Ontdek 8 merken met musthaves voor de wintermaanden

De koude wintermaanden komen weer om de hoek kijken, en dan heeft ook de huidverzorging een upgrade nodig. Help jouw klant zijn of haar huid het beste te verzorgen en beschermen tegen de temperatuurverschillen. In dit blog hebben we Orderchamp’s merken met de beste huidverzorging voor de winter voor je op een rijtje gezet. En speciaal voor de feestdagen ontdek je in dit blog ook nog een aantal mooie make-up merken die jouw klant kan gebruiken om een prachtige look te creëren tijdens Kerst, oudjaar en nieuwjaar! Laat je inspireren en lees gauw verder.

Op zoek naar beauty merken voor jouw (web)winkel die aan bepaalde waarden voldoen, zoals duurzaam of natuurlijk? Filter hier eenvoudig op in de linker menubalk!

1. Blancreme Paris

De echte musthave voor de kerst is de limited edition adventskalender van Blancreme Paris. Dit is hét ideale cadeau voor haar. De adventskalender bevat 24 verschillende verzorgende verrassingen die ze voor Kerstmis één voor één kan ontdekken en nog lang plezier van zal hebben.

Daarnaast verkoopt het Franse merk nog meer kleurrijke en stijlvolle gift sets met verzorgende producten. Voor de winter adviseren we de Honey & Almond Body & Face Gift Set. Deze premium set is een complete routine voor het gezicht en lichaam met een zachte en subtiele geur van honing vermengd met amandelen.

Alle producten zijn gemaakt in Frankrijk, natuurlijk, veganistisch en dierproefvrij.

2. NIEUW: Apricot Beauty

Apricot Beauty staat bekend om de hyaluronpads. Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in de huid en die bekend staat om het vermogen om tot duizend keer zijn gewicht aan vocht aan te trekken én vast te houden. Het werkt voortdurend heel hard om de huid een gezonde en soepele look & feel te geven. Vooral de handen zijn extra gevoelig voor kou. Ze kunnen rood, ruw en schraal worden en er kunnen pijnlijke kloofjes ontstaan. Bekijk hiervoor de pads voor handen. Door de stijlvolle verpakking een leuk cadeau voor haar deze kerst!

3. Fruu Cosmetics

De koude lucht in de winter schuurt langs de lippen en kan deze gemakkelijk beschadigen. De lippen kunnen hierdoor minder goed vocht vasthouden en opnemen, waardoor de huid droger en gevoeliger wordt. Een geliefd product door de consument is dan ook voedend lippenbalsem. Bekijk hiervoor eens het kleurrijke aanbod van Fruu Cosmetics op Orderchamp. Perfect voor de winter is de speciale Lipbalm Trio Set om cadeau te geven en de Coconut Lip Balm met verzorgende kokosnootolie en aloë vera. Tip: Plaats de lippenbalsem displays vlakbij de kassa, dan kan jouw klant deze nog last-minute meenemen!

4. Oolaboo

Oolaboo is een Nederlands lifestyle merk en door de rustige verpakking geschikt voor hem & haar. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten actieve stoffen die de huid, haar en lichaam beschermen voor de koude winterdagen. De speciale limited edition gift set is ook nog eens hartstikke leuk om als kerstcadeau te geven! Daarnaast is er de super foodies collectie waarin o.a. Japanse matcha zit verwerkt. Bekijk de toffe super foodies gift set met shampoo, conditioner en de Matcha infused oil. Vol met voedende ingrediënten, antioxidanten en ook nog eens vegan!

5. Shampoo Bars

Het haar en lichaam kan wel wat extra verzorging gebruiken tijdens de koudere dagen. Shampoo Bars biedt een uitgebreid assortiment aan plasticvrije cosmetica. Momenteel bestaat het assortiment uit Shampoo Bars (haarzeep), Conditioner Bars, Body Bars en duurzame badkamer accessoires zoals watjes en tandenborstels. De verpakking van Shampoo Bars is 100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Kortom; Shampoo Bars is goed voor het haar en het milieu. Voeg de producten toe aan jouw (web)winkel, jouw klant zal deze geweldig vinden. Ze zijn ook enorm geschikt om als origineel cadeau te geven!

6. Joliderm

Joliderm is nieuw op Orderchamp en is een Frans cosmeticamerk die mooi verpakte patches en maskers verkoopt die zijn geformuleerd met planten en natuurlijke actieve ingrediënten die bekend staan om hun effectiviteit. Joliderm-producten zijn leuk om cadeau te geven voor onder de kerstboom aan hem & haar en zijn makkelijk mee te nemen onderweg of naar een leuke staycation of verwenavond thuis.

7. Oskar Natural Skincare

Voor de mannen concept stores adviseren we je in de beauty sferen ons Duitse merk Oskar Natural Skincare te bekijken op Orderchamp. Je vind er verzorgingsproducten en parfums met een stoere, urban uitstraling. Daardoor ideaal om cadeau te geven aan een vader of goede vriend. Daarnaast worden alle verzorgingsproducten met de hand gemaakt in Duitsland en zijn ze natuurlijk & vegan.

Inkopen kan al bij een minimum bestelwaarde van €50,-. De verzendtijd is binnen 1-3 werkdagen. Bestel dit merk nu en voeg de unieke producten gauw toe aan jouw assortiment.

8. Bomb Cosmetics

Iedereen kan wel een beetje kleur en fun gebruiken deze winter! Bekijk de vrolijke bath bombs en gift sets van Bomb Cosmetics voor heel veel badplezier. De producten toveren gegarandeerd een lach op het gezicht van jouw klant! De producten zijn handgemaakt, natuurlijk en dierproefvrij en daarom een bewuste keuze om aan jouw assortiment toe te voegen.

Heb je na dit lezen nog geen merk gevonden dat past bij jouw (web)winkel? Ga dan naar onze Beauty & Health categorie en ontdek het hele aanbod make-up en huidverzorging. Er is voor elk type winkel, stijl en budget een merk te vinden, of je nu een concept store, beauty salon of drogisterij hebt!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram