Dit waren de hoogtepunten van de eerste editie

De eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020 in het thema Home Essentials zit er op! Van zondag 02 t/m woensdag 05 augustus waren er verschillende live, online presentaties te volgen van merken, inspirerende gastsprekers en (retail) experts. Met webinars vanuit o.a. Hong Kong, Thailand en Berlijn was het een interessante en diverse eerste editie. In dit blog blikken we terug op de hoogtepunten!

Openingspresentatie

Afgelopen zondag trapte CEO Joost Brugmans af met de openingspresentatie. Tijdens de webinar reflecteert Joost eerst even op de afgelopen, uitdagende maanden en hoe het retail landschap als gevolgen van COVID-19 is verandert. Klein lichtpuntje: daaruit is ook het idee voor de Orderchamp Digital Fair ontstaan! Verder benadrukt Joost nog meer positieve vooruitzichten voor Orderchamp en de platform gebruikers. Benieuwd wat dit voor jou zal betekenen? De webinar is terug te kijken via deze link!

Collectie presentaties

In totaal namen 14 merken deel aan de eerste editie om meer over hun merk te vertellen en de nieuwe collecties te presenteren. Dit resulteerden in een gevarieerde groep (internationale) merken uit onze populaire Home & Living en Kitchen & Dining categorieën, samen: Home Essentials. Tijdens de webinars vertelde elk merk op unieke wijze hun eigen, persoonlijke verhaal en lieten ze hun nieuwe producten live zien. Zo werden er live webinars gegeven vanuit Hong Kong, Thailand en Berlijn! We zijn trots dat we zo veel inspirerende merken aanbieden op Orderchamp, die hier aan inmiddels ruim 12.000 retailers hun producten kunnen verkopen.

Collectie presentaties van o.a. Zenza Home, HANforum en Hachiman

Een collectie presentatie gemist? Zie hieronder het hele overzicht en kijk de webinar van jouw favoriete merk gratis terug!

Voor degenen die nog even de sfeer willen naproeven, volgt hieronder een selectie van een aantal toffe fragmenten. Van links naar rechts zie je de collectie presentaties van Yoshiko, Onshus, Garden State Candles, Wooden Amsterdam, Zenza en Return to Sender.

Diverse webinar presentaties

Nieuwe collecties

Om alle nieuwe collecties een podium te geven, hebben we een speciale Orderchamp Digital Fair: Home Essentials pagina aangemaakt! Op deze pagina kun je alle nieuwe collecties van meer dan 150 merken in één overzicht terugvinden! Filter eenvoudig per categorie of waarde of scroll door alle merken. Wist je dat ook veel nieuwe merken zich bij Orderchamp hebben aangesloten en hun nieuwe collecties hier hebben geüpload? Laat je verrassen door ons vernieuwde aanbod en neem een kijkje!

Een nieuw seizoen is de uitgelezen kans om jouw klanten blij te maken met een nieuw assortiment! Bezoek de Orderchamp Home Essentials pagina en begin met inkopen van unieke producten voor jouw (web)winkel! Bezoek ons inkoopplatform nu hier.

Tijdelijke actie! Geheel in het teken van de Orderchamp Digital Fair profiteren al onze retailers nu tijdelijk van gratis bezorging bij alle bestellingen boven €350.
Let op: de actie geldt tot 15 augustus 2020. Veel plezier met shoppen!

Gastsprekers

Souraya Hassan – Interieur Expert

Tijdens de Home Essentials editie, mocht een webinar van interieurexpert én eigenares van Binti Home, Souraya Hassan natuurlijk niet ontbreken! Tijdens haar webinar vertelde Souraya meer over het creëren van een persoonlijke identiteit, beeldstijl (productfotografie) en gaf ze interieur styling tips. Kan jij wel een dosis inspiratie gebruiken? Leun achterover en zet de inspirerende webinar van Souraya aan!

Klik hier om de live online opname en presentatie van Souraya terug te kijken.
Let op: Dutch Only!

Kirsten Jassies via showUP – Social Media Expert

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. showUP is kenmerkend vanwege het kwalitatieve, gecureerde aanbod van merken en de ruimtelijke opzet. De woonbeurs bestaat al sinds 2013 en richt zich op inkopers van (online) woon- en cadeauwinkels, concept stores, warenhuizen, boekenwinkels en museumwinkels. Net als Orderchamp streeft showUP naar het samenbrengen van inspirerende merken en unieke producten waarmee alle retailers zich kunnen onderscheiden.

showUP sloot zich dan ook graag aan bij de Orderchamp Digital Fair: Home Essentials editie! Instagram expert en social media trainer Kirsten Jassies hostte namens showUP een webinar. Kirsten heeft de interieurbranche altijd al leuk gevonden, en werkte vanaf 2010 al samen met verschillende interieurbloggers. Tijdens de Home Essentials editie gaf Kirsten een presentatie over ”Instagramtrends in Interieur” en deelde ze hierbij handige tips & tricks.

Nieuwsgierig? Kijk de webinar van Kirsten Jassies nu geheel gratis terug via deze link. Let op: Dutch only!

Carin Frijters – Retail Expert & Winactie!

Carin Frijters is met ruim 25 jaar ervaring een echte retail expert! Daarnaast is ze auteur van de boeken Prikkel de Koopknop en RetailTheater. Carin presenteerde tijdens de Orderchamp Digital Fair de nieuwste retail- en consumententrends.

Winactie! Na haar prachtige presentatie tijdens de Orderchamp Digital Fair besloten we, in samenwerking met Carin, vier van haar succesvolle boeken onder onze gebruikers te verloten! 

Maak nu kans op 2x Prikkel de Koopknop (t.w.v. €42,50) en 2 x RetailTheater (t.w.v. €29)! Meedoen? Reageer onder het bericht op Instagram, Facebook of LinkedIn van Orderchamp met welk type retailer je bent, welk boek je wilt winnen en waarom!  

Prikkel de Koopknop

Retailtheater

Lightspeed

”De omnichannel transformatie als gevolg van het coronavirus heeft voor een groei in digitale verkopen geresulteerd.” – aldus Orderchamp partner Lightspeed. In de webinar worden de lessen uit de lockdown gepresenteerd en getransformeerd in handige post-corona tips voor retailers en merken. Meer weten over hoe jij succesvol wordt in omnichannel? Kijk de webinar terug via deze link! Let op: Dutch only!

Speciaal voor klanten van Orderchamp biedt Lightspeed nu een gratis abonnement aan tot 6 maanden.

Volgende edities

Wist je al dat er nog twee Digital Fairs op de planning staan? Namelijk in de thema’s Beauty & Jewelry (30 augustus – 02 september) en Kids & Gifts (04 – 07 oktober).

Ben jij een merk en bevindt jij je in één van deze productcategorieën? Meld je dan nu gratis aan om een webinar te geven en presenteer jouw nieuwste collectie(s) tijdens een van de volgende edities. Upload jouw nieuwe collecties tijdig en neem deel aan de Orderchamp Digital Fair. Zo kunnen geïnteresseerde retailers deze gemakkelijk bekijken en inkopen op onze online groothandel. Meld je aan door een e-mail te sturen naar [email protected] en wij nemen contact met je op!

Ben jij een retailer? Houd ons platform dan in de gaten of volg ons op Instagram @orderchampbv en meld je aan voor inspirerende presentaties tijdens een van de komende edities. Dit wil je niet missen!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram