Ontdek de leukste kerstcadeau tips voor haar van team Orderchamp!

De feestdagen komen er aan en dat betekent heel veel cadeaus! In ons vorige blog gaven we al originele cadeau tips voor hem. Dit keer zijn de vrouwen aan de beurt! Denk bijvoorbeeld aan een kookboek, thee, geurkaarsen, clutch, oorbellen, scrunchies, persoonlijke verzorging en nog veel meer. Voor elk type klant én budget ben je bij Orderchamp aan het juiste adres! Wij helpen jou graag om het perfecte cadeau aan jouw klanten te bieden. Want waar worden ze nu echt blij van? Wij hebben 10 producten waar vrouwen blij van worden voor je op een rijtje gezet!

Bekijk alle cadeau ideeën voor vrouwen op onze speciale ”Cadeaus voor haar” pagina.

1. Geurkaarsen

Een merk met cadeaus voor vrouwen die zeker niet mag ontbreken in jouw (web)winkel is Me & Mats. Ontdek de geurkaarsen in verschillende, prachtige prints. Deze zijn ook nog eens ideaal te mix & matchen met de overige producten voor een leuk kerstpakketje voor vrouwen. De ”Beaucoup” en ”You are golden” passen vanwege de gouden letters perfect bij het kerstseizoen. Bekijk het merk en de bij elkaar passende geurkaarsen, kaartjes, thee, shower gels en lucifers op Orderchamp!

Of ga voor het nieuwe Franse merk Frais en de handgemaakte kaarsen met soy wax. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke duurzaam en vegan. Er zijn veel geuren te ontdekken, dus bekijk het merk snel op Orderchamp. Ze zullen geweldig staan in jouw winkel.

Bekijk alle kaarsen, huissprays, diffusers en geurstokjes op Orderchamp.

2. Scrunchies

De trendy scrunchies zijn bijna niet meer weg te denken in sieradenwinkels, cadeauwinkels, beauty salons en concept stores. De vraag naar dit populaire product stijgt dan ook enorm onder onze retailers! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in kleuren en materialen. Bekijk het hele assortiment merken met scrunchies hier op Orderchamp! Ideaal als cadeau aan een zus of goede vriendin.

Ontdek alle scrunchies van Queen Scrunchie, Essentialistics, Ellastiek en Freak Official.

3. Kookboeken

Een kookboek is altijd een goed idee voor een kerstcadeau. Bekijk het merk Carrera Culinair op Orderchamp en het ruime aanbod kookboeken. Er is keuze uit 40 boeken voor vegetariërs, bbq liefhebbers, voor de amateurs, zoetekauwen en nog veel meer. Met het oog op de kerst adviseren we de boeken de ”Ovenbijbel” en ”Cakes”.

4. Sieraden met boodschap

Minder origineel maar altijd goed zijn mooie sieraden! Ontdek het ruime aanbod sieradenmerken op Orderchamp; je vindt er armbanden, kettingen, oorbellen en meer. We hebben ook een aantal merken die de sieraden op geheel eigen wijze mooi displayen, door bijvoorbeeld leuke kaartjes en andere verpakkingen te gebruiken. Bekijk eens de mooie displays van &Anne, Lief Label en My Treasure Hunts.

5. Een boeketje droogbloemen

Droogbloemen zijn hip. Laat dit nou ook het perfecte geschenk zijn, zo ook voor kerst. De bloemen blijven de hele winter (en daarna) goed en voegen wat gezelligheid toe aan het huis. Laat je inspireren door onze merken op de speciale Droogbloemen pagina. Ontdek merken zoals Bries aan Zee, by Muno, Blooming by Flinde en meer.

6. Handtassen en clutches

Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben, zeker wanneer de feestdagen eraan komen. Bekijk het hele aanbod handtassen op Orderchamp. Bekijk de trendy tassen en clutches in verschillende stijlen van o.a. La Lisette, C&W Jewellery, K-bas/WAUW, Menga Trading en Tessa Swinkels. Met deze bijzondere tassen tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw klanten!

7. Cosmetica

Voor zowel de make-up-, verzorgings– en parfumliefhebbers hebben we een groot aanbod aan cadeaus op Orderchamp. Kies bijvoorbeeld voor de beauty tools van het nieuwe Franse merk Lavay Paris, of ga voor de gift set van SMPL en parfums van Le Parfum Citoyen.

8. Thee

Op Orderchamp vind je de mooiste thee verpakkingen; van duurzame doosjes tot de leukste zakjes en grappige teksten en prints. Bekijk het hele aanbod thee merken hier. Een ideaal cadeau om de koude winterdagen mee door te komen en ook nog eens hartstikke goed voor het immuunsysteem. Bekijk de thee van Lemon Poppy Tea, Yalda Herbs, Geurwolkje en Loco Lama.

9. Mokken

Bij thee hoort natuurlijk een leuke mok! Denk aan meer complementaire cadeau’s die je ideaal kunt combineren in jouw winkel om een leuk cadeau pakketje mee te maken voor jouw klant. Ga dus snel naar alle drinkwaren op Orderchamp en neem eens een kijkje bij o.a. The Completist, Studio Yelle en Type Alive. Bekijk bij Type Alive en The Completist ook nog eens de leuke verpakkingsmaterialen en overige kerstartikelen!

10. Zeep

Wil je liever een genietmoment cadeau doen? Een lekker ruikende zeep in mooie verpakking is dan een ideaal kerstcadeau. Lekker om te gebruiken onder een warme douche en samen met andere cadeautjes te combineren. Daarnaast staan deze ook nog eens heel leuk in jouw winkel! Bekijk allerlei originele, mooi verpakte zeep merken hier. Ontdek Earth Elements, DIYS Soap, Jolis Baumes, Atelier Populaire en meer.

Bekijk onze speciale pagina met kerstcadeau’s voor haar en ontdek nog meer producten! Vergeet je ons brede assortiment cadeau verpakkingen niet te bekijken? Zo maakt jouw klant het cadeau voor haar helemaal af!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram