Orderchamp breidt de categorie Koken & Tafelen uit met 100+ merken waaronder Fabienne Chapot, Tokyo Design Studio en Heinen Delfts Blauw

Op dit moment is een hernieuwde interesse onder consumenten te vinden in de categorie kookgerei, keuken en servies. Daarom hebben we onze nieuwe categorie Koken & Tafelen verdubbeld en lanceren we meer dan 100 merken! De categorie is flink uitgebreid en aangevuld met veel prachtige producten die de moeite waard zijn om te bekijken! Om jullie te inspireren hebben wij hieronder de leukste keukentrends voor 2020 op een rijtje gezet. Bekijk hier de hele categorie Koken & Tafelen.

Bij Orderchamp ben je aan het juiste adres voor de categorie Koken & Tafelen. Meer dan 100+ nieuwe merken zijn de afgelopen weken toegevoegd. Zo vind je in de subcategorie Keuken o.a. barbenodigdheden, bakvormen, voedselopbergers en zelfs een assortiment barbecues!

Om de gemaakte creaties prachtig op tafel te zetten hebben wij de subcategorie Dineren uitgebreid met veel keuze in servies, bestek en keukentextiel. Kies hierbij uit verschillende stijlen; van klassiek tot grafisch, van praktisch tot kitsch, van wild tot kleurrijk: ontdek onze selectie van nieuwe, unieke stijlen die we voor jou hebben uitgekozen. Welke stijl past bij jouw klanten? Lees het hieronder.

Hollands glorie

Laten we beginnen met een tijdloze klassieker: Hollands tafelen. Deze stijl vinden we al eeuwenlang terug op tafel. We houden ervan vanwege de sobere en elegante kant, maar ook vanwege de kwetsbaarheid en de zachtheid van het witte porselein.

Een échte Hollandse klassieker zet je op tafel met het nieuwe merk Heinen Delft Blauw. Het merk heeft een prachtige collectie porseleinen servies en aardewerk, handbeschilderd met een delicate blauwe of rode verf.

Wat vind je nog meer bij Heinen Delfts Blauw? Bekijk een uitgebreid aanbod in de categorieën: Kussens & Plaids, Wall Art & Woondecoratie.

Hollands Glorie – Heinen Delfts Blauw

Dierenprints

Tijgers, luipaarden, zebra’s; dierenprints zijn terug van weggeweest! Deze (mode) trend gaan we veel terug zien in 2020. Verras jouw klanten met een vrolijke collectie en maak keuze uit verschillende soorten dieren.

Een merk dat alles weet over dierenprints in zowel kleding als tafelen – is natuurlijk Fabienne Chapot. Haar geweldige collectie voor op de tafel is zowel origineel als kleurrijk. Het merk heeft ook bijpassende accessoires die deze verrassende collectie compleet kunnen maken!

Naast accessoires biedt Fabienne Chapot ook producten in de categorieën Kussens & Plaids en alles voor in de Keuken.

Dierenprints – Fabienne Chapot

Japan op tafel

Rechte lijnen, tegels, geometrische vormen; de grafische Japanse stijl verschijnt dit jaar op onze borden. De Japanse invloeden hebben wij ook al eerder naar voren laten komen als woontrend in ons blog. Combineer servies met passende woonaccessoires.

Deze keer nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij het nieuwe merk Tokyo Design Studio. Dit merk is volledig geïnspireerd op de Japanse cultuur. Wij zijn fan vanwege zijn eigentijdse, verfijnde ontwerp en zijn regelmatige grafische vormen. Jouw klanten zullen er dol op zijn!

Nieuwsgierig naar alle producten van Tokyo Design Studio? Neem dan naast de diner producten ook eens een kijkje bij de subcategorie Keuken van Tokyo Design Studio Professional Kitchenware.

Japan op tafel – Tokyo Design Studio

Natuurlijk donker

Met natuurlijke vormen en materialen worden er in 2020 ook veel combinaties gemaakt. Veel van deze trend zien we terug in serviescollecties; met materialen als aardewerk, keramiek en hout. Maar om dit te vernieuwen vervangen we de gebruikelijke lichtbruine tinten door een karakteristieke, gewaagde zwarte kleur.

Ga in deze trend voor het merk Homelab Amsterdam. Dit merk combineert de kwaliteit van keramisch vakmanschap met een innovatief design. De kleur zwart komt hierbij vaak terug en geeft de collectie meer intensiteit en moderniteit. Dineer in stijl met de nieuwe collectie.

Natuurlijk donker – Homelab Amsterdam

Kitsch in de keuken

Kitsch is terug! Kitsch is veelal laatdunkend bedoeld en wordt aangeduid bij artistieke werken voor in de keuken. Wij zijn fan van kitsch en zeker in deze tijd zijn er veel gave merken in deze stijl. Combineer het servies met andere tijdloze stijlen of ga all out en combineer verschillende kitscherige prints met elkaar. De keus is aan jou! Want: mooi kitsch is niet lelijk!

Pip Studio Home is al jaren ons favoriet voor expres-kitscherig tafelen. Pip is geen mainstream kunstenaar die zich laat leiden door mode, trends of zelfs commercie. Ze doet alleen wat ze leuk vindt en dat kenmerkt haar producten het meest!

Nieuwsgierig naar overige subcategorieën van Pip Studio? Neem dan ook eens een kijkje in de subcategorieën Kussens & Plaids, Kaarsen, Bad & Beddengoed, Woondecoratie, Keuken, Tassen en Portemonnees.

Mooi kitsch – Pip Studio

Hotel Chic

Deze trend is zowel warm als luxueus. De chique hotelkant komt steeds meer tot uiting in servies en andere tafeldecoraties; waarbij donkerrode, groene en blauwe tinten worden gecombineerd met kleuren als zwart, grijs en goud.

Het is tijd om kleine gerechten groots uit te lichten en daarvoor het merk BergHOFF te gebruiken. Het merk biedt ons een veelvoudige keuze aan verfijnde keukenontwerpen, bekend om hun esthetiek en functionaliteit.

Benieuwd naar BergHOFF? Bekijk de uitgebreide collectie in de subcategorieën Woondecoratie en Keuken.

Hotel Chic – BergHOFF

Kortom, met een passend servies kan je een tafel op unieke wijze versieren. Combineer bovenstaande verschillende stijlen of houd één thema aan.

Voor de fijnproevers onder ons, hebben wij nog een leuk nieuwtje. Zo hebben wij maar liefst 20 (!) nieuwe kookboeken toegevoegd aan ons platform. Benieuwd? Neem eens een kijkje bij het nieuwe lifestyle- en kookboeken merk Carrera Culinair. Nu is een goed moment om hiervan te profiteren, want bij de aanschaf van 6 kookboeken is er één gratis!

Carrera Culinair kookboeken

Wist je dat wij op Orderchamp binnen de categorie Koken & Tafelen alle producten hebben onderverdeeld en ingedeeld in verschillende subcategorieën? Deze bekijk je in het linkermenu (zie onderstaande afbeelding met als voorbeeld de subcategorieën van Dineren). Hiermee besparen we jou weer kostbare tijd en kun je winkelen met gemak. Zoals het hoort!

Enthousiast geworden van bovenstaande merken en stijlen? Bekijk de gehele Koken & Tafelen categorie nu op Orderchamp.

Soortgelijke blogs

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram