Waar traditioneel Portugees vakmanschap samenkomt met de relaxte levensstijl van Amsterdam

Van kinds af aan heeft maker Daniela Pereira al een passie voor breien. Ze verliet Portugal al meer dan een decennium geleden en nam deze passie mee naar onze hoofdstad Amsterdam. Hier speelde haar kat Agatha altijd met de garens terwijl ze aan het breien was, wat Daniela uiteindelijk inspireerde om AGATHA AMSTERDAM op te richten.

Daniela bracht gedurende haar jeugd veel tijd door met haar oma. Haar oma’s creativiteit en skills bewonderde Daniela destijds enorm, en hierdoor ontwikkelde Daniela haar passie voor breien. Deze passie heeft ze vervolgens meegenomen toen ze verhuisde naar Nederland. Hier herontdekte Daniela de vreugde en eindeloze mogelijkheden van dit prachtige ambacht, geïnspireerd door het moderne Amsterdamse leven.

AGATHA AMSTERDAM is een lifestyle merk met producten die het traditionele vakmanschap van Portugal laten zien, gebruikmakend van de allerbeste hoogwaardige natuurlijke vezels. Deze moderne en verfijnde esthetiek past perfect in de relaxte levensstijl van Amsterdam. Bij AGATHA AMSTERDAM op Orderchamp vind je een kleurrijke collectie gebreide artikelen aan kussens en plaids.

‘’De ontwerp inspiratie is geworteld in mijn Portugese oorsprong en verbindt elementen van mijn cultuur, zoals traditionele geveltegels, iconische keramische dierenfiguren en typische planten met een hedendaagse ontwerp esthetiek en de Amsterdamse relaxte stijl’’ – Daniela Ferreira, maker. 

AGATHA AMSTERDAM richt zich op de smaakbewuste consument die op zoek is naar verschillende designartikelen om het uiterlijk van zijn of haar huis of bedrijf te verfijnen, iets unieks dat een modern tintje toevoegt aan woonkamers, slaapkamers, winkels of café’s. 

Mix & Match

De collectie van AGATHA AMSTERDAM leent zich goed om verschillende combinaties te maken. Inspireer jouw klanten en ga voor gewaagd door verschillende kleuren en moderne patronen samen te brengen. Doe dit door bijvoorbeeld een lichtblauw of lichtgrijs met een fel geel te combineren, of gebruik meerdere tinten blauw en combineer dit met koraal-kleurige items. Blijf je liever bij één kleur? Ga voor rood en meng hierbij verschillende patronen met elkaar!

Interesse in AGATHA AMSTERDAM voor jouw (online) winkel? Bestellen kan bij een minimum orderwaarde van €50. De producten van AGATHA AMSTERDAM hebben een marge van 2.5x. 

Bekijk de gehele collectie van AGATHA AMSTERDAM op Orderchamp.

Soortgelijke blogs

Laat een reactie achter

De wekelijkse trends & inspiratie update ontvangen?

Bekijk Orderchamp op Instagram