Betaalbare sieraden van hoge kwaliteit met liefde gemaakt in Amsterdam

Inmiddels vijf jaar geleden ontwierp Juul Evers, de mede-eigenaar van Juulry, haar eerste set sieraden voor haar eigen lijn. Wat begon als een droom groeide uit tot een succesvol merk. Ontdek haar verhaal en de verschillende sieraden in dit blog!

Het verhaal achter Juulry

Maker Juul liet zich inspireren door de verschillende reizen die ze maakte over de hele wereld. Elk land heeft zijn eigen cultuur en stijl die Juul fascineerde. Deze inspireerde haar tot het maken van verschillende collecties. Het merk groeide verder door haar ideeën, fantasieën en inspiraties die ze omzette in ontwerpen. Vanwege alle positieve feedback die ze op de sieraden kreeg, breidde Juul de klantenkring uit door producten te verkopen aan lokale Amsterdamse markten. Naast deze markten is Juulry ook buiten Amsterdam groter geworden. Nu hebben ze verkooppunten als Collektiv in Den Haag, Blur in Amersfoort, Wen in Amsterdam en nog veel meer. Ze hebben nu zelfs een eigen winkel in het centrum van Amsterdam! Het was een geweldige uitdaging, maar Juul-dromen kwamen uit.

“Pluk de dag en dompel jezelf onder in prachtige sieraden! ‘ – Juul Evers, oprichtster Juulry.

Categorieën

De sieraden van Juulry zijn er in verschillend stijlen. In al deze stijlen is er een uitgebreid assortiment beschikbaar op Orderchamp! De sieraden zijn te vinden in de subcategorieën Oorbellen, Kettingen en Ringen op Orderchamp. Naast de sieraden met geometrische vormen of minimalistische uitstraling, heeft Juulry ook een speciale India Collection. Deze herken je aan de kenmerkende edelstenen in meerdere opvallende kleuren. Tussen de overige simplistische sieraden zijn deze kettingen, oorbellen en ringen onderscheidend en speels.

Kettingen

De kettingen van Juulry zijn met liefde gemaakt van messing en zijn beschikbaar in zilver, gold plated of rosé goud. Er is voor elk type (web) winkel een passende collectie, dus ontdek eens de verschillende stijlen. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in minimalistische kettingen? Ga dan voor de verschillende strakke vormen, zoals cirkels, vierkanten en driehoekige ontwerpen. Of zijn jouw klanten gek op Boho items of wil je jouw (web) winkel alvast klaarmaken voor de zomer? Bekijk dan eens de kettingen met schelpjes of zeesterren.

Oorbellen

De oorbellen komen wederom in gold plated, rosé goud en zilver en hebben een basis van 925 sterling zilver. De oorbellen worden geleverd in een mooi katoenen zakje. In deze subcategorie vind je maar liefst 10 pagina’s aan knopjes, oorringen en overige hangers. Adviseer jouw klanten de oorbellen eens te Mix & Matchen, het indoen van meerdere oorbellen wordt ook wel ”earcandy” genoemd. Hier leent de collectie van Juulry zich perfect voor.

Ringen

Om de look af te maken vind je een uitgebreide ringen categorie van Juulry. Zo kan jouw klant een complete look creëren, door één stijl aan te houden of meerdere te combineren. Ook is het stapelen van meerdere ringen razend populair. Om te stapelen lenen de minimalistische ringen van Juulry zich het beste, zoals het gouden paar hieronder. Een andere klassieker is de tweede afbeelding, de bekende Cartier look-a-like. Deze ring heeft meerdere rosé gouden ringen door elkaar gedraaid. Alle ringen zijn beschikbaar in verschillende maten.

Interesse in de bijzondere sieraden van Juulry voor jouw (web) winkel? Bestellen kan op Orderchamp bij een minimum orderwaarde van € 250.00. Op de hoogte blijven van nieuwe producten en collecties? Volg Juulry dan op Orderchamp! Meer vragen? Neem eenvoudig direct contact op met Juulry via de chat functie.

Chat functie & Volg functie

Soortgelijke blogs

Laat een reactie achter

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram