Maak kennis met eigenaresse Tamara van Atelier Olala

Add a little confetti to each day” – dat is het levensmotto van Tamara, eigenaresse van Atelier Olala uit Bonheiden, België. Voor deze Meet the Retailer editie interviewden we Tamara over haar prachtige interieur- en cadeauwinkel. Want naast team Orderchamp, is dit ook een lokale favoriet. Maar wat maakt de conceptstore zo bijzonder? In dit blog lees je meer over o.a. het unieke winkelconcept, Tamara’s favoriete Orderchamp merken en krijg je een sneak peak in de toekomst!

Wil jij ook toffe producten inkopen voor jouw (web)winkel? Start je zoektocht op Orderchamp en laat je inspireren door de favorieten van Atelier Olala. Ontdek nu het hele aanbod en filter op de waarden die jij belangrijk vindt!

Wat vind jij belangrijk bij het inkopen van producten voor Atelier Olala?

”Bij het inkopen van producten let ik vooral op de duurzame achtergrond. Ik ga graag op zoek naar merken met producten die niet in elke winkel liggen. Daarnaast verras ik mijn klanten graag regelmatig met een nieuw assortiment! Zo is er elke keer weer iets spannends te ontdekken.”

Hoe ontdek jij nieuwe merken?

”Ik snuffel graag rond op Instagram. En uiteraard via Orderchamp! Het platform is eenvoudig in gebruik en het aanbod merken bevalt goed. Door de ingebouwde chatfunctie is het mogelijk direct contact met de merkeigenaar op te nemen, deze personal touch vind ik erg prettig. De merken hebben hun voorraadsystemen goed op orde en de producten worden altijd snel geleverd. Merken die ik gaaf vind op Orderchamp zijn o.a. Geurwolkje, Mañana Mañana, MEERgroothandel, PINK PEACH en By Studio Steef.”

Wat maakt Atelier Olala bijzonder?

”We willen het leven mooier maken en doen dit graag op een persoonlijke manier. Daarom blijven we ook zelf boeketten maken en verschillende bloemeninstallaties. Wekelijks worden er boeketten gemaakt met verrassende bloemcombinaties, die helemaal in lijn zijn met het seizoen! Dit uiteraard in combinatie met de conceptstore. Een uniek verhaal, een unieke plek maken van je (t)huis. Daarnaast helpen we onze klant graag met interieurstyling door moodboards te maken en ze persoonlijk shopadvies te geven!”

Waarom ben jij Atelier Olala gestart?

”Jarenlang had ik een beautysalon en deed dit met hart en ziel. Maar na 13 jaar miste ik het creatieve, interieur een passie. Vervolgens zat ik een tijdje thuis, en kwam alles on hold door het overlijden van ons dochtertje Lola. Hierdoor moest ik wel nadenken over de toekomst. Het was nu of nooit… En het idee van workshops aan te bieden kwam al gauw. Niet veel later ook het idee voor de interieurstyling voor o.a. feesten en events. En kort nadien opende we een kleine pop up! Deze hebben we toen vernoemd naar ons dochtertje Lola. Vandaar de naam Atelier Olala!”

Heb jij een tip die je zou willen meegeven aan ondernemers?

”Je hart volgen en jezelf niet teveel vergelijken met andere. Verder klein beginnen maar toch durven! Blijven dromen want waar de droom stopt stopt de mens. En vooral: Add a Little confetti to each day! Genieten vormt de rode draad in alles wat ik doe; genieten van mijn werk en genieten van mensen die ik blij maak!”

Jullie gaan half december verhuizen naar een nieuwe locatie, vanwaar deze keuze?

”We hebben een verhuisjaar achter de rug.Van onze eerste pop up in Mechelen verhuisde we naar een nieuw groot pand ook in Mechelen (net open gegaan voor de lockdown op 31/10). We openden normaal op 3 april 2020 onze pop up in Bonheiden maar ook hier stak de lockdown een stokje voor (we gingen half mei pas open). Ook dit is een tijdelijk pand dus verhuizen we op 15/12 ook naar een nieuwe winkel in Bonheiden. En er zijn plannen voor een zomer pop-up… waar is nog een geheim ;-). Kortom: er staan een hoop leuke, positieve dingen op ons en onze klanten te wachten!”

Ben jij een merk en zie jij jouw producten graag bij Atelier Olala liggen? Start met zakendoen en maak kennis met Tamara door eenvoudig een berichtje te sturen via onze chatfunctie!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram