Ontdek heerlijke & mooi verpakte producten voor jouw (web)winkel

We hebben iets te vieren! Vorige week hebben we namelijk een nieuwe hoofdcategorie gelanceerd: Eten & Drinken. Met meer dan 150 internationale merken hebben we de categorie flink uitgebreid. Binnen de categorie zijn er heerlijke producten te ontdekken, zoals Koffie, Thee, Chocolade & Snoep, Oliën & Azijn en Smeersels & Siropen. Meer informatie over de nieuwe categorie en een greep uit het assortiment vind je in dit blog!

De lancering van de nieuwe categorie is het gevolg van het groeiende aantal merken in Eten & Drinken op het platform door de toenemende belangstelling van onze retailers in dit type producten. Sinds de komst van het coronavirus, zijn consumenten meer geld gaan uitgeven aan luxe boodschappen (RTL Nieuws, april 2021). Denk aan echt lekkere koffie voor thuis, huisgemaakte jams, olijfolie met truffel, borrelhappen uit Italië, bakmeel en nog veel meer. 

Al dit soort producten kun je nu op Orderchamp terugvinden! De nieuwe hoofdcategorie bestaat uit de volgende subcategorieën:

Delicatessenzaken en biologische supers hebben het hierdoor extra druk gekregen (Distrifood, februari 2021). Dit type producten, wanneer deze ook nog eens mooi verpakt zijn, zijn ook interessant voor concept stores, kookwinkels en gift stores omdat deze ideaal zijn om als cadeau te geven. Retailers spelen hier graag op in door dit type product aan te bieden. Denk hierbij aan een mooie fles jenever, gin, wijn of fairtrade chocoladerepen met een bijzondere verpakking. 

Joost Brugmans, CEO en mede-oprichter van Orderchamp: “Het is een sterke trend: ‘specialty food’! Onze retailers vragen ons meer en meer naar kwalitatieve en bijzondere delicatessen zoals chocolade, smeersels, honing en kruiden. Maar ook non-alcoholische dranken zijn erg in trek. Daarnaast stijgt de vraag naar duurzame koffie en organische thee elke maand. Met de lancering bieden we online en fysieke winkeliers een gebalanceerd en uniek merkaanbod, maar dit is slechts het begin. Ik verwacht dat we voor het einde van het jaar meer dan 500 merken in deze categorie zullen voeren.”  

Nieuwe Merken binnen Eten & Drinken

Fellow Creatures – Zachte Zwitserse chocolade met speelse karakters

Kiss the Hippo CoffeeGecertifieerde koffiebonen van topkwaliteit

Plükt – Duurzame kruidenthee met botanische designs

Kever Genever – Jenever in een hip jasje

JAMU – Een gezonde en verfrissende drank voor de zomer

DAMUNE – Hoge kwaliteit kruiden, zouten en suikers

I JUST LOVE BREAKFAST – Granola boordevol gezonde ingrediënten

Sur le Sentier des Bergers – Specialty foods voor de fijnproevers

BARÚ – Kleurrijke Belgische chocoladerepen- en poeders

Ben jij op zoek naar nog meer trendy en lekkere producten voor jouw (web)winkel? Bezoek onze nieuwe Eten & Drinken categorie en navigeer door ons assortiment! Wist je dat je ons aanbod ook kunt filteren op land van herkomst? Probeer het nu en ontdek de specialiteiten per land!

Ben jij een merk en wil jij ook beginnen met het verkopen van bijvoorbeeld thee of koffie? Voeg nu producten toe aan jouw storefront binnen één of meerdere van onze nieuwe subcategorieën en profiteer van extra zichtbaarheid tijdens onze lancering – en daarna natuurlijk.

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram