benieuwd naar het winkelconcept en haar favoriete Orderchamp merken? Lees gauw verder!

Hoe ben je op het idee gekomen voor You Are A Gift?

”You Are A Gift is ontstaan vanuit een missie om liefde te verspreiden in een wereld waarin op dit moment veel onrust en spanning heerst. Het bedrijfsidee kwam tot uiting in een tijd waarin ikzelf ontevredenheid ervoer in mijn HR-job, waarin mijn energie weglekte en verscheidene lichamelijke klachten aanwezig waren door het 9 uur scherm staren. Het roer moest om! Ik wil mensen meegeven dat zij een geschenk zijn en dat als zij de winkel binnen stappen, ze een gevoel van warmte, liefde, blijheid en lichtheid ervaren.”  

Wat voor type producten vindt de consument bij jullie winkel? Hoe zou je het winkelconcept omschrijven?

”Onze producten zijn gebaseerd op de volgende vier pijlers: 

➳ Pijler 1 | Body | Healthy Happy Body

➳ Pijler 2 | Mind | Peace Of Mind 

➳ Pijler 3 | Spirit & Soul | You Deserve To Smile and Live A Meaningful Life

Dit omvat producten die bijdragen aan een gezond lichaam, innerlijke rust, producten die je blij maken en die van betekenis en duurzaam zijn.
Hierbij valt te denken aan heerlijke (detox)thee, geurkaarsen, aroma diffusers, soapbars, potje geluk (edelstenen), droogbloemen, bloemzaden om liefde, kracht, gezondheid, e.d. te zaaien, bamboo producten in de vorm van schaaltjes, mokken, rietjes,  tandenborstels), drinkbekers, herbruikbare koffiebekers, sieraden, sokken, riemen, badjassen, handdoeken, kussen, kleden, schrijfwaren, olijfolie, zeezout, honing, drop, kruiden, fotolijsten, comfort kleding, e.d.
Wij zijn een winkel met liefdevolle, authentieke en zoveel mogelijk duurzame, biologische en diervrije producten, die als doel hebben om jouw lichaam en geest te verzorgen. Daarnaast bieden wij koffie, thee en smoothies aan. Wij vinden het super dat we al deze typen producten via Orderchamp kunnen inkopen.” 

Vinden jullie hierbij bepaalde waarden belangrijk?

”Ja zeker. We hechten waarde aan de kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en gezondheid bij het inkopen van producten. We vinden het fijn dat Orderchamp een overzichtelijke website is waarbij we eenvoudig de categorieën, merken en items kunnen filteren op bepaalde waarden.”

Wat vinden jullie plezierig aan inkopen via Orderchamp?

”We kwamen bij Orderchamp terecht via Google. Wat ons aantrok was het gemak van online inkopen doen met een breed scala aan producten en merken. Het is prettig dat de merken een heldere uitleg van de producten en productfoto’s hebben toegevoegd op hun storefront. Daarnaast kun je ook gemakkelijk communiceren met de merken middels de chatfunctie. De mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen voor de geplaatste bestellingen is voor ons als startende winkelier erg prettig geweest, evenals de lage minimum bestelbedragen. De adviesprijzen die worden weergegeven hielpen ons ook. Daarnaast organiseert Orderchamp vaak digitale evenementen waarbij we kunnen profiteren van kortingen op bepaalde bestellingen, dat is erg mooi meegenomen. De mogelijkheid dat Orderchamp gekoppeld is aan het digitale kassasysteem en digitale boekhoudprogramma maakt het ook een stuk makkelijker en scheelt ons veel tijd.” 

Wat zijn jullie favoriete Orderchamp merken?

”Onze favoriete merken op Orderchamp zijn toch wel CMR Rijmpjes, Real Passionates, Moments Nederland, Moments of light en A-Journal. Maar we hebben ook bij een hele hoop andere mooie merken ingekocht en zijn zeer tevreden over de producten en levering.”

Ben jij ook een beginnende winkel en wil jij producten inkopen om jouw assortiment uit te breiden? Koop eenvoudig in via Orderchamp en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden, zoals: flexibele betalingstermijnen, gratis verzending boven €250,- en lage minimum bestelbedragen. Ontdek al onze merken en producten en filter op de waarden die jij belangrijk vindt.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram