Een terugblik op de hoogtepunten tijdens de Digital Fair

De Digital Fair editie in het thema Beauty & Jewelry zit er weer op! De editie stond geheel in het teken van mode accessoires, beauty en sieraden. Tijdens het online evenement gaven o.a. Creative Cosmetics, DIYS Soap en Essentialistics een collectie presentatie waarbij ze meer over het merk en de nieuwste producten presenteerden. Daarnaast waren er een aantal experts uitgenodigd binnen retail, beauty, mode accessoires en sieraden om de meest recente trends en ontwikkelingen met onze retailers te delen. In dit blog blikken we terug op de hoogtepunten en kun je alle webinars gemakkelijk terugkijken!

Heb jij een webinar presentatie tijdens de Digital Fair Home Essentials of Beauty & Jewelry editie gemist? Geen zorgen! Alle webinars zijn gewoon terug te kijken. Klik hier om de webinars jouw favoriete merken of gastsprekers te bekijken.

Beauty en cosmetica trends

Benieuwd wat de beauty en cosmetica trends zijn voor het komende seizoen? Beauty expert en heuse ”skintellectual” Shanice Zoeteweij vertelt alles over de holistische en Aziatische invloeden en welke producten niet mogen ontbreken in jouw (web)winkel. Laat je inspireren door haar merksuggesties en zorg dat jij jouw klanten de mooiste beauty musthaves bij jou kunnen inkopen. Klik hier om de webinar gratis terug te kijken.

Shanice tipt o.a. Dr. Botanicals, Go As u.r., Green + The Gent, Tozaime en nog veel meer trendy beauty merken van Orderchamp. Bekijk ons hele aanbod Beauty & Health merken nu hier op Orderchamp en filter op Natuurlijk, Sociaal Verantwoord, Handgemaakt en/of Duurzaam.

Mode en sieraden trends 2020/2021

Wil jij weten hoe jij dé local hero van jouw stad of dorp wordt? En ben jij benieuwd hoe je met jouw winkel het best op de komende trends kunt inspelen? Mode- en sieraden expert Mara Stevelmans deelt tijdens haar inspirerende presentatie een aantal prachtige moodboards, relevante inkooptips en hoe retailers hun producten op unieke wijze kunnen presenteren in de winkel. Klik hier om haar webinar gratis terug te kijken!

Mara tipt o.a. Gisel B, Lief Leven, By Shir, Menga Trading, Jozemiek, Zokk’n en nog veel meer toffe merken. Alle merken bekijken? Ontdek het hele aanbod mode accessoires en sieraden op Orderchamp. Filter op waarden die jouw klanten belangrijk vinden zoals Dutch Design, Duurzaam, Sociaal Verantwoord.

De meest recente otwikkelingen binnen retail

De grootste brancheorganisatie INretail is er voor iedereen die een winkel heeft in retail non-food. Benieuwd naar de laatste veranderingen in de branche? Heb je behoefte aan actuele informatie over cijfers en trends in retail? Als geen ander heeft INretail inzicht in de laatste marktontwikkelingen en -cijfers gericht op optimale bedrijfsvoering. Klik hier om de informatieve webinar van innovator & inspirator Harry Bijl terug te kijken! Hier vertelt hij meer over de impact van het COVID-19 virus en geeft hij tips voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Merkpresentaties

Heb je een merkpresentatie gemist? Kijk ze nu op jouw gemak terug via de onderstaande links:

Bekijk de nieuwe collecties van alle merken tijdens de Digital Fair: Beauty & Jewelry via deze link.

Om alle nieuwe collecties een podium te geven, hebben we een speciale Orderchamp Digital Fair: Beauty & Jewelry pagina aangemaakt! Hier kun je de nieuwe collecties van meer dan 100 merken in één overzicht terugvinden! Filter eenvoudig per categorie die voor jouw store type relevant is of op waarde die jij belangrijk vindt. Wist je dat ook veel nieuwe merken zich bij Orderchamp hebben aangesloten en hun nieuwe collecties hier hebben geüpload? Laat je verrassen door ons vernieuwde aanbod en filter op nieuwe merken!

Na het succes van de Home Essentials en Beauty & Jewelry edities van de Digital Fair, staat de volgende editie van de Digital Fair: Kids & Gifts alweer op de planning! Aanstaande 4 t/m 7 oktober zijn er weer merkpresentaties te bekijken en zullen er experts aanwezig zijn om alle kinderwinkels, conceptstores, cadeauwinkels en meer geïnteresseerde retailers te inspireren. Wil jij ook deelnemen met jouw merk aan een webinar presentatie? Meld je dan nu hier gratis aan in de backoffice en voeg hier direct jouw nieuwe collectie(s) toe aan jouw storefront!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram