VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR WELZIJN, 100% GROEN EN SCHOON

We zijn trots dat het hippe merk D-LAB NUTRICOSMETICS zich recentelijk heeft aangesloten bij Orderchamp! Het Parijse beauty merk biedt een breed scala aan gezonde en natuurlijke voedingssupplementen, van hoge kwaliteit en die bijdragen aan de schoonheid en gezondheid van consumenten. Om meer te weten te komen over het milieuvriendelijke beauty merk, vroegen we Fleur Phelipeau – oprichtster van D-LAB NUTRICOSMETICS – om ons iets meer over haar merk te vertellen!

Absolu De Kératine – Een krachtige werking tegen haaruitval
Détox Foie – Stimuleert de afvoer van gifstoffen

Hoe is D-LAB ontstaan?

”Ik heb van jongs af aan al een passie voor voedingssupplementen. Opgegroeid in het hart van de stad Vichy in Frankrijk, een plaats die schoonheid en gezondheid combineert, heb ik zeer sterke voedingswaarden kunnen integreren. Het was daarom natuurlijk voor mij om deze familiefilosofie voort te zetten en het voedingssupplement een geheel nieuwe waarde toe te brengen, dat – vooral 10 jaar geleden – nog steeds erg farmaceutisch was en geen lifestyle of aantrekkelijk aspect had. Ik heb D-LAB gelanceerd door bij mijn eigen waarden te blijven; schoon, van kwaliteit, met gerecyclede producten, met een kwaliteitshandvest, zonder nanodeeltjes, GGO’s en conservatie middelen. Kortom, een merk dat we met veel plezier consumeren. Het merk bestaat inmiddels 12 jaar en we hebben er altijd naar gestreefd deze hoge kwaliteit te behouden, vooral mogelijk gemaakt door onze nauwe samenwerking met het wetenschappelijk comité van Vichy, waardoor we controle hebben over de gehele productie van onze voedingssupplementen.”

Thé Vert BIO Antiox – Beschermt het lichaam tegen agressie van buitenaf
Détox Micro Circulation – Stimuleert de bloedcirculatie en brengt alle essentiële voedingsstoffen naar het lichaam

Wat is de doelgroep van D-LAB?

”We hebben momenteel 60 producten van D-LAB, dus iedereen kan in dit assortiment een product vinden die bij zijn/haar levensstijl past! Het detoxprogramma wordt bijvoorbeeld vaak door mannen ingekocht om vetmassa te verbranden. Ik creëerde na D-LAB mijn tweede merk – Birdie Nutrition – dat zeer toegewijd is aan het feminisme en me anders liet evolueren door meer gastronomische en kleurrijke producten aan te bieden, zoals voedingssupplementen in de vorm van acaciavezelsnoepjes. Dit merk is voor mensen die eerst rustig willen kennismaken met voedingssupplementen, met een gezonde en vrolijke uitstraling en zonder het gevoel te hebben dat ze een programma moeten volgen. Onze klanten zijn gemiddeld vrij jong (tussen de 25 en 45 jaar) maar onze producten zijn vooral gericht op mensen die jong zijn in hun mentaliteit met betrekking tot voedingssupplementen en open staan voor nieuwe ideeën.”

Wat zijn de meest trendy producten uit jouw assortiment?

”We hebben geconstateerd dat er een groeiende trend is voor probiotica. Probiotica zijn micro-organismen die een gunstig effect hebben op het lichaam. Deze producten worden vaak gewaardeerd omdat ze multitasken in hun acties en een positief effect hebben op de kwaliteit van de huid, op de spijsvertering en op het immuunsysteem. In de Birdie Nutrition-lijn verkopen we veel probiotica in snoepvorm.”

Infusion BIO, Peau Neuve – Antibacteriële en ontstekingsremmende werking om de weefsels van het interieur te reinigen en de huid te kalmeren
Complexe Peau Lumineuse – Ontgiftende en ontstekingsremmende werking voor een perfecte en stralende teint
Wanna Perfect Skin – 100% Biologische thee op basis van matcha
Fire Works – Om de stofwisseling te stimuleren en geïnstalleerd vet te verbranden

Waarom heb je besloten om via Orderchamp te gaan verkopen?

”Voordat we onze producten via Orderchamp begonnen te verkopen, gingen we op twee manieren te werk. Allereerst stuurden we onze producten rechtstreeks naar de groothandels en beheersten we onze relaties met onze distributeurs zelf. Dit proces was niet eenvoudig, omdat we er op een gegeven moment zo veel hadden, dat het moeilijk was om deze relaties te onderhouden zonder toegewijde mensen in het bedrijf te hebben om hen op de juiste manier te ondersteunen. Orderchamp heeft ons in staat gesteld om dit gehele proces te automatiseren, onze relaties op een platform te kunnen toevertrouwen, onze gemeenschap van wederverkopers te activeren en klanten op te volgen. Daarnaast kent het platform interessante voorwaarden die onze retailers plezierig vinden, namelijk gratis verzendkosten, of betaling 30 of 60 dagen na levering. De filosofie van het platform is duidelijk, het is een win-win situatie.”

Wat zijn de waarden van jouw merk en producten?

”De kwaliteit van onze producten is echt een obsessie geworden. We werken nauw samen met het Vichy-expertcomité en zijn de enige in Frankrijk met een eigen fabriek. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van onze producten, aangezien we het proces van A-Z kunnen beheersen. Onze producten zijn samengesteld uit geconcentreerde formules met zeer hoge doseringen en sterk actieve ingrediënten. De waarden die D-LAB NUTRICOSMETICS uitstraalt, zijn degene die ik tijdens mijn jeugd heb verworven. Ik ben ervan overtuigd dat schoonheid, welzijn en gezondheid onafscheidelijk zijn en vooral van binnenuit komen. Daarom is het essentieel en natuurlijk voor mij om schone, duurzame producten uit te brengen in gerecyclede verpakkingen.”

Absolu Probiopure – Een combinatie van 5 melkzuurbacteriën in een capsule zorgt voor een harmonieuze ontwikkeling in de darmflora zelf

Wat zijn de toekomstige projecten van D-LAB?

”Dit zijn er meerdere! Ons belangrijkste doel en onze passie op dit moment is om altijd nieuwe producten te ontwikkelen en ons assortiment uit te breiden met behoud van kwaliteit en om onze ontwikkeling voort te zetten. Oh en natuurlijk om onze relaties op te bouwen en uit te breiden op het Orderchamp platform!”

Geïnteresseerd in het kopen van de beauty producten van D-LAB NUTRICOSMETICS en/of Birdie Nutrition? Bekijk nu alle categorieën van D-LAB NUTRICOSMETICS op Orderchamp! Inkopen bij D-LAB NUTRICOSMETICS gaat snel en gemakkelijk, met een minimale bestelwaarde van €100,- en een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Meer ontdekken? Bekijk al onze Beauty & Health merken!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram