Dit zijn de zomer musthaves voor mannen & vrouwen

De zomer staat voor de deur! Is jouw (web) winkel hier al klaar voor? Alle zonnige musthaves voor mannen & vrouwen vind je eenvoudig op ons inkoopplatform. Laat je inspireren in dit nieuwste blog en geef jouw klanten het zomergevoel waar ze op gewacht hebben!

In dit blog presenteren we je de tofste producten in de categorieën Mode Accessoires en Sieraden op Orderchamp. Van s’zomerse hoeden en bohemian sieraden tot juten strandtassen en reflecterende zonnebrillen, de mogelijkheden zijn oneindig. Meer producten zien? Bekijk onze speciale Summer Vibes pagina!

Tip: Wist je dat veel merken hun zomercollecties aan het aanmaken zijn of er al een hebben? Volg je favoriete merk, dan krijg je een melding als er nieuwe producten of collecties zijn toegevoegd. Je kan jouw merk ook vragen deze aan te maken via de chatfunctie.

Strandtassen

Een beetje arm candy mag voor vrouwen zeker niet ontbreken deze zomer. Ontdek daarvoor eens het gehele assortiment Tassen op Orderchamp.

Vandaag gaan we voor s’zomerse tassen in verschillende stijlen voor het merk Kbas. De keuze is oneindig! Voor de zomer gaat het merk zeker mee met een van de meest bekende en terugkerende zomer trends: Bohemian. In dit thema vind je veel juten bohemian handtassen met kleurrijke borduursels en schelpen. Naast de bohemian tassen verkoopt het merk ook speciale reis tassen, die ideaal zijn voor een dagje strand. Jouw klanten zullen deze geweldig vinden!

Voor de mannen én vrouwen is er het unisex merk T-Bags. Het merk verkoopt handgemaakte rugtassen in verschillende, stoere prints. De vrolijke designs zijn perfect voor onderweg, zoals bij een lange fietstocht of wandel dag. 

Sieraden

Voor de romantische zomeravonden en feesten vind je veel gave merken in de Sieraden categorie. Voor zowel mannen als vrouwen zijn hier producten te vinden.

Ken je het Antwerpse merk I.Ma.Gi.N. Jewels al? Het merk haalt zijn inspiratie uit de tijdloze elegantie van fijne traditionele juwelen. Het assortiment bestaat uit ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Naast de vele minimalistische stijlen, vind je in het s’zomerse thema de schattigste exotische ijs oorbellen, kersen armbanden, diamanten palmbomen, rosé gouden ananas oorbellen en nog meer gave ontwerpen. Bekijk het ruime aanbod nu op Orderchamp!

De naam zegt het al: bij het merk Boho-Beach vind je allerlei bohemian sieraden. De schelpen en kralen kettinkjes van het merk zijn enorm geliefd. Ze geven een echt vakantiegevoel en de materialen verkleuren niet als je ze in de zee draagt. Bekijk alle 318 handgemaakte sieraden van Boho-Beach nu op Orderchamp!

Hoeden

Een stijlvolle toevoeging aan elke outfit is een mooie hoed. Of je nu gaat voor riet of een felle kleur, op Orderchamp vind je deze allemaal terug in de subcategorie Hoeden.

De expert op het gebied van kleurrijke zomerhoeden is het merk Menga Trading. Menga Trading is een groothandel in modeaccessoires: van horloges en handschoenen tot sjaals en scrunchies; ze zijn actief in meerdere subcategorieën. Vind alle hoeden en haar accessoires van het merk nu terug op Orderchamp. Bekijk daarnaast hier de nieuwe collectie die het merk heeft geüpload.

Zonnebrillen

Naast arm candy mag eye candy ook niet ontbreken. Zonnebrillen maken een statement en zijn een absolute zomer musthave. Op Orderchamp vind je 16 zonnebrillenmerken met veel verschillende modellen en stijlen. Wil je bij het inkopen van zonnebrillen rekening houden met een bepaalde waarde, zoals Duurzaam of Sociaal Goed? Filter hier dan op de linker menubalk!

Het nieuwe zonnige merk Capraia brengt Italiaanse designs in goede kwaliteit op de markt voor mannen en vrouwen. Naast monturen met zwart glanzende glazen, vind je er de felle kleuren lenzen; zoals reflecterend blauw, rood en groen.

De komende weken zullen we onze retailers blijven inspireren met s’zomerse producten en collecties van onze merken. Maak jouw (web)winkel tijdig klaar voor de zomer en houd ons inkoopplatform in de gaten! Veel shopplezier!

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram