Ontdek 8 internationale merken om jouw klanten mee te verrassen

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Hoog tijd om jouw assortiment uit te breiden met de leukste kaarten, notitieboeken, kalenders en meer stijlvolle bureau benodigdheden. Laat je inspireren door onze 8 musthave merken of bekijk onze zorgvuldig samengestelde aanbod op onze speciale Stationery pagina.

Tout Simplement – Magnetische potloden

Ken je ons nieuwe Franse merk Tout Simplement al? Het merk verkoopt verschillende kleuren magnetische potloden, boekenleggers en andere accessoires. Door middel van de handige displays zet je deze in één handomdraai bij jou in de winkel! Alle producten van Tout Simplement worden duurzaam geproduceerd en met de hand gemaakt in Parijs. Het bedrijf ondersteunt daarnaast verschillende goede doelen. Kortom; een bewuste keuze voor jouw (web)winkel!

Made By Shannon – Liefdevolle kaartjes

Op zoek naar hippe kaarten voor jouw (web)winkel? Neem eens een kijkje bij ons Britse merk Made by Shannon met duurzame kaarten voor verschillende gelegenheden. Ontdek verjaardagskaarten, baby, liefdeskaarten en meer. Wist je dat sommige kaartjes zelfs planten- en bloemenzaadjes bevatten? Jouw klanten kunnen deze dus na verloop van tijd zelf planten!

Brût Homeware – Thuiswerk-Essentials

Ideaal om de thuiswerkplek compleet mee te maken is het industriële merk Brût Homeware. De producten hebben een hippe en vintage uitstraling die het bureau een stoere look geven. Thuiswerken is zo een stuk plezieriger! Bekijk alle producten voor op het bureau in de speciale Stationery collectie.

Annet Weelink – Kalenders, weekplanners en kaarten

Ben je al bekend met het Nederlandse merk Annet Weelink? Bekijk de verschillende collecties op Orderchamp met de hippe en kleurrijke kalenders, weekplanners en kaarten. De producten zijn bedrukt met verschillende trendy prints; van panter, botanisch en jungle tot kleurrijke vormen en meer. Dit merk mag niet uit jouw Stationery assortiment ontbreken!

Voordelig inkopen? Dat kan! Annet Weelink biedt verschillende bulkkortingen aan. Ontdek ze nu!

Somaj – Humoristische kaarten

Iedereen kan in deze tijd wel een goede dosis humor gebruiken. Daarom zijn we bij Orderchamp dol op ons ruime assortiment aan grappige kaarten. Één van onze humoristische kaarten aanbieders is het Belgische merk Somaj. Bekijk nu alle geestige kaarten en voeg deze toe aan jouw assortiment!

A-journal – Dagboeken, kalenders en planners

Jouw (web)winkel voorbereiden op 2021 doe je met de Engelstalige agenda’s, kalenders, notitieboeken van A-Journal. Er zijn heel veel mogelijkheden! Naast de strakke en kleurrijke designs, adviseren we je ook een kijkje te nemen in de speciale &INK collectie met handgetekende illustraties.

Inkopen bij A-Journal kan al bij een minimum bestelwaarde van maar €75.00 en alle bestellingen worden binnen één dag verzonden.

Vicky Di Studio – Kleurrijke kaarten in verschillende talen

De kaarten van Duitse merk Vicky Di Studio worden bedacht en ontworpen in de studio of een gezellig café in Berlijn. De kaarten worden vervolgens bedrukt op 100% gerecycled papier en het materiaal heeft een zijden achtige textuur. Hoe gaaf is dat?

Pssst… Bekijk hier de leukste internationale kaarten en profiteer tijdelijk van 25% korting! Mis het niet en voeg deze gauw toe aan jouw assortiment.

Paper on the Rocks – Trendy notitieboeken

Nieuw op Orderchamp is Paper on the Rocks, een Nederlands merk met notitieboeken met marmeren prints, terrazzo prints en verschillende kaften met neutrale kleuren. De natuurvriendelijke notitieboeken zijn 100% boomvrij, waterproof, van nature wit, gif- en bleekvrij én superzacht. Oh, en het beste nieuws? Het steenpapier heeft een 67% kleinere ecologische voetafdruk dan pulppapier. Bekijk het merk nu op Orderchamp! Jouw klanten zullen er dol op zijn.

Meer inspiratie nodig of toch niet gevonden waar je naar op zoek was? Geen zorgen! Bekijk onze gehele Stationery collectie voor 2021 nu op Orderchamp en ontdek ons zorgvuldig samengestelde aanbod. Deze merken mogen niet uit jouw assortiment ontbreken! Koop online in op Orderchamp en profiteer van lage minimum bestelbedragen, snelle levertijden en kortingen op heel veel merken. Filter op de waarden die jij belangrijk vindt!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram