Deze inspirerende Orderchamp merken presenteren hun collecties tijdens showUP

Aanstaande 27 en 28 september is het zo ver; dan opent de inspirerende inkoopbeurs showUP weer haar deuren voor het publiek. Natuurlijk is team Orderchamp aanwezig om alle bezoekers te informeren over de voordelen van online inkopen. Daarnaast zullen er maar liefst 30 merken die online verkopen via Orderchamp, ook fysiek hun collectie presenteren tijdens de showUP editie. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk de deelnemende merken met de meest inspirerende collecties tijdens showUP in dit blog!

showUP is dé inkoopbeurs voor woonwinkels, cadeauwinkels, concept stores, warenhuizen, museumwinkels en meer. Maar ook stylisten, pers en bloggers zijn aanwezig om inspiratie op te doen bij meer dan 350 merken uit binnen- en buitenland. Hier zijn zowel kleine, startende labels en jonge ontwerpers als grote namen in de industrie van de partij. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je er onder één dak. De entree is geheel gratis! Registreer je nu hier.

Wil jij een van onze ervaren collega’s spreken tijdens de showUP editie? Kom vooral langs bij onze stand D183 voor persoonlijk advies of een goed gesprek!

Er zullen maar liefst 30 Orderchamp merken aanwezig zijn bij showUP om hier fysiek hun nieuwe collecties te presenteren aan geïnteresseerde retailers. Om deze merken extra in het zonnetje te zetten, hebben we een speciaal filter op de marketplace aangemaakt. In de linker menubalk kunnen retailers nu filteren op ”showUP merken” per categorie. Bekijk hieronder alle deelnemende merken per categorie.

  • Bekijk hier al onze Home & Living merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Kitchen & Dining merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Mode Accessoires merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Sieraden merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Kids & Baby merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Beauty & Health merken die ook op showUP staan
  • Bekijk hier al onze Stationery merken die ook op showUP staan
showUP merken binnen de Home & Living categorie

Om retailers te inspireren, hebben we speciale Mix & Match collecties samengesteld! Laat je inspireren door de volgende collecties!

showUP Kids & Baby essentials 

De vrolijkste merken uit de Kids & Baby categorie op Orderchamp tijdens showUP zijn Kidzroom, Skooter, Milky Kiss, Studio Flash Letterpress, Little Indians Kidswear, CREATOR STUDIO APPOLLO 11, Gezinnig, Wilson’s Paradise, Return to Sender for Kids en Moon kinderboeken. Speciaal voor jouw (web)winkel hebben wij een aantal trendy, nieuwe producten van deze geselecteerd. Hier vind je onze speciale Mix & Match collectie met deze merken!

showUP Gifts & Stationery essentials 

Op showUP vind je de leukste Gifts & Stationery merken van Orderchamp! Ga langs bij Essentialistics, Jurianne Matter, ME&MATS, Veer&Moon, Studio Flash Letterpress, KOMONI Amsterdam, Return to Sender for Fashion, Shake it Baby, Remember, NADJA CARLOTTI, Hello August, Joyin, Rockstyle en Birambi. Speciaal voor jou (web)- shop hebben wij een aantal trendy producten van deze merken geselecteerd. Vind onze Mix & Match collectie hier!

showUP Home & Kitchen Essentials

Ga langs bij onze toffe woon- en keuken merken tijdens showUP en ontdek de collecties van o.a. Jurianne Matter, Return to Sender for Home, Studio Carmela Bogman, Blue Minds by MONDiART, Wood Sensation, Hachiman en Carrera Culinair. Vind de Mix & Match collectie hier en bekijk het assortiment bestaande producten.  

Zien we jou ook 27 en/of 28 september op showUP? Kom langs bij stand D183! Zorg dat jij een van de meest inspirerende beurzen van het jaar niet mist en bestel je kaartjes nu tijdig via: www.registratie.showup.nl. Samen maken we er een mooie editie van!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram