Maak kennis met ons Britse merk La Romi, een familiebedrijf opgericht door koppel Matt en Romi toen ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Het merk verkoopt met succes de meest hippe en kleurrijke kinderspullen via Orderchamp. Meer weten over het merk, producten die niet uit jouw assortiment mogen ontbreken en aankomende collecties? Je leest het in ons interview met Matt!

Wat is het verhaal achter La Romi?

La Romi is in 2018 door mijn vrouw Romi en mij (Matt) opgericht. We werkten destijds beide ver van huis. Ik was en ben nog steeds geluidsrecorder voor film en tv en Romi was chirurgisch verpleegster in een kankerziekenhuis in Londen. We wilden een gezin stichten en samen een bedrijfje oprichten, zodat we wat meer flexibiliteit en controle over ons leven zouden hebben. Gelukkig hebben we allebei een gezonde arbeidsethos, dus waren we enthiousiast begonnen met verschillende ideeën. Drie maanden nadat we met het bedrijf begonnen, was Romi in verwachting van Emma (nu 2 jaar oud) en begonnen we samen aan ons bedrijf te werken vanuit de woonkamer. Romi werkt ernaast nog steeds als verpleegster. Toch bleek het best uitdagend om onze familie en werk dagelijks te combineren. Het leek ons daarom beter om personeel en een studioruimte te huren om ons te helpen ons bedrijf op te schalen.

Ondanks de pandemie bleef ons bedrijf gelukkig groeien. Zo zochten we in december 2020 weer naar meer ruimte en keken we naar Sheffield om te verhuizen naar een studio van 2.000 m² met aparte verdiepingen voor het maken en verzenden van alle pakketjes.

Nu genieten we van een heel nieuw avontuur van b2b verkopen en met platforms zoals Orderchamp is het heel gemakkelijk om onze producten over te zetten. Ik denk dat we onze eerste bestelling via Orderchamp al in slechts 2 dagen binnen hadden, dat is een hele mooie verrassing natuurlijk!”

We zijn altijd op zoek naar inspiratie om nieuwe producten te creëren, die duurzaam en stijlvol zijn voor de alledaagse ouder. Ons productassortiment is zeer gevarieerd en veelzijdig, met altijd iets beschikbaar voor elke gelegenheid en de verschillende stadia van de groei van een kind.” – aldus eigenaar Matt.

Kun je iets meer vertellen over het merk en de producten?

”We zijn trots op ons duurzame en speelse karakter aan kindvriendelijke producten. We proberen zoveel mogelijk te maken in het VK, zoals onze haaraccessoires voor de kindjes bijvoorbeeld. We hebben net schortjes met borduursels uitgebracht en werken nu ook aan een geheel nieuwe collectie kinderkameraccessoires! Qua kleuren proberen we alles zo gevarieerd mogelijk aan te bieden en op elkaar te laten aansluiten. Op Orderchamp zijn onze siliconen speenkommen, snackbekers, zuigplaten en berenschalen enorm populair. Maar ook de Daisy zonnebrillen en Piloten zonnebrillen zijn perfect voor dit seizoen. De verscheidenheid aan kleuren van al onze producten maakt het mogelijk deze mooi tentoon te stellen voor retailers in hun winkel! Het zijn echte eye-catchers.”

Wat maakt jullie merk uniek?

”We doen alles graag net even anders. We hebben ons eigen recyclingprogramma voor kleine babyartikelen zoals fopspenen en flessen, waarvoor we betalen om deze te verwerken tot speelmeubels en vloerbekleding. We hebben ook een bedrijfscultuur waarin we onze medewerkers rollen geven binnen het bedrijf die hen oprecht interesseren. Iedereen doet bijvoorbeeld social postings en we houden erg van het work hard, play hard principe. Creativiteit en plezier zijn een groot deel van onze innovatie!

Over innovatie gesproken, we zijn geen merk dat vast blijft houden aan een routine. Als we denken dat we iets beter kunnen doen, gaan we er ook volledig voor. Op het gebied van B2B willen we onze retailers het beste bieden. We zijn ook meegegroeid met de behoeften van onze dochter. Als ouders merk je altijd dat je wel een paar dingen kunt gebruiken om je dagen een beetje gemakkelijker te maken. We zijn gewoon bezig om al die problemen op te lossen voor alle families.”

Wat vind je leuk aan het gebruik van Orderchamp als je B2B-kanaal?

”De functionaliteit van het platform en de vele voordelen voor zowel inkopers als verkopers heeft ons over de streep getrokken. Orderchamp doet er alles aan om het proces van A-Z zo eenvoudig mogelijk te maken. De productvariaties werken bijvoorbeeld voor ons goed door de velen kleuren die we aanbieden. Het onboardingproces verliep goed en snel en het feit dat ze de tijd namen om onze gedachten en wensen te begrijpen, liet ons zien dat ze achter de schermen hard aan het werk zijn hun klanten een optimale ervaring te bieden. We zijn blij dat Orderchamp zelf ook blijft innoveren, net zoals wij dat doen.”

Hoe vaak lanceren jullie nieuwe collecties? Wanneer is de volgende lancering?

”Nou, ik heb hier boven al veel aanwijzingen laten vallen, maar op dit moment is het om de paar weken. We houden ervan om onze retailers regelmatig te verrassen, zo hebben we laatst een mini-snijplank zonder blokmes en verschillende schortjes gelanceerd voor in de keuken. De volgende grote lancering zal voor de herfst zijn met meer hippe haaraccessoires en misschien nog veel meer dingen die ik voorlopig nog niet ga verklappen. Dus houd vooral ons storefront op Orderchamp in de gaten en volg ons merk zodat je automatisch op de hoogte blijft van nieuwe lanceringen! Deze wil je niet missen.”

Shop nu de trendy Kids & Baby producten van La Romi op Orderchamp. Koop vrolijke en kleurrijke producten in die een lach op het gezicht van elk kindje toveren. Bestel eenvoudig via Orderchamp en profiteer van een lage minimum bestelwaarde van €170,-. Je hebt de producten al binnen 1-3 werkdagen binnen! Wacht niet langer en bestel nu, de producten zullen jouw winkel nóg aantrekkelijker maken.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram