Ontdek het unieke en duurzame design; Polimarble

Marmer is de laatste jaren een populair interieuritem geworden. Maar ken je de bijzondere marmeren look-a-likes van Polimeer al? Polimeer blaast nieuw leven in lokaal ingezameld plastic afval, dat wordt getransformeerd tot unieke Polimarble® producten. Meer weten over de gerecyclede designs van Polimeer? In dit blog laten we je de verschillende interieurobjecten zien en hoe deze te combineren. Hierna wil je gegarandeerd Polimeer verkopen in jouw (web)winkel!

”We houden van plastic omdat het veelzijdig, kleurrijk en ontworpen is om te worden gerecycled. Velen denken dat plastic slecht is voor het milieu en niet mag worden gebruikt. Toch kunnen kunststoffen lange tijd zeer goed presteren in de meest veeleisende omgevingen. Het is hoog tijd het te hergebruiken!” – Polimeer.

Het concept: Polimarble®

Polimeer houdt van plastic: alle producten van Polimeer zijn uniek, duurzaam en gemaakt van kunststofafval. De producten zijn allemaal gemaakt van Polimarble®, een robuust, duurzaam en kostenefficiënt materiaal. Polimarble® is het innovatieve en originele gemarmerde materiaal, gemaakt van 100% zacht plastic afval. Het volledige proces vindt plaats in de circulaire ontwerpstudio van Polimeer in Amsterdam. Het materiaal uit zich vervolgens in interieur-, architectuur- en productontwerpen in verschillende kleuren.

Polimeer heeft gekozen voor vijf pigmenten voor een premium gemarmerd effect. Deze kleuren zijn tevens allemaal op Orderchamp terug te vinden. Ontdek het zelf!

Benieuwd wat onze favoriete producten zijn? Lees dan gauw verder!

Woondecoraties

De marmerlook was de afgelopen jaren een terugkerende trend in de designwereld. Naast de standaard marmeren combinaties, kunnen dit soort meubelstukken ook tot ware statementstukken gemaakt worden. De kleurrijke Polimarble® producten zijn goed te combineren met verschillende typen woonstijlen, zoals bijvoorbeeld de retro moderne, landelijke en industriële woonstijl. Waar juist de grijze kleur (Window Grey) rust toevoegt aan een interieur, geven de rode (Ruby Red) en groene (Leaf Green) weer een opvallende touch aan een stoer interieur.

Een mix van de marmerlook met metalen details zoals messing of koper, komt steeds vaker terug . De stoelen van Polimeer sluiten hier mooi bij aan met de aluminium poten. De Polimarble® Stool is een bewust en waardig ontwerp dat elk interieur zal verfraaien. Bekijk de stoelen in alle Polimeer kleuren nu hier op Orderchamp.

Bij Polimeer vind je naast de populaire stoelen en haakjes ook decoratieve gebruiksvoorwerpen zoals de enkel- of meervoudige planken. Met de Polimarble® Shelves kunnen jouw klanten de trendy marmerlook op een duurzame manier in het interieur integreren!

De muur haakjes, of Polimarble® Hooks, van Polimeer komen in een 3-pack en hebben een eenvoudig design. Met een verkoopprijs van €55 is dit voor de consument een mooie manier kennis te maken met de materialen en toch een stukje Polimeer in huis te hebben!

Bestellen bij Polimeer?

We zijn trots Polimeer recentelijk aan onze online groothandel te hebben mogen toevoegen. Onze retailers kunnen de unieke producten nu ook online kunnen inkopen. Meer informatie aanvragen over de mogelijkheden van Polimeer voor jouw (web) winkel? Stuur het merk dan een persoonlijk berichtje via de chat functie!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram