De zomer is een seizoen van verse watermeloen, gemakkelijke maaltijden, zwemkleding, zonnebrandcrème, oogverblindende kleuren en het omarmen van de eenvoud. Deze zomerse energie maakt deel uit van de top trends van 2020. Kleur nodigt uit in ons interieur en over het algemeen: hoe meer kleur, hoe beter. Of het nu mosterdgeel, fuchsia roze of azuurblauw is, alle kleuren zijn deze zomer trendy genoeg om ons op te laden en een opgewekt gevoel te geven aan ons dagelijks leven. Terwijl ‘trends’ veranderen en evolueren, doen ze dat op verschillende manieren – sommige zijn jarenlang populair in plaats van slechts een seizoen, zoals we zagen in onze vorige blogs met de Minimalist Trend, de Bohemian and Industrials Trend. Maar deze zomer zagen we nog een opkomende trend, namelijk: ‘’ Colourful chic ’’. In deze blog presenteren we je 8 merken die je in je shop moet hebben!

1. Een bijzondere vaas van Loco Lama

Ontdek het originele merk Loco Lama met de slogan ‘’ Dare to be different, dare to be you ’’. Het merk presenteert unieke producten die de perfecte balans combineren tussen kleuren, patronen en compositie. Om te matchen met de nieuwe trend Colourful Chic, willen we graag deze prachtige gele vaas presenteren, handgeschilderd en in keramiek. De vaas is te vinden in de vaas categorie van Orderchamp. Uw klanten zullen er dol op zijn! Maar dat is niet alles, het merk heeft een breed assortiment aan producten, voornamelijk in de categorie Orderchamp Home Living, aarzel niet om hun winkel te bezoeken voor nog meer inspiratie in deze nieuwe trend!

2. Majestueuse kussens van Palais

Ontdek in dezelfde sfeer het merk Palais en zijn flamboyante kussens die je kan vinden in de categorie Orderchamp-kussens. De kussens zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en patronen. Hier lenen het Eleonor kussen en het Michelle kussen zich perfect voor een elegante Colourful chic decoratie. Bekijk het assortiment van producten waar woonaccessoires beschikbaar zijn, zoals: lampen, lakens en plaids.

3.  Exotische Kimono’s van Pip Studio

Je kent het merk Pip Studio waarschijnlijk al omdat we het in eerdere blogs hebben genoemd. Als we je er nog een keer over vertellen, komt dat omdat we echte fans zijn van dit merk! De exotische en elegante patronen van deze kleurrijke kimono’s doen ons in gedachte reizen naar Oosterse landen. De badjassen zijn te vinden in de categorie mode accessoires bij Orderchamp.

4. Must Have accessoires van Lunedot en Worldfinds

Om een decoratie 100% succesvol te laten zijn, mag je de accessoires nooit vergeten. Of het nu accessoires zijn voor je interieur of voor jezelf. Ontdek het merk Lunedot en haar originele en kleurrijke kandelaars, evenals het merk Worldfinds en haar sieraden met speelse ronde vormen. Ideaal om je klanten mee te verrassen deze zomer!

5. Prachtige schilderijen van Fabrik Design

Vergeet de muurdecoratie niet als het neerkomt op een interieur in de Colour Chic-trend. Voor een breed assortiment aan keuzes, raadpleeg de Orderchamp Wall art categorie, waar je vele unieke en inspirerende merken zal ontdekken! Vandaag hebben we het merk Fabrik Design en haar prachtige ronde muur kunst, die de muren mooi aankleden en een gezellige sfeer geven in huis.

6. De super handige en leuke notitieboekjes van A-Journal

Als je een kantoorboekhandel hebt, nodig ik je in dit geval uit om de producten van het merk A-Journal en haar leuke kleine notitieboekjes met frisse en delicate kleuren te ontdekken. De producten van het merk bevinden zich voornamelijk in de categorie Stationery van Orderchamp.

7. Sprankelende kaarten van Apple & Clover

Apple & Clover streeft ernaar om briefpapier van hoge kwaliteit te ontwerpen en te maken. Ze houden rekening met mens en planeet bij de productie van hun kaarten en gebruiken alleen het beste, duurzaam geproduceerde papier. Apple & Clover voegt graag speciale accenten toe aan de kaarten, zoals met de hand afgewerkte linten, bedrukte enveloppen en glitters voor extra sprankeling. Deze sprankelende kaarten vind je in de categorie Kaarten bij Orderchamp.

8. Sfeervolle Facepots van Plantophile

Plantophile streeft er altijd naar om trendy en kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die deze keer perfect passen in de Colourful Chic trend. De potten zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek, gouden onderkant en grappige gezichten. Deze Facepots zullen je klanten altijd een lach op het gezicht bezorgen! Vind meer mooie accessoires van Plantophile bij Orderchamp in de categorie Woonaccessoires.

Op Orderchamp willen we graag grote en kleine merken een extra podium bieden, om retailers kennis te laten maken met verschillende unieke producten. Ben je een retailer en geïnteresseerd in online shoppen voor uw (web) winkel? Bekijk het platform en filter op nieuwe merken of waarden die je belangrijk vindt. Inspireer je klanten en bied producten met een verhaal aan!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram