Met trots kondigen wij de Orderchamp Digital Fair 2020 aan! Een uniek online wholesale evenement verdeeld over 3 edities waarin inspirerende gastsprekers, Orderchamp merken en retail experts aan het woord komen.

De edities belichten elk andere productcategorieën, om de digital fair voor al onze merken en retailers relevant te maken. Onze merken en retailers kunnen geheel gratis deelnemen aan de edities. Merken als Return to Sender, Urban Cotton en Yoshiko Home hebben zich al aangemeld voor de eerste editie en zullen hier een merk presentatie geven en hun nieuwe collecties tonen. Meer weten over hoe jij kan deelnemen met jouw merk of (web)winkel? In dit blog vertellen we je meer over de Orderchamp Digital Fair 2020!

Met Return To Sender doen wij enthousiast mee en geven wij een collectiepresentatie. Wij geloven dat er in de toekomst nog meer focus ligt op online aanwezigheid van merken. Wij vinden het onwijs leuk dat Orderchamp hierin meedenkt!” – aldus Daphne, Sales Manager van Return to Sender.

Joost Brugmans, CEO van Orderchamp: ”Elk jaar presenteren veel merken hun nieuwe collecties op fysieke beurzen. Dit is voor retailers een inspiratieplek voor het vinden van een verfrissend assortiment. Nu een groot deel van deze beurzen is uitgesteld of beperkt qua bezoekersaantallen, voelden wij ons geroepen met onze merken en retailers mee te denken. Met ons huidige inkoopplatform stond de basis natuurlijk al. Dankzij het toevoegen van online collectiepresentaties en live streams, bieden wij met de Orderchamp Digital Fair 2020 een podium aan onze retailers en merken om elkaar te blijven ontmoeten.”

De Orderchamp Digital Fair 2020 is verdeeld over drie edities, waarin verschillende productcategorieën en thema’s aan bod komen:

  • Editie: Home Essentials van 02 augustus – 05 augustus
  • Editie: Beauty & Jewelry van 30 augustus – 02 september
  • Editie: Kids & Gifts van 04 oktober – 07 oktober

Aanmelden voor Orderchamp Digital Fair 2020

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Orderchamp Digital Fair 2020? Meld je dan hier gratis aan voor alle nieuwtjes! Daarnaast zullen wij sprekers, retailers en merken blijven aankondigen via ons Instagram kanaal @orderchampbv. Volg ons & stay tuned!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram