Ontdek 10 internationale Kitchen & Dining merken voor de feestdagen

Heb jij jouw (web)winkel al uitgebreid met de mooiste producten voor een sfeervolle eettafel? Of zoek jij nog een last-minute extraatje om jouw klanten mee te verrassen? Bekijk hier onze speciale selectie! Inspiratie nodig? In dit blog vind je 8 internationale merken die niet uit jouw assortiment mogen ontbreken!

Voor een sprookjesachtige feesttafel dit jaar, hebben we verschillende merken voor je op een rijtje gezet uit onze Kitchen & Dining categorie. Ken jij ze al? Ontdek merken die tafellinnen, servies, glazen, delicatessen en meer verkopen. Of je nu een concept store of een kookwinkel hebt, er is aan elk type winkel en budget gedacht!

LIGA – Natuurlijke Producten voor op Tafel

Dit nieuwe merk op Orderchamp is dé expert op het gebied van originele en duurzame tafeldecoraties! Bekijk de prachtige collectie voor op tafel met o.a. placemats, onderzetters, thee potten, theedoeken en meer. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals kurk, keramiek en linnen, vormen dit dé essentials voor een stijlvolle feesttafel.

By Katie – Overheerlijke Jams

Door het ruime aanbod internationale merken in onze Food & Drinks categorie, vind je er allerlei verschillende specialiteiten! Spannend he? Zo is er het Duitse merk By Katie, met de verschillende smaken jams boordevol heerlijke ingrediënten. Deze zijn naast perfect als smeersel bij het ontbijt of te verwerken in desserts, ook nog eens leuk cadeau om te geven. Bovendien zijn alle jams veganistisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Bekijk het merk op Orderchamp en ontdek alle smaken!

Tip: Display de potjes met verschillende kleuren labels naast elkaar of stapel ze op elkaar in jouw winkel! Je klanten zullen dit geweldig vinden.

Rebottled – Gerecyclede Design Drinkglazen

Onderscheid je van de rest en bied originele producten die niet op iedere hoek van de straat liggen. Ken je het unieke merk Rebottled al? Naast een ideaal kerstcadeau staan deze glazen prachtig op elke eettafel. Wat dit Nederlandse merk zo bijzonder maakt? Rebottled maakt iconische drinkglazen van lege wijnflessen, die anders weggegooid worden. De glazen komen in 4 kleuren en in een leuke (en duurzame) verpakking. Deze staan geweldig in elke winkel!

Namuos – Musthave Tafelaccessoires

Voor een strakke en speelse uitstraling op de kersttafel bekijk je de unieke producten van Namuos. De producten hebben een eenvoudig gevormd ontwerp geïnspireerd op de natuur, wat verder versterkt wordt door de natuurlijke kleuren en milieuvriendelijke materialen. Jouw klanten zullen deze geweldig vinden!

Kywie – 100% Schaapswollen Wijnkoelers

December is de maand waar we allemaal het glas heffen op een mooi en voorspoedig 2021! Een fles champagne of wijn koel houden in stijl doet jouw klant met Kywie. De wijnkoelers zijn gemaakt van 100% duurzaam schaapswol en komen in allerlei verschillende kleuren en maten. Een echte musthave om aan jouw assortiment toe te voegen deze winter!

Sibo Homeconcept – Elegant en Moderne Servies

Ken je het Franse merk Sibo Homeconcept al? Ze hebben een uitgebreid aanbod aan glazen, borden, schalen en nog veel meer. Je vind er alles wat je zoekt voor op de eettafel. De gouden sets kunnen gecomplimenteerd worden met de zandkleurige of porceleinen witte sets. Zo tovert jouw klant in één handomdraai zijn of haar eettafel om tot kersttafel!

Tip: Dek een vrolijke feesttafel in jouw winkel en inspireer jouw klanten dit thuis na te bootsen!

17:30 Hamburg – Servetten en Tafellinnen met Kerstfiguren

Samen de afwas doen na het eindeloos tafel met het gezin wordt nóg gezelliger met de theedoeken van 17:30 Hamburg. Bekijk de linnen theedoeken en servetten met motieven speciaal voor de kerst. Bekijk de leuke en schattige kerstfiguren zoals kerstbomen, sneeuwvlokken, fazanten en pinguins.

Niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Bekijk hier onze gehele selectie met allerlei toffe Kitchen & Dining musthaves voor de feestdagen. Koop jouw favoriete producten nu tijdig in! Je klanten zullen er dol op zijn.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram