Foto: HANforum

Breng minimalisme naar jouw (web)winkel met deze 7 merken van Orderchamp

Een basic, clean en strak interieur vol eenvoud en neutrale kleuren. Dat zijn de basisingrediënten voor de minimalistische woontrend. De stijl kenmerkt zich door het less is more principe. Op deze manier wordt er ruimte gecreëerd en ontstaat er een ingetogen – toch elegant – interieur. Is jouw klant ook een liefhebber van de minimalistische interieur stijl? Met deze 7 merken maken zij hun huis een Pinterest waardig geheel!

Een minimalistisch interieur heeft een beperkt kleurenpalet. De rustige sfeer wordt gecreëerd met beige-, wit- en grijstinten. We hebben tussen het ruime aanbod merken op Orderchamp een aantal toffe producten verzameld in dit blog. Wil jij alle minimalistische producten ontdekken op onze online groothandel? Ga dan naar onze speciale pagina en laat je inspireren. Profiteer van inkopen bij meerdere merken in één check-out!

Meubels

Het begint bij de basis – en dat zijn natuurlijk de meubels. Adviseer jouw klant alleen de essentiële items te laten staan, en presenteer echt minimalistische eyecatchers in jouw (web)winkel. Meubels die goed bij een minimalistisch interieur passen zijn strak en modern. Deze moeten de rust ondersteunen en niet verstoren.

De stoelen van Jesper Home passen perfect bij de minimalistische interieurtstijl. Dit tijdloze design komt in verschillende tinten lichtgrijs, gebroken wit en hier en daar wat donkere tinten maken de stof zeer veelzijdig en een kleur waar jouw klant niet snel genoeg van krijgt. Allebei zijn het echte eye-catchers voor een trendy interieur.

Verlichting

Een minimalistische ruimte laat het liefst zo veel mogelijk natuurlijk licht binnen. Is dit niet het geval bij jouw klant? Dan kan hij/of zij dit natuurlijke licht ondersteunen door voor mooie hanglampen en vloerlampen te kiezen. Zorg ervoor dat deze lampen strakke vormen en een neutrale kleur hebben.

Als we het over minimalistische statement lampen hebben, bekijk dan eens de stoere designs van Onshus. De witte en zwarte hanglampen met keramiek materiaal creëren een interessant, stijlvol interieur.

Beddengoed

Bij een minimalistisch woonstijl hoort harmonie, een gebalanceerd concept. Om alles op elkaar af te laten stemmen, complimenteert jouw klant dit met neutraal beddengoed. Een rustige slaapkamer vraagt om natuurlijke en lichte materialen.

Het beddengoed van Linen Tales is gemaakt van het natuurlijke materiaal linnen en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze mogen niet ontbreken in een minimalistisch interieur.

Woonaccessoires

Woondecoraties zijn een uitdaging bij een minimalistisch interieur, het credo is voor subtiele details te kiezen. Een manier om toch de puntjes op de ‘i’ te zetten in een minimalistisch interieur is deze te personaliseren door een paar mooie, fijne producten toe te voegen in plaats van een heleboel bij elkaar. Adviseer jouw klant voor een rustige poster of muurversiering te gaan, een paar kaarsen en een vloerkleed. Door het geheel rustig te houden, vallen deze selectief gekozen accessoires juist op en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

HANforum geurkaarsen op sojabasis worden met de hand gemaakt door getalenteerde designers uit Zuid Korea. De kaarsen zijn er in verschillende kleuren en kunnen goed met andere accessoires gecombineerd worden, om het geheel toch simplistisch te houden.

Bezoek voor vloerkleden eens het merk Naco Design op Orderchamp en de wit geweven katoenen kleden en lopers in verschillende afmetingen. Voor op de vloer met een minimalistisch design of een romantisch motief: de collectie kan jouw klant eenvoudig mixen en matchen. Elk kleed en loper is uniek en is geheel handgemaakt van restkatoen uit de textielindustrie.

Opbergen

Om een rustig interieur te behouden, kunnen opbergers goed te pas komen. Bekijk het hele assortiment hier op Orderchamp!

De storage jars van Namuos mogen tot slot niet ontbreken in een minimalistische woonstijl. Deze ivory opbergers behouden de rust in de badkamer en voegen een elegante, luxueuze uitstraling toe.

Kids

Met kinderen kan het een uitdaging zijn de minimalistische woonstijl door te trekken. Toch zijn er een hoop merken in de Kids & Baby categorie te vinden met wit- en grijstinten in de collecties.

Neem eens een kijkje bij het merk Fair and Cute en de gewoven, natuurlijke materialen knuffels en accessoires. Hoe leuk zijn deze knuffel giraffe en kruikenzak?

Op Orderchamp zijn we trots grote en kleine merken een extra podium te kunnen bieden, om retailers kennis te laten maken met verschillende unieke producten. Ben jij retailer en interesse in online inkopen voor jouw (web)winkel? Neem een kijkje op het platform en filter op nieuwe merken of waarden die jij belangrijk vindt. Inspireer jouw klanten en bied producten aan met een verhaal!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram