Zo creëert jouw klant een warm en knus herfsthuis

Een nieuw seizoen betekent een nieuw interieur. Waar in de zomer een licht en fris huis de voorkeur heeft, wil de consument in de herfst juist sfeer en warmte aan het interieur toevoegen. Dit zijn die warme kleuren die je in de natuur tegenkomt, zoals aardetinten, terracotta en de kleuren van gevallen bladeren. Om je een handje te helpen, hebben we 10 merken met herfstachtige musthaves voor je op een rijtje gezet!

De mooiste herfst producten in één overzicht zien? Ga naar onze speciale herfst pagina en bekijk de hele selectie. Met deze merken en producten heeft jouw klant in één handomdraai een herfst-proof interieur!

Gezellige plaids en aaibare kleedjes

Een van de leukste manieren om het najaar in huis te halen is door gezellige plaids toe te voegen aan het interieur. Dit kan met warme, wollen breisels maar ook door prachtige fluwelen plaids te gebruiken.

In de laatste sferen adviseren we je een kijkje te nemen bij het Belgische merk Tiseco en de fluwelen plaids in meerdere kleuren. Tiseco verkoopt plaids & kussens, vloerkleden en meer om elke woning een gezellige en warme uitstraling te geven!

Voor grof gebreide, chunky plaids is het merk Adorist geschikt. De plaids komen in verschillende herfstkleuren en zijn handgemaakt van natuurlijke en duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Zachte kussens

Met kussens maakt jouw klant zijn of haar woonkamer of slaapkamer een stuk gezelliger. Bekijk hier het hele aanbod kussens op Orderchamp.

Voor het komende herfstseizoen kun je de velvet kussens in herfstkleuren van interieurmerk Home 67 bekijken. Deze zijn ideaal om te mix & matchen met de zeer betaalbare velvet stoelen, banken en poefs! Dit merk is een must om te bekijken wanneer je jouw woonwinkel of concept store voorziet van nieuwe producten deze herfst.

Geurkaarsen

(Geur-)Kaarsen zijn de beste sfeermakers als het buiten grauw en bewolkt is. In de herfst worden er decoraties gemaakt door een aantal kaarsen bij elkaar te groeperen en hier herfstbladeren en kastanjes aan toe te voegen. Maar ook geurstokken zijn geliefd. Alle merken huisverfrissers kun je hier op Orderchamp bekijken.

Bekijk de nieuwe ”At Dawn” geurkaars van Garden State Candles speciaal voor de herfst. De bedwelmende, zware bloemengeur van Ylang Ylang wordt perfect in evenwicht gehouden door de heerlijke warme kruidigheid van kardemom en de droge, houtachtige aroma’s van ceder en mirre.

Naast geurkaarsen verkoopt het Berlijnse merk ook Saliebundels of ”Sage” om de negatieve energie uit het huis te reinigen door deze te verbranden. Deze witte salie (Salvia apiana) wordt steeds populairder in Nederland en is steeds meer terug te vinden in concept stores, beauty stores en woonwinkels. Al honderden jaren wordt witte salie beschouwd als een heilige, reinigende, zuiverende en beschermende plant. Ideaal voor het nieuwe seizoen!

Meer over het merk weten? Tijdens de Digital Fair gaf eigenaresse Maya een inspirerende presentatie over de werking van de geuren en toepassing ervan. Deze kun je hier terugkijken.

Het lijkt misschien nog ver weg, maar bekijk eens de Najaar / Winter 2020 collectie van Village Candle met heerlijke najaars- en kerstgeuren. Een echte klassieker en een perfect cadeau bij etentjes en andere afspraken. Ze geven niet alleen licht, maar dragen ook bij aan extra warmte. Ontdek het ruime aanbod geurkaarsen van Village Candle nu hier op Orderchamp!

De Heirloom Spice lijn uit de najaars kerst 2020 collectie van Green Leaf past ook perfect bij het herfst seizoen. Het aroma van knapperige appels met warme kruiden omhuld met romige pompoen, karamel en vanille komt terug in verschillende producten. Bekijk de geurkaars, geurzakjes, luchtverfrissers en wax bars van het merk nu op Orderchamp!

Groen in huis

Plant power! Het groen mag dan wel buiten van de bomen zijn verdwenen, des te meer redenen om deze in de herfst weer in huis te halen. Bekijk onze Tuin & Planten categorie en het aanbod binnenplanten.

Het Haarlemse merk Growing Concepts verkoopt decoratieve terraniums. Dankzij het opvallende design en het heldere dikke glas bieden de gesloten ecosysteem een heel mooi zicht op de botanische planten die erin groeien. Wist je dat ze ook nog eens duurzaam zijn en mondgeblazen gerecylced glas gebruiken? Kortom, een bewust statement in huis.

Naast planten zijn er op Orderchamp ook veel decoratieve droogbloemen en andere grassen te vinden. Ze staan ook nog eens ontzettend leuk in de winkel! Jouw klant zal deze gegarandeerd mee willen nemen om cadeau te doen of zelf in huis neer te zetten.

MEERgroothandel verkoopt zowel losse boeketten als ensembles op Orderchamp. Een boeket droogbloemen wordt een echte eye-catcher in een herfst interieur door ze in een bijzondere vaas te zetten. Bekijk hiervoor het aanbod vazen op Orderchamp.

Sfeervolle verlichting

Nu het buiten donkerder wordt is het tijd om het binnen warm en gezellig te maken en de herfstsfeer in huis te halen met de juiste verlichting. Welke verlichting past beter bij de herfst dan deze brocante hanglampen en tafellampen van Knoops Decoratietakken? Pssst… wist je dat er geen minimum orderwaarde voor bestellingen bij Knoops Decoratietakken is? Profiteer nu en voeg één of meer unieke lampen toe aan jouw (web)winkel! Jouw klanten zullen deze prachtig vinden.

Vloerkleden

Koude dagen vragen om warme kleuren. Hierbij mag een zacht vloerkleed eigenlijk niet ontbreken in het herfstinterieur van jouw klant. Zo geniet jouw klant tijdens de koude dagen van warme voeten!

Neem eens een kijkje bij de vloerkleden van Kuatro Carpets. De serie MOON vloerkleden van Kuatro is gemaakt van 100% natuurlijke wol en is leverbaar in 5 kleuren en 2 standaardmaten. Deze eerlijke en natuurlijke vloerkleden zorgen voor sfeer en vrolijkheid in de woonkamer. Iets wat iedereen in de donkere herfstdagen wel kan gebruiken!

Ook herfst producten inkopen? Bekijk het hele herfst aanbod op onze speciale pagina en maak jouw (web)winkel tijdig klaar voor het komende seizoen! Shoppen doe je eenvoudig bij meerdere merken op onze online groothandel.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram