Schoonheid van binnenuit

Het nemen van supplementen geeft in tijden van cocooning net die extra boost of glow die de consument nodig heeft! Maak het fun, jong en lekker met de natuurlijke supplementen van Yummygums. Meer over het merk en de voordelen van de producten lees je in ons blog!

Wat maakt Yummygums uniek?

Yummygums is sinds de oprichting in 2017 hard gegroeid en heeft binnen de productcategorie Beauty & Health op Orderchamp een enorm potentieel. Er zijn op dit moment twee varianten beschikbaar: de Yummygums Multi Plus (een multivitamine in een gummie) en Yummygums Hair & Beauty (een gummie met vitamines voor haar, huid en nagels). Daarnaast is er bij beide de mogelijkheid een welkomstpakket te bestellen. Dit pakket bevat 6 potten, 1 display en 60 samples. Je ontvangt als retailer op Orderchamp nu tijdelijk 10% korting op de supplementen en zelfs 20% korting op de welkomstpakketten. Profiteer dus nu!

Yummygums Multi Plus – een complete multivitamine

Yummygums Multi Plus is een complete multivitamine en bevat 17 vitamines en mineralen. Het is zo uitgebalanceerd dat de belangrijkste vitamines hoog gedoseerd zijn. Hier zit o.a. Vitamine B12 in, die belangrijk is voor het zenuwstelsel, goed voor het concentratievermogen en de algehele gemoedstoestand. Deze vitamine helpt vermoeidheid te verminderen en ondersteunt het energieniveau. Een andere bekende is Vitamine D3, ook wel de zon vitamine genoemd. Deze ondersteunt het immuunsysteem en helpt spieren, botten en tanden sterk te houden.

De Yummygums Multi Plus heeft een adviesprijs van €19,50 (x2 marge) en is heeft een inkoopprijs van €10,95. Het Yummygums Multi Plus welkomstpakket heeft een adviesprijs van €19,50 (x2.2. marge) en een inkoopprijs van €10,95. Bestellen kan bij een minimum orderwaarde van €50.

Yummygums Hair & Beauty – een powerboost voor huid, haar en nagels

Yummygums Hair & Beauty bevatten alle belangrijke beauty vitamines voor huid, haar en nagels. Zo zit er Biotine in, een natuurlijk rijke bron van silicium. Silicium ondersteunt de aanmaak van keratine en versterkt haar, huid en nagels. Een tweede ingredient is Selenium, dit ondersteunt de haargroei en houdt het haar sterk en glanzend. Het verzorgt en voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Tot slot zit er ook Bamboe extract in, wat goed is voor de conditie van het haar en nagels.

De adviesprijs van Yummygums Hair & Beauty is €29,50 (x2 marge)inclusief 9% BTW (. De inkoopprijs per pot is €16,24 exclusief BTW. Het Yummygums Hair & Beauty welkomstpakket heeft een adviesprijs van €29,50 (x2.3 marge) en een inkoopprijs van €16,24. Bestellen kan bij een minimum orderwaarde van €50.

Voordelen Yummygums op een rijtje:

  • Natuurlijk lekkere frambozensmaak
  • 100% Vegan, dus geen dierlijke gelatine
  • Geen kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen
  • Vrij van gluten, soja, noten en andere allergenen
  • Voor kinderen en volwassenen
Yummygums Multi Plus
Yummygum

Een originele toevoeging aan cadeauwinkels, conceptstores, kapsalons en beauty salons, kledingwinkels en kookwinkels. Interesse in bovenstaande producten van Yummygums voor jouw (online) winkel? Bekijk het hele assortiment op Orderchamp!

Soortgelijke blogs

Laat een reactie achter

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram