Een editie boordevol inspiratie voor jouw (web)winkel

Orderchamp organiseert van 4 t/m 7 oktober aanstaande de Digital Fair in het thema Kids & Gifts! Tijdens het vierdaagse online evenement, krijgen al onze retailers toegang tot unieke, online presentaties van inspirerende Orderchamp merken. De editie staat geheel in het teken van de leukste kinder- en babyproducten en originele cadeau artikelen voor het aankomende seizoen. Benieuwd welke merken hun nieuwe collecties zullen presenteren? Lees dan gauw verder!

Het winterseizoen staat voor de deur en dat betekent dat ook de feestdagen er weer aan zitten te komen! Dit is hét moment om de tofste kerstcadeau’s online in te kopen voor jouw (web)winkel. Kun jij wel een dosis inspiratie gebruiken? Dan ben je bij Orderchamp op het juiste adres! Tijdens deze Digital Fair editie hebben we namelijk de leukste kids en gifts merken gevraagd hun nieuwe collecties te presenteren. Dus laat je inspireren tijdens een presentatie van een merk naar keuze en breid jouw assortiment tijdig uit met de leukste Kids & Gifts producten die je vindt op Orderchamp! Inkopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Ga direct naar onze Digital Fair pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Of volg ons op Instagram via @orderchampbv!

Merkpresentaties

We hebben de meest trendy Kids & Gifts merken gevraagd! Daarnaast zullen ze jou als retailer persoonlijk inkoopadvies geven voor het aankomende seizoen. Benieuwd van welke merken jij een online presentatie kan bekijken? Zie het overzicht hieronder!

Deelnemende Kids & Gifts merken

Doe inspiratie op voor het aankomende seizoen en bekijk een gratis, online webinar presentatie van de volgende Orderchamp Kids & Gifts merken. Er zit zeker een merk bij dat bij jouw type (web)winkel past!

Deze unieke merken wil je toch ook in de winkel hebben? Jouw klanten zullen deze in ieder geval geweldig vinden! Verras ze en breid jouw assortiment tijdig door voordelig in te kopen via Orderchamp, want geheel in het teken van de Digital Fair zullen bovenstaande merken een tijdelijke actie lanceren. Volg het merk op Orderchamp en blijf op de hoogte!

Wil jij een merkpresentatie van de Home Essentials of Beauty & Jewelry editie terugkijken? Klik op het gewenste thema en bekijk alle deelnemende merken en informerende webinars van experts binnen wonen, mode, beauty, retail en meer!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Digital Fair: Kids & Gifts? Meld je dan hier gratis aan en zorg dat je tussen 4 en 7 oktober ons platform in de gaten houdt! Daarnaast zullen wij binnenkort onze gastsprekers aankondigen via ons Instagram kanaal @orderchampbv. Dus volg ons & stay tuned!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram