Musthave merken van Orderchamp om in te kopen bij het starten van een concept store

De conceptstore is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Denk jij er nou ook aan om een fysieke of online concept store te starten? Orderchamp biedt verschillende, unieke producten aan in zeven verschillende categorieën om jouw assortiment te verrijken. Speciaal voor startende concept stores die wel wat advies kunnen gebruiken, hebben wij de 20 beste Concept Store merken voor je op een rijtje gezet. Lees ook eens verder, want in dit artikel belichten wij nog eens 7 must-see merken die je niet mag overslaan tijdens het starten van een concept store.

Knapzak Design

Knapzak staat voor knappe illustraties! Elk ontwerp is zorgvuldig en gedetailleerd. Knapzak is een Nederlands merk en duurzaam! Alle kaartjes worden gedrukt op groeipapier. Groeipapier is gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een ”pap van papier met zaden” wordt verwerkt. Daarna wordt het gedroogd, gewogen en versneden. De groeikaarten zijn leverbaar in een mix van Vergeet-mij-nietjes en Klaprozen.

De producten van Knapzak zijn uniek en goed geprijsd zodat jij je als starter niet druk hoeft te maken over hoge inkoopkosten. Verder garandeert het merk snelle levering, namelijk tussen 1-3 dagen, waardoor een herbestelling gemakkelijk gaat.

SOLIB’

SOLIB‘ is een Frans merk en produceert prachtige muziekdoosjes die met de hand gemaakt worden. De muziekdoosjes van SOLIB‘ spelen de mooiste deuntjes van grote klassieke componisten. Met de producten van SOLIB‘ weet je zeker dat je iets in de winkel hebt liggen wat een andere winkel in jouw stad nog niet heeft!

Shop bijvoorbeeld de leuke onderstaande Eiffel toren of een Ijsbeer voor de kleintjes in jouw concept store.

RIG-TIG

RIG-TIG is een tof Deens merk in onze Koken & Tafelen categorie! Met hun strakke ontwerp, gladde materialen, de milieu vriendelijke aanpak en meerdere kleuren zijn zij zeker een must-see merk bij het doen van inkopen voor jouw nieuwe Concept Store.

Bekijk bijvoorbeeld eens hun goed geprijsde retro style Blender, deze eye-catcher zal zeker een indruk achter laten bij jouw (toekomstige)klanten. Kijk hier anders eens verder naar hun uitgebreide en goed geprijsde assortiment.

Bougie Bijou

Sieraden en Kaarsen zijn vaak hardlopers bij Concept stores. Deze zijn vaak goed geprijsd en ideaal om als cadeau te geven. Het Franse merk Bougie Bijou had het idee om deze te combineren.

Zoals te zien op de afbeeldingen hieronder, schaft jouw klant op het eerste oog een kaars aan. Maar wanneer de kaars volledig is gesmolten, vindt jouw klant ineens een prachtig sieraad ontworpen in een Parijse Atelier! Hoe leuk is dat? Aan hun kaarsen zijn gedroogde bloemen toegevoegd voor geur en stijl en de kaarsen zijn volledig gemaakt van natuurlijke producten.

Het concept van Bougie Bijou is bijzonder, en hun kaarsen zijn een verrassend cadeau om aan te bieden aan jouw toekomstige klant. Daarnaast werken ze met een hoge marge van x3 en hebben ze nu een korting van 15% op hun producten. Sla dit merk zeker niet over tijdens jouw eerste inkoop!

Studio Inktvis

Studio Inktvis biedt eigenzinnige ontwerpen die een glimlach op het gezicht van jouw klant toveren! Een echte musthave voor in jouw concept store: of je nu op zoek bent naar ansichtkaarten, vinylstickers, of maskeertapes, je vindt ze bij Studio Inktvis.

Studio Inktvis staat al een enige tijd op Orderchamp en is een echte favoriet gebleken binnen de categorie Stationery. Studio Inktvis werkt met snelle levertijden, een laag minimum bestelbedrag en goede prijzen. Niet te missen dus tijdens jouw inkoop!

By Romi Creative Studio

By Romi Creative Studio is een Nederlands cadeau merk en expert als het gaat om producten voor in een Concept Store.

De collectie van By Romi wordt met veel liefde ontworpen en bestaat uit mooie, lieve cadeautjes die je voor bijna alle momenten in het leven aan iemand kan geven. Hun collectie onderscheid zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Alle artikelen worden zelf gemaakt en verpakt, dit zorgt voor een constante hoge kwaliteit van de artikelen.

By Romi werkt met snelle levering, lage kosten en goede marges. Overweeg bijvoorbeeld eens om hun snoepzakjes in jouw concept store aan te bieden, ideaal als cadeau aanbod!

Les Femmes à Barbes

Sieraden mogen natuurlijk niet ontbreken in een Concept Store. Ga voor iets nieuws en ontdek ons nieuwe Franse merk Les Femmes à Barbes. Ontdek de vele elegante handgemaakte sieraden, ze zijn geëmailleerd, anti-allergeen, verguld (tussen 3 en 5 micron goud) en gegarandeerd nikkelvrij. Kwaliteit staat bij dit merk hoog in het vaandel. Met de sieraden van het Franse merk weet jij zeker dat je producten in jouw concept store hebt liggen die jouw klanten geweldig vinden.

Wil jij aan de slag met de inkoop voor jouw webshop of winkel? Bekijk hier nog eens alle 20 musthave merken die zeer geschikt zijn bij het starten van een Concept Store. Vergeet ook niet dat wij nu gratis verzending garanderen van boven de 350,-. Veel inkoopplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram