Dit waren de hoogtepunten per editie

Het zit er op! De allereerste Orderchamp Digital Fair 2020. We blikken terug op prachtige edities in drie verschillende thema’s; Home Essentials, Beauty & Jewelry en Kids & Gifts. Tijdens elke editie waren er nieuwe collecties te ontdekken, inspirerende webinars te bekijken van merken en leerzame trend presentaties te volgen van experts. Iets gemist? Geen zorgen! In dit blog delen we de belangrijkste hoogtepunten en leukste webinar presentaties met je.

Home Essentials

De eerste editie van de Orderchamp Digital Fair in het thema Home Essentials was een groots succes. Naast meer dan 200 nieuwe collecties, waren er maar liefst 14 online presentaties van merken in de categorie Home & Living en Kitchen & Dining te bekijken. Dit resulteerden in een gevarieerde groep (internationale) merken. Zo werden er live webinars gegeven vanuit Hong Kong, Thailand en Berlijn! Hoe tof is dat? Tijdens de webinars vertelde elk merk op unieke wijze hun eigen, persoonlijke verhaal en lieten ze hun nieuwe producten live aan de retailers zien.

Merkpresentaties

Een collectie presentatie tijdens de Home Essentials editie gemist? Zie hieronder het hele overzicht en kijk de webinar van jouw favoriete merk gratis terug! Laat je inspireren door unieke producten voor jouw (web)shop in woonaccessoires of keukenspullen.

Interieur trends en advies van Souraya Hassan

Tijdens de Home Essentials editie, mocht een webinar van interieurexpert én eigenares van Binti Home, Souraya Hassan natuurlijk niet ontbreken! Tijdens haar webinar vertelde Souraya meer over het creëren van een persoonlijke identiteit, beeldstijl (productfotografie) en gaf ze interieur styling tips. Kan jij wel een dosis inspiratie gebruiken? Leun achterover en zet de inspirerende webinar van Souraya aan!

Klik hier om de live online opname en presentatie van Souraya terug te kijken.

Social Media talk met Instagram expert Kirsten Jassies

Tijdens de Home Essentials editie gaf Kirsten Jassies een presentatie over ”Instagramtrends in Interieur” en deelde ze hierbij handige tips & tricks voor merken en retailers. Kirsten heeft de interieurbranche altijd al leuk gevonden, en werkte vanaf 2010 al samen met verschillende interieurbloggers. Daarnaast heeft Kirsten haar eigen boek uitgebracht, genaamd Instaproof.

Nieuwsgierig? Kijk de webinar van Kirsten Jassies nu geheel gratis terug via deze link.

Beauty & Jewelry

De Digital Fair: Beauty & Jewelry stond geheel in het teken van mode accessoires, beauty en sieraden. Tijdens het online evenement gaven o.a. Creative Cosmetics, DIYS Soap en Essentialistics een collectie presentatie waarbij ze meer over het merk en de nieuwste producten presenteerden. Daarnaast waren er een aantal experts uitgenodigd binnen retail, beauty, mode accessoires en sieraden om de meest recente trends en ontwikkelingen met onze retailers te delen. In dit blog blikken we uitgebreid terug op de hoogtepunten en kun je alle webinars gemakkelijk terugkijken!

Merkpresentaties

Heb je een merkpresentatie gemist? Kijk ze nu op jouw gemak terug via de onderstaande links:

Beauty en cosmetica trends

Benieuwd wat de beauty en cosmetica trends zijn voor het komende seizoen? Beauty expert en heuse ”skintellectual” Shanice Zoeteweij vertelt alles over de holistische en Aziatische invloeden en welke producten niet mogen ontbreken in jouw (web)winkel. Laat je inspireren door haar merksuggesties en zorg dat jij jouw klanten de mooiste beauty musthaves bij jou kunnen inkopen. Klik hier om de webinar gratis terug te kijken.

Mode en sieraden trends

Wil jij weten hoe jij dé local hero van jouw stad of dorp wordt? En ben jij benieuwd hoe je met jouw winkel het best op de komende trends kunt inspelen? Mode- en sieraden expert Mara Stevelmans deelt tijdens haar inspirerende presentatie een aantal prachtige moodboards, relevante inkooptips en hoe retailers hun producten op unieke wijze kunnen presenteren in de winkel. Klik hier om haar webinar gratis terug te kijken!

De meest recente otwikkelingen binnen retail

De grootste brancheorganisatie INretail is er voor iedereen die een winkel heeft in retail non-food. Benieuwd naar de laatste veranderingen in de branche? Heb je behoefte aan actuele informatie over cijfers en trends in retail? Als geen ander heeft INretail inzicht in de laatste marktontwikkelingen en -cijfers gericht op optimale bedrijfsvoering. Klik hier om de informatieve webinar van innovator & inspirator Harry Bijl terug te kijken! Hier vertelt hij meer over de impact van het COVID-19 virus en geeft hij tips voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Kids & Gifts

Om onze retailers een handje te helpen bij de zoektocht naar unieke cadeau’s voor het aankomende seizoen, hebben we de Kids & Gifts editie uitgebracht. Hier hebben we ons ruime aanbod merken gevraagd hun nieuwe collecties voor online te zetten! Neem op onze speciale pagina eens een kijkje in de blokken; Orderchamp Staff Picks en Nieuwste Collecties voor extra inspiratie en nieuwigheden. Wist je ook dat we de Kids & Gifts pagina hebben onderverdeeld in categorieën? Dit maakt het nog gemakkelijker meteen te vinden wat jij zoekt.

Merkpresentaties

Benieuwd naar de verhalen van o.a. ME&MATSLief LevenTed and Tone en meer? Klik hier om alle opnames gratis te bekijken en krijg exclusieve inkooptips voor het komende seizoen! Of klik hieronder direct op een merk naar keuze en bekijk voor het eerst met wie jij zaken doet!

Bestelkortingen

We zijn trots officieel onze nieuwe ‘’bestelkorting’’-functie aan te kondigen! Daarmee krijg je korting bij een merk vanaf een bepaald bestelbedrag – en je kan verschillende producten combineren. Heb jij ze al gespot? Veel merken bieden enkel een bestelkorting aan tijdens de Digital Fair: Kids & Gifts, daarom lichten we deze de komende dagen extra uit. Sla dus nu je slag en koop unieke producten in met korting. Bekijk Carrera CulinairBagheraJesper HomeMint15Loco Lama en nog veel meer merken met musthaves voor jouw (web)winkel!

Wil jij de webinar presentaties en collecties van de vorige Digital Fair edities terugkijken? Dat kan nog steeds! Bekijk de speciale pagina’s van de Digital Fair: Home Essentials editie, de Digital Fair: Beauty & Jewelry editie en de Digital Fair: Kids & Gifts editie en ontdek alle collecties en inspirerende webinars van merken, experts en gastsprekers!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram