Ontdek 6 interieur trends voor 2021 en laat je inspireren door trendy producten op Orderchamp

Nieuw seizoen, nieuwe woontrends! Heb jij jouw (web)winkel al uitgebreid met hippe Home & Living producten voor de Lente / Zomer 2021? Start je zoektocht op Orderchamp en laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde woondecoraties op de Home & Living Trends 2021 pagina. Meer over de woontrends van 2021 lees je in dit blog.

1. Decoratieve Verlichting

Een beetje warmte toevoegen aan het interieur tijdens de grauwe dagen is eenvoudig met de juiste verlichting. Veel originele trends doen dit jaar hun intrede. Zo zien we een retro trend terugkomen met veel halve of hele bollen lampen zoals onderstaande SVAMP lamp van Sompex. Verder zien we qua materialen veel rotan, hout, gekleurd glas en messing terugkomen. Bekijk hier alle lampen en vind de stijl die het beste bij jouw (web)winkel past.

RIF

2. Bringing Nature Indoors

Planten zijn een groot onderdeel van hedendaagse interieurs. En ook dit jaar zal de Urban Jungle woontrend gegarandeerd een comeback maken! Voeg dus gauw groene must-haves en bijbehorende vazen en potten toe aan jouw (web)winkel. Boost je verkopen door in te spelen op deze populaire trend! Ontdek alle merken in onze Tuin & Planten categorie. Hiermee voegt jouw klant eenvoudig sfeer toe aan zijn/haar interieur.

Queen Airplants

3. Woondecoraties met Gezichtsvormen

Steeds vaker zien we gezichtsvormen terugkomen in aardewerken – zoals potten en vazen – maar ook in bijvoorbeeld vloerkleden en posters. Ontdek meer producten met gezichtsvormen op onze Home & Living Trends 2021 pagina. Een must-have merk met veel keuze uit producten met gezichtsvormen is Kersten. Bekijk het hele assortiment van Kersten nu op Orderchamp en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden.

Kersten

4. Unieke Rotan Manden

Wat is nu een zomer zonder rotan producten in het interieur? Bij Orderchamp zijn we dol op deze woontrend! Het staat goed in elk interieur, is duurzaam en ook nog eens neutraal van kleur. In de rotan trend op Orderchamp zijn er veel internationale merken te vinden, met onder andere Uma Cantik, Bazar Bizar, AAI Made with Love en Hoff-Interieur. De rotan opbergers en plantenbakken van deze merken sluiten ook nog eens mooi aan bij de Urban Jungle woontrend!

Bazar Bizar

5. Musthaves voor Thuiswerken

Inspireer jouw klanten hun thuiswerkplek zo comfortabel en plezierig mogelijk in te richten met hippe producten die je vind op Orderchamp. Ontdek opbergers, laptopstands, gadgets, tafelverlichting, stoelen en meer thuiswerken essentials. Bekijk alle merken voor een ideale thuiswerkplek in onze Kantoorartikelen categorie!

Wooden Amsterdam

6. Trendkleur: Marineblauw

Inspireer jouw klant te durven dit jaar door te experimenteren met de trendkleur blauw! Er zijn verschillende blauwtinten die gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer. We helpen je graag met het toevoegen van blauwe items aan jouw (web)winkel! Neem eens een kijkje bij het merk Palais, dat verschillende lampenkappen en kussens aanbiedt op Orderchamp. Voor blauwe badkamer essentials ben je bij het merk Blomus aan het juiste adres. Oja, en vergeet je niet het Nederlandse merk Heinen Delfts Blauw en de handbeschilderde vazen te bekijken? Naast traditioneel zijn deze namelijk hartstikke hip!

Palais

Meer Home & Living producten volgens de laatste ontdekken? Bekijk alle must-haves op de Home & Living Trends 2021 pagina. Breid jouw (web)winkel uit volgens deze trends en tover een glimlach op het gezicht van jouw klanten wanneer ze jouw nieuwe, trendy assortiment bekijken. Deze producten zullen gegarandeerd een succes worden!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram