Betekenisvolle kaarten en geschenken

Naast dat Moederdag er aan komt, kunnen we in deze tijd allemaal wel wat extra positiviteit gebruiken! Ken je het Nederlandse Stationary merk Lief Leven en de inspirerende kaarten en geschenken al? Deze week in Behind the Brand vertellen we je meer over dit bijzondere merk en ontdek je onze favorieten. Veel leesplezier!

Het verhaal achter Lief Leven

Oprichters Julie en Nanne zijn al sinds hun vierde vriendinnen. Nanne begon in 2014 met het schrijven van kleine gedichtjes en deelde die op haar Instagram profiel. Al snel ontdekten meer mensen haar pagina met mooie handgeschreven gedichten. Daaruit kwamen veel lieve reacties, zoals persoonlijke verhalen, ervaringen en thema’s die mensen belangrijk vonden. De dames kwamen op het idee om deze persoonlijke verhalen te bundelen en te verwerken in gedichten. Zo is Lief Leven ontstaan. Inmiddels is de Instagram account van Lief Leven razend populair, met meer dan 200.000 volgers die dagelijks de gedichten en aforismen van Julie en Nanne lezen.

Naast kaarten hebben de dames veel creatieve manieren bedacht om de teksten op af te beelden, van mini posters in huis tot tassen en sieraden. De dames zijn er zich bewust van dat kaarten en sommige geschenken veel papier en inkt verbruiken. Daarom gebruiken de dames FSC-papier en biologische inkt. Daarnaast wordt een deel van hun omzet gedoneerd aan Trees for All, een organisatie die zorgt voor meer bomen en bos wereldwijd. Met Lief Leven dragen de dames bij door lief te zijn voor elkaar en onze planeet.

Vanuit de lessen uit ons leven willen we andere mensen een hand toereiken, op weg naar een Lief Leven. Wees lief voor jezelf, anderen en de wereld om ons heen.” -makers Julie en Nanne.

Oprichters Nanne en Julie

Kaarten

Neem allereerst eens een kijkje bij waar het allemaal begon; de vele kaarten van Lief Leven. Voor elke soort gelegenheid en type consument is er een bijpassend kaartje te vinden. Je bekijkt het in de categorie Kaarten. Ontdek de bruiloftskaarten, kraamkaarten voor pasgeboren baby’s, verjaardagskaarten, grappige kaarten of juist de ondersteunende condoleancekaarten op Orderchamp. De hoge kwaliteitskaarten bevatten FSC-papier en biologische inkt.

Mama’s

Zoals we al in een eerdere blog hebben aangekondigd, staat Moederdag weer voor de deur! Natuurlijk heeft Lief Leven hier speciaal een collectie voor aangemaakt op Orderchamp! In de collectie ”Mamadag” zie je zo eenvoudig alle Moederdag gedichten en aforismen afgebeeld in verschillende geschenken. Bij Orderchamp zijn we fan van deze originele serveerplank met tekst voor Mama:”Jij serveert liefde als ontbijt”.

Overige geschenken

Ontdek op jouw gemak een van de vele overige subcategorieën waar je Lief Leven items in kunt terugvinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de subcategorie Tassen met leuke canvas tassen bedrukt met gedichten. Of ga voor Dineren en zie de houten onderzetters met tekst die koffiemomentjes in de morgen net wat specialer maken.

Bij de subcategorie Overige Accessoires ontdek je 3 kleurrijke sleutelhangers, die jouw klant kan geven als cadeau aan zijn of haar lievelingsmens. Het kan voor jouw klant moeilijk zijn te kiezen uit al deze opbeurende producten! En gezien de vele keuzemogelijkheden binnen de bovengenoemde categorie Kaarten, worden er vaak meerdere tegelijkertijd aangeschaft. In dit geval adviseren wij deze houten kaartenstandaard! Zo kunnen jouw klanten de kaarten mooi samen tentoonstellen in huis.

Kortom: met de kaarten en geschenken van Lief Leven draag je bij aan een positievere wereld. Wij van Orderchamp denken dat jouw klanten hier dol op zullen zijn. Lief Leven is een verantwoorde toevoeging aan boekhandels, kinderwinkels en cadeauwinkels. De minimale orderwaarde van Lief Leven is €100.00. Alle verzendingen zijn gratis en ontvang je binnen 3-6 dagen. Meer zien? Bekijk het storefront van Lief Leven op Orderchamp en begin met inkopen.

Soortgelijke blogs

Laat een reactie achter

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram