De ultieme vakantiechecklist met inspirerende merken uit onze online b2b groothandel

”Ik ga op vakantie en neem mee…”: er zijn dingen die beslist niet mogen worden vergeten deze zomervakantie! Om deze zomerse musthaves in te kopen ben je bij Orderchamp aan het juiste adres. We bieden kortingen aan tot wel 50% op unieke producten in alle categorieën. Voor dit blog hebben we een vakantiechecklist samengesteld met producten waar jouw klant aan moet denken voordat hij of zij gaat vertrekken.

Of het nu gaat om een staycation, stranddag, picknick, of een verdere reis; met deze producten gaat jouw klant goed voorbereid op reis. Van stijlvolle mode accessoires, tot coole gadgets en drinkflessen, wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en koop tijdig s’zomerse producten in met voordeel.

Alle aanbiedingen kan je t/m 15 juli online inkopen, bekijk ze hier op onze online groothandel.

Tropische sferen

In de tropische sferen zijn er veel kleurrijke producten te vinden op Orderchamp. Palmbomen spelen hierin de hoofdrol. Ken je Happy Coozy en de kleurrijke, isolerende houders al? Dit houdt een drankje de hele dag koud! Of neem eens een kijkje bij Sieraden en Mode Accessoires, met deze toffe items loopt jouw klant er altijd s’zomers bij!

Coole gadgets

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone en we gebruiken dit apparaat de hele dag door. Grote kans dat jouw klant na een dag zomerhitjes luisteren aan het strand met een lege batterij komt te zitten. Om de opladers netjes te ordenen in de koffer adviseren we je de verschillende kleuren, leren iPhone organizers van Foxtail. Het Deense design is stijlvol en elegant en is een echte travel musthave.

Zon zee zand

Bij een strandvakantie denken wij aan hamam doeken! Te gebruiken als handdoek, sjaal of omslagdoek; de hamamdoek is multifunctioneel. Een aantal s’zomerse Sieraden mogen ook niet in de koffer ontbreken, zoals deze schelpenspeldjes van Emilie Scarves.

After Sun

Om dat mooie zomerse kleurtje te behouden is het van belang goed te smeren. Aloe Vera doet het hierbij altijd goed. Bekijk eens de Aloe Vera Spray van The Green Style. Dit sap werkt kalmerend, doet roodheid afnemen, hydrateert en verfrist. Perfect om de huid deze zomer mee te verzorgen! Toch liever een verzorgende Aloe Vera lotion? Bekijk dan eens de vegan, 100% natuurlijke en duurzame Botanical Subtlety Body Lotion van Terra Ipsum.

Stay hydrated!

In de zomer is hydrateren hartstikke belangrijk. Ontdek het ruime aanbod drinkflessen op Orderchamp! Oneindig veel kleuren, maten en materialen zijn hierbij mogelijk.

Voor de kleintjes

In de Kids & Baby categorie op Orderchamp bieden heel veel merken zomerse musthaves aan voor de kleintjes. Van baby kleding en schoenen, tot knuffels en boeken voor op reis, bekijk alle subcategorieën.

Orderchamp’s Favorieten

Tot slot heeft het team van Orderchamp ook een eigen selectie gemaakt met favoriete producten in de sale. Bekijk deze op de Summer Sale pagina op Orderchamp!

Meer producten inkopen op onze online b2b groothandel met korting? Filter op kortingen in de productcategorieën die jij interessant vindt. Profiteer nu tijdelijk van heel veel voordeel op Orderchamp. Veel shopplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram