Herfst is een geweldige tijd voor huiselijke gezelligheid met je dierbaren. Heerlijke lekkernijen en kruidige drankjes zijn duidelijke must-haves, maar wil jij je gasten echt een wauw-factor bezorgen? Creëer dan een opvallend middelpunt voor je herfsttafel. Gedetailleerd werken wat betreft je tafeldecoratie zal je gasten die wauw factor bezorgen waardoor relaxen en genieten vanzelfsprekend wordt aankomende herfst. Inspireer je klanten door ze te voorzien van een complete reeks van producten om een prachtige herfst tafel te creëren. Onderdelen van die tafel kunnen variëren van seizoensbloemen tot gebeeldhouwde stukken in herfsttinten. Bij Orderchamp hebben we een bijzondere herfstcollectie gecreëerd met meer dan twintig verschillende merken, laat je inspireren door hier te klikken. Bij Orderchamp voorzien wij u van de volgende producten: 

1. Accessoires met herfstachtige elementen

Ontdek het merk Jurianne Matter en haar vele decoratieve home accessoires. Vind haar producten in de Home & Living categorie van Orderchamp. Gebruik Twig om een prachtige seizoensgebonden tafel te creëren. Twig is een elegante krans gemaakt van munt kleurig blad. Maak de tafel compleet met Kore, wat een houdbaar boeket is. De beauty van Kore zal nooit verloren gaan, en zijn zachte kleurenpalet gaat perfect bij alle soorten interieur. Met zulke producten kunnen uw klanten gemakkelijk hun herfst interieur verfraaien!

2. Stem kleur paletten af op basis van seizoen

De herfst rijmt vaak met warme tinten zoals oranje, bruin, groen en beige. Met het merk Linen Tales hebben uw klanten genoeg, want het merk heeft een hele lijn producten voor koken en eten. We hebben voor u dit mooie zakje in uniforme oranje kleur geselecteerd, dat goed past bij een tafelkleed met patronen en in lichtere tinten (zoals op de foto). Maar ga voor meer inspiratie rechtstreeks naar de storefront van het merk door hier te klikken.

3. Kies herfstachtig serviesgoed

Verras uw klanten en maak uw herfstassortiment compleet met het nieuwe merk Sibo Homeconcept op Orderchamp. Het merk heeft meer dan 8 collecties, er is hier voor elk wat wils. Hier presenteren we je dit prachtige bladvormige bord dat veel finesse op tafel brengt. En in warme tinten, zie de borden uit de Oslo-collectie. Het metaal van deze matte en gouden beker is zorgvuldig met de hand bewerkt om een fijn en bestendig resultaat te verkrijgen.

4. Gebruik natuurlijke elementen

Bij Orderchamp hebben we al de gelegenheid gehad om het merk AAI MADE WITH LOVE aan je te presenteren in eerdere blogs en nogmaals, de producten van het merk zijn perfect geschikt voor herfst-winter 2020-trends. Wij zijn fans van deze Mekong Nights placemat en ook van deze houten fruitschaal, deze producten zijn handgemaakt door ambachtslieden en vrouwen Nagaland. De donkere en natuurlijke tinten zijn erg rustgevend en zorgen voor een gezellige sfeer op tafel.

5. Let op details

In de geest van het gebruik van natuurlijke elementen om het begin van de herfst te vieren, onderscheidt het merk NAMUOS zich van andere merken door originele producten aan te bieden. Ontdek zowel de Pine-Needle-taartschep als de bladvormige salade bestekset. Deze producten hebben veel functies en zijn het perfecte cadeau om te geven! Ga voor nog meer ideeën en inspiratie naar de storefront van het merk. Je zult zien dat er ook mooie woonaccessoires en kaarsen zijn die perfect passen bij een herfstdecoratie.

6. Creëer een warme sfeer met kaarsen

Niets is beter dan een paar kaarsjes om de tafel gezellig te maken, en zelfs helemaal tijdens het herfstseizoen. Het merk Iittala in Scandinavische stijl biedt verschillende vormen van verfijnde en functionele kandelaars. Overtuig uzelf  door naar de kaars categorie van het merk te gaan. In dit artikel hebben we deze Sevilla-oranje kandelaar geselecteerd, omdat deze de kleuren van de winter terugbrengt. Evenals de Nappula kandelaar, met een moderner en verfijnder ontwerp. Uw klanten zullen er dol op zijn!

7. Voeg gedroogde bloemen toe, dé musthave van het seizoen

Gedroogde bloemen zijn inderdaad een essentieel decoratief element van het herfst-winterseizoen. En bij Orderchamp zullen we nooit uitgekeken raken op het merk Bries Aan See, dat creatief is en regelmatig hun assortiment op de site vernieuwd. In ons assortiment vind je  een assortiment van zestien glazen potjes gevuld met droogbloemen en een kandelaar. Evenals deze set van negen glazen potjes gevuld met gedroogde bloemen en een kurken dop. Maar je zult nog andere modellen vinden door naar hun winkel te gaan.

8. Durf anders te zijn

Vrij recent is het merk Kywie op ons platform verschenen en heeft het onze retailers overtuigd met hun zeer originele collectie 100% natuurlijke wijnkoelers. Bezoek hun storefront, u zult zien, er is voor elk wat wils. Het is in ieder geval hét element dat het verschil maakt in uw winkel en het zult geheid aandacht wekken. Een van hun bestsellers is de KYWIE Champagne Cooler Brown, een 100% natuurlijke Engelse schapenvacht. Ontworpen voor champagne, prosecco en wijnflessen zoals Bourgondië. En in een meer simplistische stijl, bekijk de KYWIE Wine Cooler Brown Suede, die qua formaat past bij traditionele wijnflessen. Voor nog meer ideeën voor uw winkel, zie Orderchamp’s herfstcollectie pagina.

Wilt u herfstproducten inkopen? Ontdek het hele najaars assortiment op onze speciale pagina en bereid je (online) winkel op tijd voor op het komende seizoen! Winkelen wordt u gemakkelijk gemaakt met meerdere merken op onze online groothandel.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram