Haal de kerstsfeer naar jouw winkel en ontdek alle stijlen

Kerstdecoratie inkopen? Bij Orderchamp vind je alles voor een gezellige kerst. Van traditionele kerstversiering, tot landelijke en minimalistische kerstversiering: elke stijl is mogelijk. Bekijk het hele aanbod sfeervolle verlichting, raamdecoratie en alles voor op tafel zoals kaarsen en servetringen. Ontdek de kerst stijl die bij jouw type (web)winkel passen en laat je inspireren door 7 internationale, nieuwe en/of duurzame merken in ons blog!

Ontdek hier ons hele aanbod kerstdecoratie merken en bekijk de kerstcollecties van jouw favoriete merken. Denk aan veel dennenappels, kerstbomen, kerst engelen en rendieren. Tip: In jouw zoektocht naar unieke producten, kun je jouw favorieten tussendoor markeren als ”favoriet” en deze later in het overzicht eenvoudig terugkijken. Zo zie je of jouw selectie mooi bij elkaar past en voeg je ze later direct toe aan de winkelmand!

1. Jurianne Matter

Voor een minimalistische, poëtische stijl adviseren we je de decoratiestukken van Jurianne Matter te bekijken. Met de papieren design producten creëert jouw klant in één handomdraai een winterse sfeer in huis. Bekijk nu de kerstcollectie, bestaande uit lampjes, kerst engels, kleine huisjes en meer. Breid jouw kerstassortiment uit met deze liefdevolle eye-catchers.

2. Aulica

Ken je ons nieuwe Franse merk Aulica al? Het merk verkoopt hoge kwaliteit woondecoraties, alles voor in de keuken en op tafel. Ideaal voor gezellige (kerst)diners in huis. De producten hebben een luxueuze uitstraling en komen in verschillende kleuren en stijlen. Ondanks de chique uitstraling, is dit merk zeer betaalbaar en kun je er voor alles terecht. Ontdek het ruime aanbod, bestaande uit o.a. serveerschalen, champagneglazen, vork sets, woondecoraties, kaarsen en plateau’s om jouw winterassortiment mee uit te breiden. Geheel in de kerstsferen raden we je aan de kerstcollectie te bekijken.

3. Mitienda mit liebe gemacht

In de traditionele en creatieve kerstsferen, adviseren we je een kijkje te nemen bij ons merk Mitienda Mit Liebe Gemacht. Je vind er hoge kwaliteit en handgemaakte decoratiestukken. Het Duitse merk biedt een podium aan creatievelingen uit de hele wereld. Dit resulteert in een originele collectie van allerlei woondecoraties zoals handgeweven kussens en kaarsen. Bekijk de speciale kerstcollectie hier, met de gezelligste producten van hout, in rood en goud. Deze zullen gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van jouw klant.

4. Aiymes

In de minimalistische kerstsferen ben je bij Aiymes aan het goede adres. Bekijk hier de prachtige kerstcollectie, bestaande uit o.a. waxinelichthouders, servetringen en kersthangers. Wat het merk speciaal maakt? Alle producten zijn duurzaam en met de hand gemaakt door Nederlandse ontwerpster Amy Vorsselmans. De producten zullen elk interieur op een rustige manier een stuk gezelliger maken!

5. Fabrykdesign

Wanddecoratie en overige woondecoraties voor de kerst vind je bij Fabrykdesign. Puur en stoer met een snufje geometrisch design. Tussen het assortiment vind je houten maatwerk meubelen, designlampen, geometrische vormen en dieren van hout en staal. Voeg de wanddecoratie met engel, kerstboom of rendier toe aan jouw favorietenlijst en combineer deze met de kersthangers en deze leuke 3D ster. Inkopen bij Fabrykdesign kan al vanaf een minimum bestelwaarde van €100,-.

6. GM Decoratie

Muurcirkels zijn razend populair. Zeker in de winter, om wat extra sfeer toe te voegen aan het interieur en de lege plekken aan de muur op te vullen. Bekijk de wintercollectie van GM Decoratie. Bekijk het hele aanbod en voeg deze populaire producten toe aan jouw (web)winkel. Jouw klanten zullen deze geweldig vinden!

7. Liefde op Papier

Een leuke kerstdecoratie én origineel kerstcadeau vind je bij Liefde op Papier. De wijnfles etiketten zijn ideaal om cadeau te doen en vormen met de bijpassende kaarsen een mooi ensemble. Iedereen kan in deze tijd wel een liefdevolle boodschap gebruiken! Bekijk hier de collecties voor Sinterklaas en Kerst.

Bekijk hier nogmaals alle producten om jouw (web)winkel helemaal klaar te maken voor de kerst met toffe decoraties. Of laat je inspireren door één van onze eerdere blogs voor de kerst en breid jouw assortiment tijdig uit voor de feestdagen.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram