Lees het interview met Hoofd Inkoop & Verkoop Binnendienst Sandra Temmink 

Decostar is al bijna 20 jaar een betrouwbare importeur van actuele woondecoratie. Vanuit  het hoofdkantoor in Apeldoorn worden wereldwijd talloze klanten bediend. Persoonlijk en met aandacht. Met continu wisselende collecties gekoppeld aan een opvallend hoog  serviceniveau. We spraken Hoofd Inkoop & Verkoop binnendienst Sandra Temmink over de verschillende merken die ze vertegenwoordigen, collecties en het succes op  Orderchamp.

Greenleaf Gifts

Welkom Sandra! Zou je jezelf kort willen voorstellen? 

”Mijn naam is Sandra Temmink en binnen Decostar ben ik verantwoordelijk voor inkoop & verkoop binnendienst en sinds kort ook de afdeling e-commerce. Ik werk al  ruim 8 jaar met veel plezier bij Decostar. We zijn constant in ontwikkeling op het gebied  van collecties, merken, service en schakelen snel. Zo hebben we direct ingespeeld op  de huidige situatie door maatregelen te nemen in onze showroom, zodat klanten nog  steeds veilig bij ons kunnen inkopen. Voor onze internationale klanten hebben we onze  online activiteiten uitgebreid.” 

Is dit een reden waarom jullie hebben gekozen voor Orderchamp?

”Zeker. Via Orderchamp krijgen we een groter en diverser bereik in binnen- en buitenland. Juist nu omdat er minder beurzen zijn en er minder gereisd kan worden. Op deze manier kunnen we via een extra platform toch nieuwe klanten ontmoeten en hen onze collectie op een eenvoudige manier laten zien. Orderchamp geeft ons toegang tot een netwerk van  inmiddels 30.000 internationale retailers en dat is natuurlijk een mooi bereik!” 

Wat merk je dat jullie retailers vooral prettig vinden aan inkopen via Orderchamp?

”Het systeem werkt eenvoudig, ze kunnen al onze merken bekijken en tegelijkertijd inkopen. Het inkoopproces gaat heel eenvoudig.” 

Countryfield

Op dit moment voeren jullie 5 merken op Orderchamp. 

”Inderdaad. Onze collectie woondecoraties verkopen we onder het merk Countryfield en  daarnaast zijn we distributeur in Europa van het merk Thomas Kent klokken, een Brits merk hoogwaardige klokken die zich kenmerken door strakke lijnen en trendy kleuren.  Onlangs hebben we een aantal geurmerken aan onze collectie toegevoegd. Dit zijn de merken Ashleigh & Burwood, Greenleaf Gifts en Village Candle. Deze merken bieden  kaarsen, geurkaarsen, geurbranders en geurstokjes. Ze verschillen onderling enorm qua  look & feel en vormen zo een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment”.  

Village Candle

Vanuit jullie kant verloopt de levering heel snel voor alle merken, met wat voor systeem werken jullie? 

”We beschikken over een efficiënt en betrouwbaar logistiek systeem, gebaseerd op een volledig geautomatiseerd order entry systeem. Leveringen kunnen dankzij dit systeem ook snel bij de klant geleverd worden.” 

Hoe vaak veranderen jullie de collecties? 

”Twee keer per jaar introduceren we nieuwe collecties; een Najaar/Winter/Kerst collectie en  Voorjaar/Zomer/Pasen collectie. Daarnaast hebben we een basis collectie, die het hele jaar door verkocht kan worden.”

Thomas Kent

Interesse in het inkopen van producten bij één of meerdere merken van Decostar? Ontdek de verschillende collecties en koop hippe producten in voor jouw (web)winkel. Je profiteert daarnaast van de beste inkoopvoorwaarden, zoals snelle levering, gratis verzending, Bestel nu, betaal later en meer!

Interesse in verkopen via Orderchamp? Zet de stap richting een digitaal succes en bekijk alle voordelen op onze merkpagina. Al 1.500 merken gingen je voor!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram