Ontdek de zonnige musthaves uit onze Beauty & Health categorie

Zomer. Een nieuw seizoen betekent een nieuwe mogelijkheid om jouw (web)winkel op te fleuren. Mooi weer betekent helaas ook zon en schadelijke uv stralen die niet goed zijn voor de huid. De persoonlijke verzorging van jouw klant mag hier dus niet bij ontbreken. Op Orderchamp zijn er veel summer musthaves te vinden in de Beauty & Health categorie. In dit blog inspireren we je met onze 7 unieke producten!

Een verandering in het seizoen voelt altijd als een nieuwe start, een mooi moment om de schoonheid en gezondheid weer bovenaan het prioriteitenlijstje te zetten. Van foundations en bronzers met SPF, op Orderchamp is er veel zomerse make-up te ontdekken. Ook gezichtsverzorging voor mannen en vrouwen vind je terug in de Beauty & Health categorie, om de ideale summer glow te creëren en behouden. Een beautyproduct is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende make-up accessoires. Van poederkwasten tot make-up removers en scrunchies: het assortiment make-up accessoires is veelzijdig bij Orderchamp.

Tip: Vind je een bepaalde waarde belangrijk bij het inkopen van Beauty & Health producten, zoals Natuurlijk of Duurzaam? Vink deze dan eenvoudig aan in de linker menubalk.

Beschermende zonnebrandcreme

Die warme, ronde gele bol in de lucht voelt zo goed, toch kan ervan genieten alleen met de juiste bescherming. Om vervelende situaties te voorkomen, is het nodig in te smeren met een fijne zonnebrandcrème, zoals die van Skalaris Health. Het is 100% natuurlijke, biologische en veganistische zonnebrandcrème die beschermt tegen de zon en het regeneratieve vermogen van de huid stimuleert om de dagelijks benodigde hoeveelheid vitamine D te produceren. Daarnaast ziet de verpakking er ook nog eens heel vrolijk uit!

Selfcare

Opgericht door Hanneke Peeters, Selfcare Expert, biedt Rock Your World tools en producten om compleet in je kracht te komen. De selfcare producten van Rock Your World brengen balans terug in het leven. Ontdek verschillende aura sprays, kalmerende stenen en kristallen, gifts sets, rollers en essentiële (bad)oliën nu in het assortiment op Orderchamp. Dit tof uitziende merk zal jouw klant geweldig vinden en compleet ”zen” de zomer helpen doorkomen!

Kristallen in verzorging

Wist je dat kristallen ook in beauty producten kunnen worden verwerkt? Ken je het merk ANAS al? Naast bergkristal, bevatten alle ANAS-producten Thermo-Vulkanisch Water uit de Auvergne in Frankrijk. Rijk aan het mineraal Silica, zuivert, herstructureert en hydrateert het de huid.

Daarnaast houdt ANAS zich aan natuurlijke productieprocessen. Omdat bij de maak van cosmetica natuur wordt geschaad doneert ANAS 7% van de winst aan betrouwbare natuur- en milieuorganisaties. ANAS omarmt de aarde en haar natuurlijke kracht en wijst gebruik van alle schadelijke chemicaliën, additieven en conserveermiddelen af. Bekijk de verfrissende verzorgingsproducten van het merk nu op Orderchamp!

Alles voor een natuurlijke make-up look

Voor de dagjes op het strand en de zwoele zomeravonden erna, is het fijn passende make-up te hebben die luchtig aanvoelt. Voel je vrij om je assortiment natuurlijke beauty producten uit te breiden met de make-up van Nederlands beautymerk New Standard. New Standard produceert dierproefvrije schoonheid, zonder kwaliteitsverlies.

Het zit hem al in de naam, de Toasted Coconut, Gold Goddess en Tropics zijn de producten om de ultieme beach babe look mee te creëren. De matte finish geeft de contouren van het gezicht een zonovergoten gloed. De poederdeeltjes zijn ultra gepigmenteerd, dus deze bronzer is een blijvertje. Jouw klanten zullen er dol op zijn!

Zachte, kissable zomerlippen

In de subcategorie lippen op Orderchamp, vind je ook verschillende lippenbalsems. Ontdek de lippenbalsems van het Nederlandse merk Hurraw!. Er is keuze uit 33 lippenbalsems in verschillende smaken, en met of zonder tint. Voor s’avonds is er de Moon Lip Balm voor extra verzorging, en voor overdag is er de speciale – op mineralen gebaseerde – Sun Lip Balm met SPF 15. Deze kunnen de lippen wat extra bescherming bieden overdag. Of ga voor een glossy effect met bijvoorbeeld de Copper Aura Accent Balm.

Verfrissende deodorant

Deodorant hoeft niet saai te zijn! Een verfrissende, toffe deodorant mag niet tussen de zomer musthaves ontbreken. Ontdek hiervoor o.a. het merk The lekker company op Orderchamp en de natuurlijke deodorant. Het is een crème deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. Ze voorkomen geurtjes zonder de poriën te verstoppen. 100% plantaardig en uiteraard dierproefvrij. Een bewuste keuze voor jouw klant dus!

Luxe zepen

Bekijk eens het Belgische merk La Diva van Bahars en de verschillende, luxueuze zepen. Het assortiment bestaat uit natuurlijke zeep, spa-zeep, massage-zeep, aromatische shampoo en douchegel. Er worden veel natuurlijke ingrediënten gebruikt en sommige zepen zijn op basis van geitenmelk, kamelenmelk, havermelk en zelfs ezel melk. Heerlijke geuren die je door de hele winkel zal ruiken. Bekijk het hele assortiment nu op Orderchamp!

Een zijdezachte huid

Door de hoeveelheid zon is het belangrijk de huid goed te hydrateren. Bij UC natural vind je voedende lichaamsverzorging gemaakt van natuurlijke en organische materialen, zoals fruit, bloemen, mineralen en oliën. Alle producten zijn handgemaakte en bevatten geuren met echt botanische aroma’s rechtstreeks uit de flora van de aarde. Neem een kijkje bij de verschillende collecties zoals het thema aardbei, met o.a. scrubs, douche gels en body yoghurts.

Modieuze make-up tasjes

Bovenstaande producten zijn leuk, maar jouw klant moet deze ook eenvoudig mee kunnen nemen op reis of onderweg. Bekijk daarvoor eens de verschillende make-up tassen op Orderchamp. Tussen de merken vind je de make-up tasjes en beauty cases van Pip Studio, in vrolijke prints. Ideaal om de zomer musthaves mee op te bergen. Travel light in stijl dus!

De komende weken zullen we onze retailers blijven inspireren met s’zomerse producten en collecties van onze merken. Maak jouw (web)winkel tijdig klaar voor de zomer en houd ons inkoopplatform in de gaten! Veel shopplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram