Aanstaande 2 -5 augustus is het zo ver, dan vindt de eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020 plaats in het thema Home Essentials. Wat kun je verwachten? Naast meerdere inspirerende merkpresentaties, zullen retailadviseur Carin Frijters (CF retail) en interieur stylist Souraya Hassan (Binti Home) hun kennis met jullie delen. Tevens zullen langdurige e-commerce partner Lightspeed en fysieke inkoopbeurs showUP aanwezig zijn. Meer weten over het programma en de inhoud? Je leest het in dit blog!

Expert presentaties

Voor de presentaties heeft Orderchamp allereerst eigen partner showUP, de toonaangevende, fysieke inkoopbeurs gevraagd mee te doen. Orderchamp stond begin dit jaar op showUP en heeft inmiddels meer dan 100 gemeenschappelijke merken. showUP en Orderchamp vullen elkaar mooi aan om hun aangesloten retailers en merken zowel een inspirerende offline als online inkoopervaring te bieden. Daarnaast is langdurige partner Lightspeed, expert in e-commerce en kassasystemen uitgenodigd. Vervolgens is er gekeken naar retail en interieur adviseurs gezien het de Home Essentials editie is. Hierbij viel de keuze al gauw op dames Souraya Hassan (Binti Home) en Carin Frijters (CF retail). Hieronder lees je meer over onze experts.

showUP

showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. showUP is kenmerkend vanwege het kwalitatieve, gecureerde aanbod van merken en de ruimtelijke opzet. De woonbeurs bestaat al sinds 2013 en richt zich op inkopers van (online) woon- en cadeauwinkels, concept stores, warenhuizen, boekenwinkels en museumwinkels. Net als Orderchamp streeft showUP naar het samenbrengen van inspirerende merken en unieke producten waarmee alle retailers zich kunnen onderscheiden.

Directeur van showUP Daan van Trigt: “Als aanvulling op de fysieke beurs is Orderchamp een krachtig online platform om op elk moment met elkaar in gesprek te gaan.

Souraya Hassan (Binti Home)

Al bijna 10 jaar (!) is Souraya eigenares van interieur platform Binti Home. Hier deelt ze persoonlijk al haar kennis, expertise én inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. De afgelopen jaren heeft ze hier fantastische opdrachten in mogen realiseren. Denk aan interieur styling voor zowel particulieren en bedrijven. Maar ook styling, fotografie én het maken van video’s voor verschillende merken en tijdschriften.

Carin Frijters (RetailTheater)

Carin Frijters helpt bij de (strategische) ontwikkeling of leidt met haar landelijke netwerk van specialisten het project van begin tot eind in goede banen. Daarnaast geeft ze lezingen, trainingen en een mastercourse over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer. Carin organiseert regelmatig (in binnen- en buitenland) inspiratietours en publiceert in allerlei vakbladen over trends en innovatieve winkelconcepten.

Carin is daarnaast initiator van platform RetailTheater en voorzitter van BNS Crisp de beroepsvereniging Nederlandse stylisten.

Lightspeed

Lightspeed levert technologie en hulp bij het creëren van webshops voor midden- en kleinbedrijf met grote ambities. Mogelijk heb je er al eens aan gedacht: het uitbreiden van je business via digitale kanalen. Er heeft zich geen betere tijd aangebroken dan de huidige om dit te onderzoeken.

Lightspeed presenteert haar visie op het succesvol runnen van een webshop. Speciaal voor klanten van Orderchamp biedt Lightspeed nu een gratis abonnement aan tot 6 maanden.

Orderchamp presentaties

Meer informatie volgt. Blijf op de hoogte via ons Instagram kanaal: @orderchampbv.

Merkpresentaties

Tijdens het event zullen verschillende Orderchamp merken een presentatie geven over hun nieuwste collecties. Er hebben zich inmiddels maar liefst 13 merken hiervoor aangemeld. De deelnemende merken kun je nu al op Orderchamp bekijken en zijn als volgt:

Met Return To Sender doen wij enthousiast mee en geven wij een collectiepresentatie. Wij geloven dat er in de toekomst nog meer focus ligt op online aanwezigheid van merken. Wij vinden het onwijs leuk dat Orderchamp hierin meedenkt!” – aldus Daphne, Sales Manager van Return to Sender.

De volgende edities van de Orderchamp Digital Fair 2020 zullen in het teken staan van Beauty & Jewelry (30 augustus – 02 september) en Kids & Gifts ( 04 oktober – 07 oktober). Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Orderchamp Digital Fair 2020? Meld je dan hier gratis aan voor alle nieuwtjes! Daarnaast zullen wij sprekers, retailers en merken blijven aankondigen via ons Instagram kanaal @orderchampbv. Volg ons & stay tuned!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram