Ontdek de meest originele Valentijnscadeaus

Het is bijna Valentijnsdag! Binnenkort gaan jouw klanten op zoek naar de leukste Valentijnscadeaus om die ene speciale persoon mee te verrassen. Op Orderchamp vind je cadeaus voor iedereen; voor de geliefden, een goede vriend of vriendin, papa of mama of gewoon voor henzelf! Breid jouw assortiment tijdig uit en ontdek de meest liefdevolle, grappige en originele cadeaus op onze Valentijnsdagpagina. In dit blog hebben we alvast verschillende cadeau-ideeën voor je op een rijtje gezet!

Cadeaus voor haar

In de zoektocht naar unieke cadeaus voor vrouwen kan het, vanwege het grote aanbod, lastig zijn een goede keuze te maken. Want laten we eerlijk zijn: iets meer moeite wordt gewaardeerd!

In plaats van een standaard boeket rode rozen, is het nóg romantischer een boeket droogbloemen te geven. Voeg hier een bijpassende vaas aan toe, zoals deze roze keramische vaas van het Nederlandse merk Laulabel of deze minimalistische vaas van Blomus. Naast vazen zijn geurkaarsen ook een geweldig idee in woondecoratiesferen deze Valentijnsdag. Voor Valentijnsdag is er het merk Gascoigne & King met geurkaarsen in de tekst ”Modern Love” en ”Lover”’. Of ga voor één van de trendy geurkaarsen en bijbehorende luciferdoosjes van Me & Mats!

Sieraden en verzorgingsproducten zijn ieder jaar weer populair om aan haar cadeau te geven. Op Orderchamp vind je een ruim aanbod merken voor elk budget. Filter ons aanbod bijvoorbeeld eens op Franse merken! Binnen de categorie Sieraden zul je er het merk Bijoux-pro vinden en bij Beauty & Health vind je er o.a. deze verzorgende gift set van Blancrème Paris. Met deze mooie cadeaus maakt jouw klant zeker een goede indruk!

Cadeaus voor hem

Een origineel cadeau vinden voor hem kan een uitdaging zijn. Producten die het altijd goed doen bij de mannen zijn natuurlijk parfums, boxershorts en sokken. Is jouw klant toch op zoek naar een ietwat origineler cadeau? Dan heb je mazzel, want wij hebben een aantal suggesties voor je!

Het merk Snippers kende je waarschijnlijk al, maar ken je de snoepjes die smaken van zijn favoriete drankjes nabootsen al? De nieuwste smaak is Spritz! Tip: Zet een leuk Snippers pakket in jouw winkel en maak er een toffe gift set van door hier bijvoorbeeld een fles Whisky en refill van het merk aan toe te voegen. Oh en vergeet je een bijpassende Whisky set niet?

In de categorie stijlvolle cadeaus voor hem zijn mode accessoires een goede keuze. Voor Valentijnsdag bekijk je de stoere armbanden van Fortuna Beads, portemonnees van Figuretta of leren handschoenen van Sophos St George op Orderchamp.

Liefde gaat door de maag

Voor de Valentijn die dol is op zoetigheid, adviseren we je een kijkje te nemen bij het merk Paper Art. Naast chocolade verkoopt het merk ook eetbare bloemen, bijbehorende displays en meer cadeaus voor geliefden. Een andere aanbieder met een uniek chocolade-assortiment op Orderchamp is The High Five Company. Met deze verschillende lekkernijen wordt de Valentijnsdag van jouw klant gegarandeerd een succes!

In de categorie thee is het merk Essendia dé musthave voor Valentijnsdag. Je vindt er verschillende smaken met een liefdevolle tekst op de verpakking. Zo is er ”My Funny Valentine”, ”Amore” en ”Love & Laughter”. Ook leuk voor Valentijnsdag is het merk Tea Pop en dit mooi verpakte cadeau met thee in de vorm van hartjes. Of ga voor deze rozenblaadjes thee van Natural Heroes. Voeg hier bijvoorbeeld een schattig roze kopje of mok met bloemen aan toe en je hebt in één handomdraai een inspirerend cadeau.

Bekijk hier meer eten & drinken op Orderchamp.

Grappige Valentijnskaarten

Valentijnskaarten zijn er in alle soorten, toch geven sommigen niet de voorkeur aan zoetsappige kaarten om hun geliefde mee te verrassen. Om de clichés te omzeilen, kun je dit jaar eens kiezen voor grappige Valentijnskaarten voor jouw (web)winkel. Tussen het aanbod op Orderchamp vind je o.a. Made By Shannon en Studio Flash Letterpress. Bekijk deze merken en voeg deze originele kaarten gauw toe aan jouw assortiment. Ze toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw klanten en hun geliefden!

Bekijk hier meer van onze favoriete grappige Valentijnskaarten.

Romantische Valentijnskaarten

Voor velen is Valentijnsdag een mooi moment om die ene speciale persoon te vertellen wat hij/zij nou echt voor diegene voelt. Voor dit type klanten, die tot over hun oren verliefd zijn, zijn er ook een hoop romantische Valentijnskaarten op Orderchamp te vinden. Tussen de merken vind je o.a. Old English Company en Amberlyn Co. Nog mooier is het als jouw klant zijn of haar boodschap schrijft met de inkt van het Franse merk À L’aise. Zeker in dit digitale tijdperk is het een leuke verrassing als de geliefde van jouw klant thuiskomst en een Valentijnskaartje in de brievenbus vindt!

Bekijk hier meer van onze favoriete romantische Valentijnskaarten.

Single tijdens Valentijnsdag

Natuurlijk wordt er ook aan de singles gedacht deze Valentijn! Op Orderchamp vind je een heleboel cadeaus om jezelf of een goede vriend of vriendin mee te verwennen. Bekijk eens de chique ”Single and Fabulous” geurkaars van Maison Babou. Om dit verwenmoment helemaal af te maken geeft jouw klant zichzelf het ”Me, Myself and Eye” oogmasker van Apricot Beauty & Healthcare. Of inspireer jouw klant zijn/haar goede vriendin of huisgenoot een grappige kaart van het merk Made Paper of mok van Studio Yelle te geven.

Tip: Zet jouw Valentijnscadeaus bij elkaar, maak een foto van bovenaf en plaats jouw samenstelling op social media! Jouw klanten zullen dit geweldig vinden en geïnspireerd raken iets voor hun geliefde bij jou te kopen!

Natuurlijk zijn er nog veel meer Valentijnscadeaus te ontdekken op Orderchamp! Deze cadeaus kun je allemaal terugvinden op onze Valentijnsdagpagina. Breid jouw (web)winkel tijdig uit voor deze speciale dag en profiteer van de beste inkoopvoorwaarden op Orderchamp. Heb jij Valentijnscadeaus ingekocht bij Orderchamp en gedeeld op social media? Tag ons @orderchamp of stuur een privé bericht met een link naar de betreffende post. Wij zullen de leukste foto’s delen en reposten in onze feed! Fijne Valentijn.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram