Ontdek deze unieke merken en verras jouw klanten

Met Kerst wil jouw klant natuurlijk flink uitpakken met een mooi gedekte kersttafel. Breid jouw assortiment tijdig uit met gezellige producten voor een feestelijk diner. Begin je zoektocht naar deze unieke producten voor op tafel bij Orderchamp! Van servetten en servetringen, tot tafelkleden, servies en overheerlijke delicatessen; er zijn oneindig veel mogelijkheden. Ontdek de stijl die bij jouw type (web)winkel past. In dit blog hebben we 8 toffe merken voor je op een rijtje gezet. Hiermee tilt jouw klant het kerstdiner naar een hoger niveau!

Orderchamp tip: Zet middenin de winkel een mooi gedekte kersttafel neer met kaarsen, servetten, borden, messen en meer tafeldecoraties. Zo kan jouw klant gelijk inspiratie opdoen voor thuis! Bekijk hier het hele assortiment voor op tafel.

1. Iitala

Rijke en warme kleuren als rood, groen en goud doen het altijd goed tijdens kerst.  Voor de traditionele kersttafel liefhebbers, adviseren we daarom de kerstcollectie van het Scandinavische Iitala te bekijken. Een aantal van de kerstachtige producten komen uit de Taika collectie, wat in het Fins ”magisch” betekent. Met deze producten ziet de kersttafel in één handomdraai warm en gezellig uit! De stukken kunnen goed gecombineerd worden met de overige collecties. Bekijk nu gauw het hele aanbod van Iitala op Orderchamp!

2. Nieuw: Native Home & Lifestyle

Aan een kersttafel mogen zachte en comfortabele eetstoelen natuurlijk niet ontbreken. Heb je ons nieuwe merk Native Home & Lifestyle al bekeken? De velour (bar)stoelen zijn perfect voor het komende seizoen. De stoelen komen in sets van 2 en zijn naast stijlvol ook nog eens voordelig! Inkopen bij Native Home & Lifestyle kan al bij een minimum bestelwaarde van €100,-.

3. Nieuw: Lenchen Gingerbread

Bananenbrood – move over. We hebben namelijk de kerst variant van het bananenbrood gevonden! Peperkoek of ”gingerbread” is een traditioneel seizoensgebonden product en past perfect bij de feestdagen. Een leuk kerstcadeau én heerlijke delicatesse voor bij de thee zijn de gezonde gingerbreads van het Duitse merk Lenchen. De gingerbreads zijn leuk verpakt in een hip, glinsterend doosje en zijn ideaal om samen met vriendinnen of familie van te smullen. Het gemberbrood is vers, juicy, gezond en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Bekijk het merk nu op Orderchamp en voeg deze heerlijke en stijlvolle producten toe aan jouw (web)winkel.

4. Linen Tales

Hoe te gek is de burgundy rode collectie van Linen Tales voor de kerst? Echte eye-catchers die elke kersttafel feestelijk maken. Bekijk de burgundy rode onderleggers, placemats en het tafelkleed die niet uit jouw kerst assortiment mogen ontbreken. Mix & match deze met witte borden, goud bestek en transparante glazen om een mooi samenhangend geheel en contrast te creëren. Bekijk alle kleuren linnen producten van het merk en koop gauw deze essentials in voor jouw (web)winkel. Want ja, ook linnen past gewoon bij de kerst.

5. BergHOFF

Bij BergHOFF ben je aan het juiste adres voor zowel het voorbereiden van de kerstdiners als het opdienen ervan. Het fijne aan BergHOFF is dat het merk voor elk type kok een collectie biedt; van de amateurkoks tot de gezinnen en de professionele chefs. Bekijk de verschillende stijlen! Ontdek het ruime aanbod pannen, bestek, ovenwanten, messen, onderzetters en meer op Orderchamp. Profiteer van een lage minimum bestelwaarde van €100,-!

Tip: De kleurrijke én trendy LEO collectie is ook nog eens hartstikke leuk om cadeau te geven!

6. Nieuw: Eeveve Placemats

Eeveve begon met een Nederlandse moeder die de vloer wilde beschermen tegen alle rommel van haar kleintje. Ze wilde niet alleen haar vloer beschermen, ze wilde ook een mat die goed bij het interieur paste. Zo werd Eeveve geboren, vernoemd naar haar dochter Eva. Het bijzondere aan deze vrolijke placemats? Ze zijn milieuvriendelijk, duurzaam en biologisch. Zelfs de verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Ontdek het nieuwe Nederlandse merk op Orderchamp en bekijk alle kleuren en prints.

7. Jaspers tabletop

Voor de beste basics op tafel van hoge kwaliteit bekijk je het merk Jaspers Tabletop op Orderchamp. Je vindt er o.a. gouden bestek, kristallen wijnglazen en waterglazen, prachtige ronde borden, borrelplankjes en meer. Neem ook eens een kijkje bij de kerstcollectie. Zo creëert jouw klant een optimale kerstbeleving op tafel!

8. Nieuw: Digusti

Waar de Italianen het best in zijn? Lekker eten! Ontdek het nieuwe merk Digusti Italian Quality Products en de overheerlijke delicatessen voor de kerst. Ze zijn geschikt als toetje, voor bij de thee én om cadeau te geven. Vooral de gift packages vormen ideale relatie geschenken Vanwege de mooie verpakking staan deze ook nog eens hartstikke leuk in jouw winkel! Bestellen bij Digusti kan al bij een minimum orderwaarde van €100,- en gratis verzending boven €350,-. Profiteer nu en breid jouw winkel uit met deze heerlijke Italiaanse delicatessen.

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Geen zorgen! Op deze speciale pagina bekijk je het hele assortiment voor op tafel, zorgvuldig door ons geselecteerd. Tot slot adviseren we je een kijkje te nemen in onze categorieën Tuin & Planten en Stationery, want om de tafel helemaal af te maken voegt jouw klant nog wat bloemen, kerstgroen en/of naamkaartjes toe. Bekijk hier de hele selectie voor op tafel.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram