Een integratie van design, technologie en natuur

Ken je het Amsterdamse merk Wooden Amsterdam al? In een eerdere blog benoemden we al hun trendy producten voor de ideale thuiswerkplek, maar daarnaast verkoopt het merk veel originele woondecoraties, gifts en gadgets op Orderchamp. Maar wie zitten er achter het concept van deze stijlvolle, houten producten? Benieuwd naar het verhaal en onze persoonlijke favorieten? Lees dan gauw verder!

Psst! Zie je tijdens het lezen van dit blog producten die je gaaf vindt? Vergeet deze producten dan niet te openen in jouw browser en aan te vinken met een hartje! Zo kun je deze later eenvoudig terugkijken in jouw account onder het kopje ”Favorieten”.

Over het merk

Wooden Amsterdam is een familiebedrijf dat ruim 4 jaar geleden is opgericht. Het verhaal begon in 2016, toen Wieger en zijn vader Hans erachter kwamen dat ze meer wilden doen met hun gezamenlijke passie voor duurzame, houten producten. Niet lang daarna was Wooden Amsterdam een feit en al snel sloot ook dochter Meike zich aan bij het team. En met hier en daar wat hulp van de moeder is inmiddels het hele gezin onderdeel van het bedrijf.

Elk familielid heeft zijn/haar specialiteiten. Wieger is de ondernemer van de familie en de specialist op het gebied van online marketing. Hans is traditioneler en vormt de charmante vertegenwoordiger. Meike is de expert op het gebied van duurzaamheid en de natuur en vindt het heerlijk om erover te schrijven. Samen met een team marketeers vormt de familie een sterk team en hebben ze een gemeenschappelijke passie voor mooie, houten producten.

“We combineren natuur met design door zorgvuldig te kiezen voor duurzaam geproduceerde houten producten.” – aldus de familie.

Hans, Meike en Wieger van Wooden Amsterdam

Productaanbod

Naast dat het merk de voor de hand liggende waarde Dutch Design bevat, scoort het ook op de waarden Handgemaakt en Duurzaam. Op het store front van Wooden Amsterdam op Orderchamp zie je links de verschillende categorieën waarin je de houten producten kunt terugvinden. Het aanbod is zeer gevarieerd, neem dus rustig eens een kijkje bij een subcategorie die relevant is voor jouw type (web)winkel! Ontdek zo bijvoorbeeld de categorieën Verlichting, Wall Art, Woondecoratie en Kantoorartikelen.

Daarnaast heeft het merk verschillende collecties aangemaakt. Benieuwd naar onze persoonlijke favorieten? Laat je inspireren door de volgende collecties!

De coolste gadgets met Oakywood

Alles voor de laptop, koptelefoon, smartphone en zelfs smartwatch vind je in de Oakywood collectie! Deze collectie maakt elke tech-lover hebberig. Van handgemaakte (dubbele) oplaadstations en koptelefoon– en laptophouders, dit zijn die unieke producten waar wij van Orderchamp dol op zijn! Daarnaast helpen de monitor standaarden jouw klant dagelijks een goede houding aan te nemen. Zeker tijdens lange werkdagen is dit belangrijk.

Amsterdamse klassiekers met Wooden Amsterdam

Souvenirs hoeven niet standaard te zijn! Ga voor souvenirs die jouw klanten geweldig zullen vinden. De echt Amsterdamse typerende producten vind je in de Wooden Amsterdam collectie! Met deze houten wereldkaart, borrelplank in de vorm van een Amsterdammertje en gedetailleerde sleutelhanger haalt jouw klant Amsterdam stijlvol in huis. Deze collectie is ook zeer geschikt voor housewarming cadeau’s.

Alles voor mannen met TWO O

Originele cadeau’s vinden voor mannen kan voor veel vrouwen een uitdaging zijn. Het standaard luchtje of paar sokken is de eerste keren nog leuk, maar op een gegeven moment wil jouw klant zijn of haar vriend/vader of broer iets nieuws kunnen geven. Maak het ze makkelijk en adviseer ze een product uit de TWO O collectie van Wooden Amsterdam. Hier vind je gave mode accessoires voor mannen. Deze manchetknopen, horloges, vlinderdassen en petten vormen de ideale (verjaardags)cadeau’s!

Zwevende verlichting met FLYTE

De juiste verlichting maakt de sfeer in elk huis. Zeker in deze thuiswerken periode is het belangrijk een lamp te hebben die jouw klant inspireert en aanzet tot creativiteit. Dit doe je het beste met de futuristische lampen uit de FLYTE collectie. Het geheim van deze eye-catcher? Magneten laten de lampen zweven! De lamp wordt geleverd met bulb.

Interesse in een van bovenstaande producten? Bestellen kan al bij een minimum orderwaarde van €50.00. Bestel nu en profiteer van een gratis levering binnen 1-3 werkdagen! Ontdek alle innovatieve houten producten van Wooden Amsterdam nu op Orderchamp! Veel shopplezier ;).

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram