Deze 4 inspirerende merken hebben zich toegevoegd aan onze online groothandel

We zijn trots aan te kondigen dat zich onlangs veel nieuwe merken aan ons inkoopplatform hebben toegevoegd! Zo bieden we momenteel meer dan 800 merken aan die meer dan 12.000 retailers online kunnen inkopen. Aangezien we aanstaande zondag officieel van start gaan met de Digital Fair: Home Essentials editie, belichtten we vandaag graag 4 toffe, nieuwe merken uit onze Home & Living categorie. In dit blog lees je meer over de unieke producten van Zenza Home, Onshus, Guzzini en Abodee met Hachiman en REMEMBER®.

Van de nieuwe merken in dit blog presenteren Zenza Home, Onshus en Abodee hun nieuwste collecties tijdens de Orderchamp Digital Fair: Home Essentials! Schrijf je nu gratis in voor hun online presentaties via deze link. Je kunt je hier ook meteen inschrijven voor de overige webinars en presentaties van Orderchamp merken, ervaren gastsprekers en interessante experts.

Tip: Wist je dat retailers ook kunnen filteren op het land waar het merk vandaan komt? Dit doe je in de linker menubalk. Ontdek alle internationale merken op Orderchamp en breid jouw winkel uit met unieke producten! Jouw klanten zullen dit gegarandeerd waarderen.

Zenza Home

We zijn trots dat we binnen Home & Living het gave merk Zenza Home aanbieden. Bij dit inspirerende merk zijn er enorm veel unieke producten te ontdekken! Zo kun je er terecht voor de leukste kussens & plaids, kaarsen, woondecoraties en alles voor op tafel. De producten hebben een bohemian, Ibiza stijl en passen perfect bij deze populaire interieur trend. Als je bestelt bij Zenza Home, draag je daarnaast bij aan een mooiere en meer eerlijke wereld. De handgemaakte producten van Zenza hebben een ‘ziel’ die ze een extra waarde en schoonheid geeft. Het merk werkt op een ethisch verantwoorde manier en biedt de ambachtslieden in Egypte veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon.

Bestsellers: de Zenza Home lampen

Zenza Home verkoopt verschillende hanglampen, tafellampen en plafonnieres. De lampen worden in Egypte gemaakt, naar geheel eigen ontwerp, al sinds 1993. Egyptische Zenza lampen zijn verfijnder gemaakt. De gaatjes worden in de lampen geboord, en niet gehamerd zoals bij Marokkaanse lampen. Ook werken we ze messing, dat zeer duurzaam en sterk is.

Bekijk de nieuwste collectie hier of laat je inspireren door onze speciale Zenza merkpagina! Op de hoogte blijven van Zenza Home producten? Volg het merk dan en ontvang alle updates!

Abodee: Hachiman en Remember

Abodee biedt twee merken uit het portfolio aan op Orderchamp, namelijk Hachiman en REMEMBER®.

Hachiman

Het Japans merk Hachiman biedt mooie, praktische kunststof manden en opbergdozen aan die voor talloze doeleinden gebruikt kunnen worden. Jouw klanten kunnen met de opbergers van Hachiman op een stijlvolle manier het huis ordenen. De manden en opbergdozen zijn niet alleen handig in gebruik maar zeker ook een eye-catcher in elk interieur. Bekijk de dozen met en zonder deksel in verschillende stoere kleuren nu hier op Orderchamp!

Hachiman

Hachiman

REMEMBER®

Sinds de oprichting in 1996 is het merk REMEMBER® altijd al geïnspireerd door heldere vormen en kleuren. Sindsdien heeft het een steeds groeiend assortiment van design- en cadeauartikelen ontwikkeld. Denk hierbij aan leuke spellen, placemats en kleurrijke lampen. Het resultaat is een originele collectie. Diverse producten zijn daarom beloond met gerenommeerde design-prijzen. REMEMBER® is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

Bestsellers: unieke placemats

De bestsellers van REMEMBER® zijn de placemats. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor volwassenen en kids! Neem voor de volwassenen eens een kijkje bij de placemats met gave designs. Alle producten vallen op door de grafische vormgeving en het kleurgebruik. Ga voor de kinderen voor de placemats met wereldkaarten, emoji’s, een pianobord, een toetsenbord en nog veel meer op Orderchamp.

Beide merken vallen onder Abodee en presenteren hun nieuwste collecties tijdens de Orderchamp Digital Fair. Benieuwd naar de producten? Schrijf je dan nu gratis in via deze link!

Onshus

Onshus is al sinds 2010 hét minimalistische design merk dat verfijnde elegantie naar elk interieur brengt. Alle producten zijn ontworpen en worden geproduceerd in Nederland en Europa. De producten zijn geïnspireerd op mode, architectuur en natuur. Dit zie je terug in de producten en materialen; deze zijn namelijk handgemaakt én duurzaam.

Tussen het productaanbod vind je servies, kussens, kaarsen, en nog veel meer. Bekijk alle minimalistische ontwerpen en vul jouw (web)winkel aan met trendy design producten van Onshus!

Bekijk de nieuwste collectie hier. Wil je op de hoogte blijven van Onshus producten? Volg het merk dan en ontvang alle updates!

Guzzini

Je hoort het al aan de naam, Guzzini brengt Italië op tafel. Het Koken & Tafelen merk biedt een uitgebreide collectie eigentijdse tafelartikelen en een aparte serie buffetartikelen speciaal voor professioneel gebruik. Met Guzzini krijgt elke buffet- en tafelsetting thuis of in de horeca een glamoureuze uitstraling met een Italian touch! Bij Guzzini staat kwaliteit en vormgeving altijd voorop. De producten zijn gemaakt van eersteklas grondstoffen die 100% recyclebaar en BPA-vrij, gefabriceerd in Italië, voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Het merk heeft meerdere collecties met elk een eigen stijl. Zo is er de romantische Tiffany collectie, die zich kenmerkt door de luxe glazen voorwerpen in verschillende kleuren. De Storage collectie is juist weer heel speels. Deze diversiteit in het aanbod is wat Guzzini zo speciaal maakt!

Bekijk de nieuwste collectie hier. Wil je op de hoogte blijven van Guzzini producten? Volg het merk dan en ontvang alle updates!

Bekijk alle nieuwe merken door hier op te filteren in de categorie die jouw voorkeur heeft. Koop gemakkelijk unieke producten in op Orderchamp en profiteer van lage minimum orderbedragen en één check-out.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram