Babymarkt expert Carola deelt haar kennis en tips in presentatie voor Orderchamp merken en retailers

Maak kennis met Carola Siksma-Ruiters; hoofdredactrice bij magazine en online platform BabyWereld. Carola is dé expert als het gaat om recentelijke trends en ontwikkelingen in de babymarkt. Deze week deelt ze haar kennis speciaal met Orderchamp merken en retailers in een online presentatie met relevante informatie en tips om je beter te kunnen onderscheiden in de uitdagende babymarkt. Meer weten over de komende trends, rol van duurzaamheid en verschillende stijlen? Lees dan gauw verder!

De babymarkt is een niche markt; we hebben te maken met een paar hele grote maar ook een heleboel kleine spelers. Het is een volle markt maar er is altijd ruimte voor een goed winkelconcept of goed merk. Dit houdt de markt levendig!” – Carola.

Klik op de afbeelding om de webinar te kijken

Over BabyWereld

BabyWereld is dé informatiebron voor professionals in de babybranche in de Benelux. Via het vakblad, de website, nieuwsbrieven en social media informeert BabyWereld de retail, inkopers, fabrikanten, distributeurs en de kraamzorg over de nieuwste babyproducten en ontwikkelingen.

Je kunt niet alles opnemen in jouw winkelassortiment. Dus maak keuzes, bepaal wie jouw doelgroep of consument is en voor wie jij dé winkel wilt zijn. Ik zie nog wel eens winkels die té veel verschillende producten aanbieden. Samenhang is hierbij belangrijk. Kijk dus wat goed past bij jouw winkelformule.” – Carola.

Klik op de afbeelding om de webinar te kijken

Online presentatie Carola

In de online presentatie vertelt Carola meer over zichzelf, cijfers in de babymarkt, troeven, hoe je van jouw winkel of merk een succes maakt, trends in de babymarkt en de Baby Innovation Award verkiezing. Zit jij ook in de babymarkt met jouw merk of winkel? Klik dan hier om de webinar gratis en met gemak te bekijken.

Gebaseerd op de trends van Carola hebben we voor onze retailers een lijst gemaakt met musthave Orderchamp merken die niet in jouw assortiment mogen ontbreken. Bekijk onze selectie ”trendy” merken op Orderchamp en koop ook unieke producten in die jou zullen helpen je te onderscheiden van de massa. Bekijk BINK, MaeMae, Chouchouette, Global Affairs, Micu Micu en nog meer prachtige merken in verschillende stijlen om aan jouw assortiment toe te voegen. Voor elk type winkel zijn er gegarandeerd passende merken te vinden!

Baby inkopen op Orderchamp

Op Orderchamp is er voor retailers een ruim aanbod van meer dan 100 internationale babymerken te ontdekken. Bekijk de onderstaande productcategorieën direct op Orderchamp en koop eenvoudig en snel babyproducten in.

Speciaal voor het komende seizoen hebben we deze week een Kids & Baby campagne gelanceerd met kerstcadeautips voor het komende seizoen. Bekijk 10 merken met originele kindercadeau’s in ons nieuwste blog.

Meer vragen? Stuur Carola dan gerust een mailtje via [email protected] Doe inspiratie op op deze trend pagina of stuur een bericht voor inkoopadvies in baby merken op Orderchamp naar [email protected] We helpen je graag van jouw winkel een succes te maken!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram