Bereid jouw winkel voor op de kerst met de leukste cadeau artikelen voor jong & oud!

We zijn live! De Digital Fair in het thema Kids & Gifts gaat vandaag officieel van start. Speciaal voor het aankomende feestseizoen presenteren meer dan 200 merken hun nieuwe collecties met de leukste cadeau artikelen voor jong & oud. Daarnaast zijn er ook van een aantal van onze merken in Kids & Gifts, online collectie presentaties te volgen. Bekijk inspirerende webinars van Lief Leven, Return to Sender, Me & Mats, Ted and Tone en nog veel meer. Benieuwd naar de bijzondere verhalen van onze merken? Dat en meer lees je in dit blog.

Kindercollecties en andere cadeaus

De decembermaand is dichterbij dan je denkt; over 3 maanden is het namelijk al kerst! Jouw klanten gaan straks hard op zoek naar winkels die het leukste kerstassortiment hebben. Het is hierbij belangrijk je te onderscheiden van de massa met unieke cadeau artikelen die jouw klanten geweldig zullen vinden. Om onze retailers een handje te helpen bij de zoektocht, hebben we daarom al onze merken gevraagd hun nieuwe Kids & Gifts collecties online te zetten! Neem op onze speciale pagina eens een kijkje in de blokken; Orderchamp Staff Picks en Nieuwste Collecties voor extra inspiratie en nieuwigheden. Wist je ook dat we de Kids & Gifts pagina hebben onderverdeeld in categorieën? Dit maakt het nog gemakkelijker meteen te vinden wat jij zoekt.

Zo helpen we jou bij het uitbreiden van het assortiment door alle Kids & Gifts merken op één pagina te bundelen. Voeg de nieuwe producten toe aan jouw assortiment en verras jouw klanten met de leukste cadeau’s voor de feestdagen!

Om je nog verder op weg te helpen, hebben we twee inspirerende blogs geschreven met cadeau ideeën voor hem en haar. Daarnaast zullen we dit de komende maanden blijven doen. Houd dus goed onze blogpagina en Instagram in de gaten.

Online collectie presentaties

We hebben een aantal toffe merken gevraagd meer over hun merk en de nieuwe collectie(s) te vertellen in een online presentatie. Hieruit kwamen hele diverse interviews! Benieuwd naar de verhalen van o.a. Me & MatsLief LevenTed and Tone en meer? Klik hier om alle opnames gratis te bekijken en krijg exclusieve inkooptips voor het komende seizoen!

Of klik hieronder direct op een merk naar keuze en bekijk voor het eerst met wie jij zaken doet!

Bestelkortingen

We zijn trots vandaag officieel onze nieuwe ‘’bestelkorting’’-functie aan te kondigen! Daarmee krijg je korting bij een merk vanaf een bepaald bestelbedrag – en je kan verschillende producten combineren. Heb jij ze al gespot? Veel merken bieden enkel een bestelkorting aan tijdens de Digital Fair: Kids & Gifts, daarom lichten we deze de komende dagen extra uit. Sla dus nu je slag en koop unieke producten in met korting. Bekijk Carrera CulinairBagheraJesper HomeMint15Loco Lama en nog veel meer merken met musthaves voor jouw (web)winkel!

Wil jij de webinar presentaties en collecties van de vorige Digital Fair edities terugkijken? Dat kan nog steeds! Bekijk de speciale pagina’s van de Digital Fair: Home Essentials editie en de Digital Fair: Beauty & Jewelry editie en ontdek alle collecties en inspirerende webinars van merken, experts en gastsprekers!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram