5 unieke merken met handgemaakte producten

In ons vorige blog benoemde we al merken gebaseerd op de waarden Duurzaam, Sociaal Verantwoord en Natuurlijk. Op Orderchamp kun je ons aanbod ook filteren op de waarde Handgemaakt. Hier zijn ontzettend veel merken in te vinden! In dit blog hebben we daarom een selectie gemaakt en 8 inspirerende merken voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en koop unieke, handgemaakte producten in via onze online b2b groothandel!

Er is rekening gehouden met verschillende store types door in dit blog producten in meerdere categorieën te laten zien. Het hele assortiment merken met handgemaakte producten ontdek je nu hier op Orderchamp. Andere waarden ontdekken of filteren op land? Bezoek ons inkoopplatform en bekijk het aanbod.

1. Kleine Baasjes kinderkleding

De unieke en handgemaakte kinder- en babykleding van Kleine Baasjes bevat veel stoere items voor de kleine fashionista’s en stoere jongetjes. Maker Priscilla uit Waddinxveen zit zelf uren achter de naaimachine om de vrolijke producten te maken. De stoffen worden bewust ingekocht en zijn bijna altijd van biologisch (GOTS certified) katoen. Neem een kijkje bij de collectie, bestaande uit verschillende kleuren en prints die kinderen geweldig zullen vinden!

2. Euromant handgemaakte plaids

Bij Euromant vind je in de uitgelichte collectie Plaids for Living verschillende handgemaakte plaids met toffe prints. De plaids komen altijd en overal goed van pas; op de bank, tijdens een picnic of op het strand. Het Spaanse familiebedrijf uit Valencia staat al 40 jaar bekend om de handgemaakte plaids van de beste kwaliteit. Het pallet van kleuren en motieven is enorm, voor elke interieurstijl en seizoen is er wel een match te vinden. Ontdek het merk nu op Orderchamp!

3. Global & Green Textiles

De handgemaakte producten van Toockies by Lavinia Trade van Global & Green Textiles zien we terug in conceptstores en interieurwinkels. ”Global” beschrijft waardoor het merk zich laat inspireren: het vakmanschap in textiel en de liefde voor reizen en ontmoetingen. Anderzijds staat ”Green” voor duurzaamheid in het design, productie en de materialen die er zijn gebruikt. Alle producten zijn handgemaakt met liefde voor de mens en natuur. Daarom scoort het merk niet alleen op de waarde handgemaakt, maar ook op veel andere waarden. Wij zijn fan vooral fan van de scrubbing cloths, de circulation glove en de soap bag!

4. Les Lavandiers

We introduceren je graag het nieuwe Franse merk Les Lavandiers! “Les Lavandières” waren oorspronkelijk de vrouwen die de was deden in de oude washuizen in Frankrijk. Naast de was, helpt het merk ook de planeet schoon te houden. Alle producten zijn natuurlijk en zonder plastic. De vlekverwijderaar en het wasmiddel hebben een aantrekkelijk design en bovendien een milieuvriendelijke verpakking.

5. Lau Label

De unieke keramieken producten van Lau Label worden met de hand gegoten door designer Laura Martens in haar studio in Utrecht. Hier maakt ze verschillende kleuren vazen en kopjes, in vrolijke pasteltinten maar ook in strak zwart.

”Het is iedere keer weer een verrassing hoe mijn producten uit de mal komen en welk patroon er achter blijft. Hierdoor is ieder kopje uniek.” – Laura Martens, maker.

Ontdek hier eenvoudig alle merken met handgemaakte producten per categorie:

Op Orderchamp zijn we trots grote en kleine merken een extra podium te kunnen bieden, om retailers kennis te laten maken met verschillende unieke producten. Ben jij retailer en interesse in online inkopen voor jouw (web)winkel? Neem een kijkje op het platform en filter op nieuwe merken of waarden die jij belangrijk vindt. Inspireer jouw klanten en bied producten aan met een verhaal!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram