8 inspirerende merken met natuurlijke producten

In ons vorige blog benoemde we al onze mvo-vriendelijke merken gebaseerd op de waarden Duurzaam en Sociaal Verantwoord. Dit keer presenteren we merken met onze waarde Natuurlijk, waar veel merken in te vinden zijn op Orderchamp. In dit blog hebben we 8 toffe beauty merken voor je op een rijtje gezet die enkel natuurlijke ingrediënten gebruiken in hun producten. Deze musthaves zullen jouw klanten laten stralen, zowel van binnen als buiten. Laat je inspireren en koop unieke beauty producten in via onze online b2b groothandel!

In dit blog hebben we rekening gehouden met meerdere type consumenten, daarom hebben we meerdere prijsklassen met elkaar gecombineerd! Bekijk welke merken passen bij jouw (web)shop en bied jouw klanten beauty producten die ze geweldig zullen vinden. Het hele assortiment Beauty & Health merken ontdek je nu hier op Orderchamp en filter op de waarden die jij belangrijk vindt.

1. De Soft Velvet Primer en Botanical Finishing Powder van Korento

Het Finse merk Korento verkoopt een aanbod natuurlijke, dierproefvrije cosmetica en huidverzorging. Een van Orderchamp’s favorieten is de Korento Soft Velvet Primer, die de textuur en de toon van de huid perfectioneert alvorens de make-up wordt aangebracht. De primer maakt grove poriën minder zichtbaar en zorgt voor een egale teint zodat jouw klant de gezichtsmake-up extra mooi kan aanbrengen en deze langer en beter blijft zitten. De primer bevat Korento’s unieke Berry Active Complex™, wat de huid beschermd tegen zware omstandigheden als stress en UV-stralen.

De Botanical Finishing Powder is een natuurlijke settingpowder en verlengt het uithoudingsvermogen van make-up en houdt olie op afstand. Dit transparante. talkvrije poeder zorgt ervoor dat je een matte, gladde finish krijgt zonder de angst om je poriën te verstoppen.

Alle voordelen van Korento cosmetica:

 • 100% Biologisch en Natuurlijk
 • 100% Veganistisch en Dierproefvrij
 • 100% Recyclebaar en Zero waste
 • 100% Eerlijk en Handgemaakt
 • 100% Vrij van conserveermiddelen en silicone

3. De Sea Salt Spray en Silver Shampoo van Hairsuite

De formules van het merk Previa van Hairsuite bevatten gecertificeerde, organische werkzame stoffen van italiaanse oorsprong, die zijn verkregen door middel van innovatieve en duurzame technologieën.  Perfect voor de beach look deze zomer is de natuurlijke Sea Salt Spray. Ideaal voor een ongekamd en wild effect. Deze zomer en de eindeloze dagen aan het zwembad, betekenen ook dat het haar veel in contact komt met chloor. De Silver Shampoo voor blond en grijs/wit, ontkleurd haar of haar met een gloed. Neutraliseert de ongewenste geelachtige tinten en laat het haar lang stralen. 

4. Vitamin C Brightening Facial Serum van EwaliBeauty

Het Nederlandse merk EwaliBeauty ontwikkeld producten voor consumenten met een gevoelige huid, alle producten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen en bevatten geen agressieve chemicaliën. Daarnaast zien de producten van het merk er ook nog eens heel mooi uit, wij zijn fan!

Het Vitamin C Facial Serum bevat unieke drievoudige fruitextracten: veenbessenextract, bosbessenextract en grapefruitextract. Deze helpen de huidelasticiteit te behouden en bevorderen een betere bloedcirculatie in huidcellen voor een gezondere gloed, terwijl toverhazelaar en aloë vera de roodheid verminderen en de huid kalmeren.

Alle producten zijn vrij van:

 • Parabenen
 • Sulfaten (SLS/SLES)
 • Van siliconen afgeleide verzachtende middelen
 • Petrolatum en minerale oliën
 • Diethanolamine (DEA) & Triethanolamine (TEA)
 • Synthetische geur

5. De Roze Klei Poeder van More Natural

Franse roze klei poeder van More Natural is 100% natuurlijk. Franse roze klei is een mengsel van rode en witte klei en heeft een absorberende en reinigende werking. De klei perfect voor de gevoelige huid. De huid zal minder onzuiverheden en verstopte poriën vertonen door de mild-absorberende werking. Doordat de roze klei dode huidcellen verwijdert zal het gezicht een meer egale tint hebben en kunnen fijne lijntjes verminderen. De klei komt in een leuke verpakking.

Bekijk alle More Natural producten nu hier op Orderchamp!

6. De Anti-puffiness Eye Gel en Multi Purpose Cream van Dr. Konopka

De herstellende Anti-puffiness Oogcreme met Dr Konopka’s speciale organische kruidenessence zit boordevol vitaminen en minerale voedingsstoffen die essentieel zijn voor het voeden en herstellen van de tere huid rondom de ogen. Bekijk ook eens de Multi Purpose Cream, met een hydrateren effect voor een elastische huid.

Dr. Konopka heeft al bijna 100 jaar ervaring in natuurlijke schoonheidsproducten. Het merk verkoopt natuurlijke en biologisch cosmetica op basis van kruiden en planten tegen een betaalbare prijs.

7. De After Shave Calming Stone van Monsieur Barbier

Monsieur Barbier is expert op het gebied van mannelijke verzorging en alles voor het scheren. Tussen de producten vind je de Natural Alum Stone, een kalmerende steen die mannen kunnen gebruiken na het scheren. Leuk om cadeau te doen aan een vriend, broer of vader! Ontdek alle tof uitziende scheerproducten voor mannen nu hier op Orderchamp.

8. De Try & Travel Set van Witlof Skincare

Dit natuurlijke huidverzorgingsmerk van Nederlandse bodem verkoopt sinds kort haar beauty producten via Orderchamp. De Try & Travel Set van Witlof Skincare is perfect voor deze zomer en andere vakanties. Het duurzame make-up tasje is gemaakt van biologisch katoen en bevat de Witlof travel sizes van de Cleansing Mousse, Balancing Toner en de Nourishing Facial Cream. Perfect om Witlof mee uit te proberen, om mee te nemen op reis, of als extra in de handbagage.

Op Orderchamp zijn we trots zo veel unieke merken een extra podium te kunnen bieden. Ben jij retailer en interesse in natuurlijke Beauty & Health merken voor jouw (web)winkel? Filter op waarden en inspireer jouw klanten met producten met een verhaal.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram