De musthave merken van Orderchamp om in te kopen bij het starten van een (web)winkel in woondecoratie

Altijd al een passie gehad voor interieur en woondecoratie en de ambitie om te ondernemen? Beginnen met een (web)winkel kost veel tijd, en kan soms lastig zijn bij het opstarten. Orderchamp is jouw hulpmiddel en de online groothandel op het gebied van trendy woonaccessoires. Onze online groothandel biedt genoeg woonaccessoires merken om jouw (web)winkel mee te bevoorraden. Wij presenteren je graag onze merken met goede marges, originele producten, en lage minimum inkoop tarieven. Ons platform biedt een veelzijdig assortiment aan merken aan met producten zoals Kussens & Plaids, Kaarsen, Huisverfrissers, Bad & Beddengoed, Tuin & Planten, Verlichting, Wall Art, Woondecoratie en Feestdecoratie.

Om je op weg te helpen hebben wij een lijst gemaakt met 20 super toffe woondecoratie brands die je niet mag overslaan tijdens jouw eerste inkoopmoment. Bekijk hier de top 20. Vergeet niet verder te lezen, want in dit artikel belichten wij nog eens 7 merken en bijbehorende musthaves die je niet mag overslaan bij het starten van een (web)winkel in woondecoratie. 

vtwonen

vtwonen is al meer dan vijftig jaar trendsetter en stijlmeester in het woonsegment. vtwonen is een sterk merk waar wonen en leven perfect samengaan. Het merk heeft passie en is altijd een stap voor. Daarom is vtwonen het grootste en meest veelzijdige merk in het thuis segment van Nederland.

Het merk vtwonen is overal om ons heen. Op televisie met een eigen show, als groot evenement genaamd ‘vtwonen & designbeurs’, met eigen vtwonen conceptshops en in de nabije toekomst zelfs als nieuwbouwwoning, geheel – binnen en buiten – in vtwonen-stijl! 

Wij van Orderchamp raden dit merk jou sterk aan, vtwonen is een merk met veel naamsbekendheid en dus zeker een hardloper. Inkoop kan al vanaf 150 euro. Shop bijvoorbeeld eens een van deze houten planken op onze online groothandel en maak jouw toekomstige klanten blij met leuk borrel materiaal: 

Van Buren Bolsward

Breng gezelligheid in huis met een echte ‘Van Buren’! Een schapenvacht over de bank, een koeienhuid op de vloer of een konijnenvacht over de schouw. Dierenhuiden en -vachten zijn niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Van Buren Bolsward is de enige schapenvacht looierij van Nederland. Al zes generaties lang wordt de kennis van het looien en handelen overgedragen en zorgt de nieuwe generatie voor vernieuwingen en innovaties. Van Buuren is sinds kort verkrijgbaar bij Orderchamp, en daar zijn wij ontzettend blij mee! 

Shop van dit nieuwe merk bijvoorbeeld een pluizig kleedje, beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Al te leveren binnen 1-3 werkdagen!

Zenza

Handwerk staat centraal bij Zenza en werken met ambachtslieden is waar hun hart ligt. Bij het samenstellen van de collecties vragen ze zich altijd af of een product inspiratie toevoegt aan een ruimte. Het team van Zenza is altijd op zoek altijd naar manieren om van een huis een thuis te maken. Het draait allemaal om een prettig gevoel, begrijpen hoe je de juiste sfeer creëert en vooral de kunst van het spelen met licht. Daar draait het om bij Zenza!

Wil jij jouw toekomstige klanten ook inspireren met je nieuwe (web)winkel? Voeg dan de prachtstukken van Zenza toe aan jouw collectie. Bekijk deze Marokkaanse lampen eens op ons platform om de voorraad van jouw (web)winkel uit te breiden. 

Tiseco

Tiseco Home Studio is hét merk om van je huis een thuis te maken. Warm, eigentijds en onderscheidend. Ontstaan vanuit de historie en het vakmanschap van Tiseco biedt Tiseco Home Studio uiteenlopend textiel voor in de bad-, slaap-, en woonkamer en de keuken.

Warmte en diepte is erg belangrijk als het gaat om sfeer in je woonkamer. Tiseco heeft de perfecte collectie aan kussens die jouw (web)shop zeker zullen verrijken. Naast kussens heeft Tiseco nog veel andere woondecoratie van hoge kwaliteit. Bekijk eens deze prachtige velvet kussens:

Home67

Home67 is een Nederlands label die zich verdiept in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen zij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten. De collectie bestaat uit tafels, kasten, stoelen, banken, wanddecoratie en woonaccessoires. Kenmerkend zijn de eenvoudige, pure en stoere designs. En door rechtstreekse inkoop worden de trendy woonartikelen aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk bijvoorbeeld eens hun collectie eetkamerstoelen op onze online groothandel woondecoratie. 

Home67 is het perfecte merk voor bij de start van jouw woonwinkel want home67 hanteert geen minimumbedragen, zo kan je eens uittesten of dit merk bevalt bij jouw potentiële klanten! 

Euromant

De plaids van het merk Euromant komen altijd en overal goed van pas. Dit Spaanse familiebedrijf uit Valencia staat al 40 jaar bekend om de handgemaakte plaids van de beste kwaliteit. Het palet van kleuren en motieven is oneindig waardoor er voor elke interieurstijl wel een match te vinden is.

Ontdek een van de leuke producten van Euromant via ons digitale inkoopplatform. Euromant werkt niet met minimum bestelbedragen na een eerste order van maar 100,-. Een super geschikt merk bij het starten van een (web)shop in woondecoratie dus.

Bekijk bijvoorbeeld eens een van hun vrolijke plaids:

Hachiman

Hachiman is een Japans merk met mooie, praktische manden en opbergboxen van kunststof die voor talloze doeleinden gebruikt kunnen worden. Hachiman beschikt over een lijn bij onze online groothandel van talloze kleuren. Bekijk eens deze leuke okergele opbergmanden voor jouw startende woonwinkel. Dit Japanse woondecoratie merk is hip, vrolijk, uniek en levert ook nog eens binnen 3 tot 6 werkdagen. Ideaal om dus aan jouw startende collectie toe te voegen.

Starten hoeft niet lastig te zijn! Orderchamp is jouw hulpmiddel als het gaat om het starten van een (web)winkel in woondecoratie. Neem hier nog eens een kijkje naar alle 20 musthave merken die ons platform jou aanraadt. Schrijf je gratis in, en neem eens een kijkje in onze online groothandel voor woondecoratie.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram