Haal de zomer in jouw (web) winkel met deze tips!

Deze zaterdag is het begin van de zomer! En een nieuw seizoen betekent nieuwe stijlen. Daarom hebben we hebben alle interieurtrends voor de zomer van 2020 voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren door vijf verschillende stijlen in ons nieuwste blog!

De trends die wij hebben gespot voor het zomer 2020 seizoen zijn: Bohemian, Industrieel, Flower Fever, Natuurlijk Leven en Colour Pop. Het fijne aan deze stijlen is, dat ze het hele jaar kunnen worden toegepast. Op Orderchamp zijn er veel merken met producten in deze stijlen te vinden. Jij als retailer kan de merken binnen deze stijlen natuurlijk mooi complimenteren. Hoe je dat doet? Wij geven je enkele voorbeelden in dit blog! Zo zullen wij per stijl meerdere merken adviseren. Liever meerdere trends combineren? Ook dit zien we steeds vaker terug in het woonbeeld van nu. Mix & Match door de inspiratie uit dit blog! Of bekijk het hele assortiment s’zomerse woondecoraties en tafelen nu op Orderchamp.

Bohemian

Geïnspireerd door de nomadische wereld, reizen en ontmoetingen, biedt de Boheemse stijl een ultiem s’zomers interieur. In deze trend zien we veel riet, rotan, veren en andere natuurlijke materialen.

Een voorbeeld van een merk in complete Bohemian stijl is Dutchhouseofbrands. Ontdek bijvoorbeeld deze handgemaakte lamp, 100% met natuurlijke materialen. Maak jouw bohemian assortiment compleet met dit exotische bamboe tapijt van het populaire merk Yoshiko. Om deze zomerse decoratie een vleugje comfort te geven, verfraai je de set met een aantal kussens met etnische prints van Poufs & Pillows. Maar een decoratie is nooit compleet zonder enkele woonaccessoires. Hiervoor is het merk My Bliss Home geschikt met de vele kleine accessoires, ideaal om de ​​muur mee te kleden. Ontdek nog meer Bohemian merken in de categorie Home & Living van Orderchamp!

Producten:
Handgemaakte lamp
Exotisch bamboe tapijt
Etnische kussens
Muur ornament

Industrieel

Een industriële woonstijl vraagt om grove en stoere woonaccessoires. Dit zijn veelal meubels en objecten die een geschiedenis hebben en tegelijkertijd praktisch zijn om het interieur mee te versieren. Bovendien is industrieel ontwerp geschikt voor alle woningen, ongeacht de oppervlakte. De hippe combinatie tussen oud en nieuw zorgt voor een interessant schouwspel!

Bij Orderchamp raakten we in de ban van het merk DesignBite, tegelijk minimalistisch, eigentijds en industrieel. Zoals dit kleine citroenkleurige stalen krukje dat de sfeer opfleurt. Ontdek ook het merk Home67 en zijn lampen in industriële stijl, gemaakt van grondstoffen zoals staal en hout. Maar het is niet het enige merk dat industriële lampen aanbiedt, ga direct naar onze categorie Verlichting op Orderchamp. Het merk It’s about Romi biedt namelijk ook meerdere stalen lampen aan. Ga tot slot voor het industriële merk Beton-Lab! Het merk biedt betonnen interieurelementen, zoals deze design stoel. Verrassend, nietwaar?

Producten:
Citroenkleurige stalen krukje
Lampen
Design stoel
Stalen lampen

Flower Fever

In deze woonstijl spelen bloemen de hoofdrol. Voor een romantisch interieur kun je het beste de bloemen combineren met pastel kleuren en zachte materialen. In romantische sferen zijn er veel merken op Orderchamp te ontdekken.

Het bekende merk Pip Studio Home is een van de experts. Zowel kitscherig als kleurrijk, dit inspirerende merk heeft genoeg romantische producten. Bekijk eens de verschillende collecties van het merk, zoals de roze Majorelle collectie of de Blushing Birds collectie voor romantiek op tafel. Een ander fleurig merk is Rozablue met zachte theedoeken en servetten, 100% katoen en handgemaakt. In dezelfde geest is hier het merk Flora Castle. Dit merk heeft alles voor in de keuken en op tafel. De pasteltinten en bloemmotieven komen overal terug, zoals bij deze roze ovenwanten. Ten slotte, in een nog assertievere stijl, vind je op Orderchamp het interieur merk Palais. Dit authentieke merk biedt een scala aan elegante decoratieve objecten voor in huis, zoals kussens & plaids, lampen en kaarsen.

Producten:
Mug Large Chinese Rose Pink
Tea Towel Bells strawberry
Petit Four Plate Phoebe
Cushion Yoko Pink

Natuurlijk leven

Wit geeft een ontspannen sfeer. Toch kán veel wit in huis een beetje vlak worden. Wij adviseren daarom om niet voor spierwit te gaan, dit kan zorgen voor een onpersoonlijk interieur. Ga in plaats daarvan juist voor een dromerig effect door wit in verschillende tinten, materialen en vormen toe te passen.

Voor een rustige basis, bekijk eens de sierlijke witte tafelaccessoires van het merk Linen Tales. Van linnen onderzetters tot placemats en tafellopers, het merk heeft het allemaal. Wit is mooi te complimenteren met hout, ook een natuurlijk materiaal. Hier sluiten de strakke en moderne producten van het merk Gracy Souky mooi bij aan. Een alternatief op Grace Souky met een wat rustieker uiterlijk is het merk Yours Naturally. Ontdek de Kitchen & Dining producten van het merk zoals de onderstaande houten serveerschaal.

Producten:
Tafelloper
Onderzetters
Placemat
Salade gerei
Serveerschaaltje

Colour Pop

Kleur maakt een comeback in het interieur. Het brengt leven en dynamiek in huis en heeft een groot effect op het gevoel. Het is belangrijk om bij de keuze van kleur rekening te houden met de effecten. Denk bij een kleurrijk interieur niet enkel aan verf! Je kan gebruik maken van kleurrijke meubels, kussens, vloerkleden en meer… Ontdek hieronder een greep uit het assortiment voor een kleurrijk interieur.

Deze bruisende combinaties zorgen ervoor dat dit interieur nooit verveelt! Bekijk allereerst eens het merk Global Affairs en de collectie ethisch en verantwoord serviesgoed, zoals de Plentimals borden die je kunt zien, samengesteld uit natuurlijke elementen (40% bamboevezel; 30% maïszetmeel; 25% PLA-hars; 5% houtvezel). Deze felgekleurde borden zullen zomerse maaltijden een plezier en een goed gevoel geven! En dan, omdat er niets beters is dan een klein beetje kleur om goede energie te geven, maak deze collectie dan compleet met de feestelijke By Engel borden! Voor een volledig kleurrijke en pittige zomerdecoratie, vergeet niet om wat decoratieve accessoires toe te voegen, zoals met de Wall Art van het unieke merk Origami Zoo.

Producten:
Plentimals Plate Baboon
Bamboo Plate Face Coral
Set 6x taartbordje ‘Pastel’
Origami swan art print A3 – limited edition

Geïnspireerd geraakt? Inkopen kan nu gemakkelijk met één check-out bij meerdere merken. Bekijk hier alle producten voor een summer-proof interieur!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram