Ontdek 10 merken met de leukste producten voor kleintjes

De decembermaand komt steeds dichterbij! Het aftellen is begonnen en jouw klanten gaan op zoek naar de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom. Maak deze Kerst voor elk kind onvergetelijk en breid je assortiment uit met meest originele Kerstcadeaus! Start je zoektocht op Orderchamp en bekijk onze speciale selectie. Aan elke stijl en budget is gedacht! Inspiratie nodig? Om je een handje te helpen, hebben we in dit blog 10 Orderchamp merken met Kids & Baby producten voor je op een rijtje gezet.

Benieuwd naar de laatste trends in baby- en kinderwereld? Bekijk hier de gratis webinar van Carola Siksma-Ruiters voor inkoopadvies, de impact van COVID-19 op de Kids & Baby markt, interieur stijlen en meer. Veel kijkplezier!

Kinderkamerdecoraties

Little & Pure Productions

Kleurrijke posters voegen net wat meer speelsheid en karakter toe aan de kinderkamer. Ontdek de kleurrijke en educatieve posters van Little & Pure Productions. Op de posters worden o.a. dierenvriendjes, landschappen en de ruimte afgebeeld. De posters worden leuk verpakt in een koker met strik en zijn daardoor het ideale Kerstcadeau!

Bekijk hier alle posters & prints op Orderchamp.

Fleur des Fleurs

Naast posters vormen muurstickers wellicht een ietwat origineler Kerstcadeau. Dit product is dan ook razendpopulair bij retailers op Orderchamp! Het Amsterdamse merk Fleur des Fleurs is de expert in muurstickers, behang, muurcirkels en meer voor in de baby- of kinderkamer. En speciaal voor het kerstseizoen kun je de gouden muurstickers hieronder bekijken. De producten van het merk zijn ook leuk als kraamcadeau te geven!

Bekijk hier alle wanddecoraties.

O’That Hebbedingetjes (NIEUW)

Op zoek naar klassieke en toch hippe cadeaus voor kinderen en peuters? Dan ben je bij ons nieuwe merk O’That Hebbedingetjes aan het juiste adres! De producten zijn naast van goede kwaliteit ook nog eens leuk geprijsd. De collectie wordt nog gemaakt volgens de ouderwetse ambacht in traditionele textieltechnieken. Hoe tof is dat? Daarnaast staan deze producten hartstikke leuk in de winkel. Creëer een leuke speelhoek en laat kinderen de producten zelf ervaren!

Bekijk hier al het kinderspeelgoed.

Kinderspeelgoed

Ma Cabane à Rêves

Met de trendy en kleurrijke magneten van Ma Cabane à Rêves hebben kinderen eindeloos speelplezier! Het Franse merk verkoopt duurzame en waterafstotende magneten waarmee kinderen op een verantwoorde en veilige manier kunnen spelen. Steeds meer ouders hechten waarde aan de veiligheid van kinder- en babyproducten en daarom is dit een musthave merk om te bekijken op Orderchamp!

Bekijk hier alle spellen voor kinderen en filter op waarden zoals duurzaamheid en handgemaakt! Jouw klanten zullen het waarderen.

New Classic Toys

De speelkamer krijgt pas echt een upgrade wanneer er grote speelsets in staan, zoals een kinderkeukent of winkel waarmee kinderen samen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Zeker nu kinderen veel tijd thuis doorbrengen, is dit nog belangrijker. Van instrumenten en autootjes tot koffiezetters en loopfietsen, bekijk nu de hele houten collectie van New Classic Toys. Deze unieke producten mogen niet in jouw winkel ontbreken!

Loop Baby

De super zachte, gewoven knuffels en rammelaars van Loop Baby worden met de hand gemaakt in Duitsland van duurzaam katoen. De producten worden zorgvuldig en verantwoord geproduceerd, en dat zie je. Speciaal voor de kerst kun je de rendieren en baby beertjes met strik bekijken!

Tip: Zet verschillende dierenvriendjes van Loop Baby naast elkaar op een plank in de winkel voor een mooi en gezellig ensemble.

Kinderkleding en schoenen

Jocko

Jocko is een stijlvol Belgisch merk met de leukste mutsjes, wanten en sjaaltjes voor kids en baby. Nu de koudere dagen er aan komen, mogen deze zachte wollen items niet uit jouw assortiment ontbreken! Ontdek alle kleuren en help jouw klant zijn/haar kleintjes warm te houden deze winter.

No Label Kidswear

Op zoek naar trendy kinderkleding? Ontdek de schattige rokjes, leggings met prints, gebreide truitjes en meer in de kerstkleuren goud, bordeaux rood, donkerblauw en donkergroen. Door de zachte materialen zijn de kleertjes extra comfortabel. Bekijk hier de Herfst/Winter 2020 collectie en voeg deze toffe kids musthaves toe aan jouw winkel!

Witlof for Kids

Op zoek naar babykleding, beddengoed, tuck-inns, speeddoekjes en meer die jouw klanten geweldig zullen vinden? Neem een kijkje bij het Nederlandse merk Witlof for Kids! Bekijk de nieuwe collectie met trendkleuren terra, sage en mosterd geel. Bekijk het hele assortiment voor kinderen van 0-11 jaar en voeg deze musthaves toe aan jouw (web)winkel!

Patt’touch

Om de outfit af te maken, mogen warme en zachte kinderschoentjes niet ontbreken in je assortiment deze kerst. Bekijk ons nieuwe Franse merk en familiebedrijf Patt’touch met prachtige leren schoentjes van hoge kwaliteit! Er zijn ook gouden en glinsterende schoentjes te ontdekken voor tijdens de feestdagen.

Niet gevonden wat je zoekt en meer merken en producten ontdekken voor jouw (web)winkel? Bekijk hier alle Kids & Baby merken op Orderchamp en filter op waarden die jij belangrijk vindt. Of dit nu gaat om producteigenschappen, minimale bestelwaarden van merken of de levertijd. Bij Orderchamp doen we er alles aan de inkoopervaring zo plezierig mogelijk te maken. En ben je op zoek naar leuke cadeauverpakkingen? Bekijk hier ons ruime aanbod. Veel inkoopplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram