Kerst komt eraan. Heb je je winkel al voorbereid? In eerdere blogs hebben we je al wat advies gegeven om je winkel (online en offline) op tijd voor te bereiden. Vandaag laten we je via dit artikel 8 merken voor briefpapier zien die geweldige producten hebben (inclusief wenskaarten, cadeaupapier, etiketten, stickers). Hun originaliteit geeft geheid een boost aan je winkelcollectie. In deze blog zie je vooral producten uit kerstcollecties, maar houd er rekening mee dat deze merken de rest van het jaar nog veel andere even mooie producten hebben. Beste lezers, laat je inspireren en ontdek deze 8 verrassende merken!

1. Hello August

Ontdek eerst het Belgische merk Hello August! Het merk maakt kaarten van maisresten, ideaal als je milieuvriendelijke producten wilt verkopen. Maar we houden ook erg van dit merk vanwege de ontwerpen, die zowel eenvoudig als strak zijn. Zoals op de twee kaarten die je hieronder kunt zien, is de ene ‘Maak er een december om nooit te vergeten‘, perfect voor het seizoen en de andere ‘On my mind’, een poëtische kaart! Deze twee kaarten worden geleverd met gerecyclede enveloppen, met Hello August draag je bij aan een betere wereld!

2. typealive

typealive is een kleine ontwerpstudio uit Münster met een groot talent om tekst en beeld op een leuke, mooie en vaak onverwachte manier te combineren. Zoals bijvoorbeeld deze grappige wenskaart ” Spirit of Christmas ”, maar door naar hun winkel te gaan zul je er nog veel meer ontdekken! Het merk biedt ook stickers met ontroerende berichten, ideaal om op een cadeau of kaart te plakken.

3. The Completist

Bij Orderchamp zijn we fans van het Londense merk The Completist, je hebt het vast al gezien in eerdere blogs. Het merk haalt inspiratie uit kunst, mode en geschiedenis om unieke kleurrijke ontwerpen te creëren. Bovendien biedt het merk allerlei soorten notitieboekjes, kaarten, cadeaupapier enz. Ga naar hun winkel door hier te klikken. Verras uw klanten voor de kerstperiode door ze cadeaupapier aan te bieden in excentrieke kleuren en bijpassende wenskaarten.

4. Paper Mirchi

We zouden deze blog niet kunnen schrijven zonder het merk Paper Mirchi te noemen. Dit briefpapier merk is de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Het merk heeft een sterke ervaring in de textielindustrie en daarom zijn hun print- en verftechnieken bijzonder en uniek. Maak je kerstassortiment compleet met deze mooie cadeauverpakkingen en de bijbehorende kaarten. Bekijk hun storefront voor nog meer ideeën en inspiratie.

5. Lütteblüten

Als je een creatieve sfeer in je winkel wilt, dan is het merk Lütteblüten wat je nodig hebt! Het merk maakt leuke wenskaartjes, met veel creativiteit in de designs. De kunstenares haalt in haar tekeningen inspiratie uit haar persoonlijke leven en haar omgeving en combineert hier elementen uit de natuur mee. Ontdek deze twee prachtige kaarten die zich goed lenen voor de kerstperiode! Maar beperk je daar niet toe, het merk heeft meer dan 145 kaarten in haar storefront, verdeeld over 8 collecties … neem eens een ​​kijkje!

6. À L’aise

Het lijkt erop dat de Londenaren erg getalenteerd zijn in graphische designs, want het is wederom een ​​Londens merk dat we je in deze blog presenteren. Ontdek het merk À L’aise, dat onlangs lid werd van ons platform. Het merk biedt kaarten, cadeauverpakkingen en kantoorartikelen met een strak en minimalistisch design. Het voordeel van À L’aise is dat er onwijs aanbod is, het merk biedt een breed en gevarieerd assortiment aan producten. En als kers op de taart kun je kaarten en verpakkingen matchen! Vereenvoudig de kerstperiode van uw klanten en kies voor dit prachtige merk.

7. Stokwolf

Ontdek een merk dat je zal herinneren aan je jeugd: Stokwolf. De illustrator Thalysia van Esch laat zich voor haar ontwerpen inspireren door de natuur, het dagelijkse leven, groeiende bloemen en dieren. De illustraties zijn speciaal, minimalistisch en met de grootste zorg gemaakt. Bij de hierboven genoemde merken zie je vooral kaartjes en cadeauverpakkingen … Stokwolf biedt leuke kleine etiketten aan die een cadeau compleet maken! Bekijk al hun producten door hier te klikken.

8. Carédeau

Ontdek tot slot het Franse merk Carédeau dat het concept van cadeaupapier volledig opnieuw invult. Elk jaar is het hetzelfde verhaal, duizenden geschenkverpakkingen worden in de prullenbak gegooid … Waarom niet kiezen voor herbruikbare verpakkingen? Het merk is sterk geïnspireerd door de Japanse furoshiki-cultuur, dit komt tot uiting in het chique design en patronen. Durf anders te zijn en bied uw klanten de herbruikbare cadeauverpakkingen aan van Carédeau !

Het doel van dit artikel is om je inspiratie voor het komende seizoen een boost te geven. Aarzel niet om een ​​reactie achter te laten onder dit artikel als je advies of tips nodig hebt voor het komende seizoen. Vraag gerust naar onderwerpen die u interesseren.

Tot slot, omdat de kerstperiode ongetwijfeld de meest gunstige tijd van het jaar is voor merken en retailers, hebben we een pagina “Voorbereiding op Kerstmis” gemaakt met de best verkochte producten op verschillende thema’s. Bespaar tijd en bekijk deze pagina, klik hier. Veel succes en veel winkelplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram